معرفی و دانلود رایگان کتاب دیوان اشعار بابا افضل کاشانی

بابا افضل کاشانی
انتشارات:
طاقچه

معرفی کتاب دیوان اشعار بابا افضل کاشانی

فضل الدین محمد بن حسین بن محمد مَرَقی کاشانی معروف به باباافضل کاشی یا کاشانی شاعر و عارف ایرانی است که در واپسین سال‌های سده ششم هجری زاده شد. بابا افضل کاشانی در تمام مدت عمر خود در کاشان ساکن بوده و اوقات خود را به تدریس و تألیف و تحقیق و مباحثه گذرانده‌است. هر چند شهرت بابا افضل در حوزۀ فلسفه است ولی در حوزۀ ادبیات رباعی‌های بابا افضل آوازۀ بلند بالایی داشته‌اند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب دیوان اشعار بابا افضل کاشانی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابدیوان اشعار بابا افضل کاشانی
موضوعشعر کهن
نویسندهبابا افضل کاشانی
انتشاراتطاقچه
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۶۳/۰۴/۰۱
فرمت کتابEPUB
قیمت کتابرایگان

۱۳۹۶/۰۶/۲۷

ای لطف تو دستگیر هر رسوایی وی عفو تو پرده‌پوش هر خود رایی بخشای بدان بنده، که اندر همه عمر جز درگه تو دگر ندارد جایی.

🌸📚💖Shamim💖📚🌸
۱۳۹۹/۰۱/۱۰

عالییی⁦👌🏻⁩⁦👌🏻⁩⁦👏🏻⁩⁦👏🏻⁩شعرهای آقای باباافضل کاشانی بی نظیر ، من شعرهای ایشون رو خیلی خیلییی دوست دارم 😍👌🏻⁩⁩⁦🌸🌺🌸🌺🌸 #رباعی ۱۵۳ ای لطف تو در کمال بالای همه وی ذات تو از علوم دانای همه بینی بد و نیک و همه پیدا و نهان چون دیدهٔ صنع توست...بیشتر

|قافیه باران|
۱۳۹۸/۰۷/۱۲

این کتاب شامل رباعیات و تعدادی غزل هست، با مضامین فلسفی و پند آمیز ‌❤ _______ ای صوفی صافی که خدا میطلبی... او جای ندارد ، ز کجا میطلبی ؟! گر زانکه شناسی اش چرا میخواهی؟ ور زانکه ندانی اش که را میطلبی؟

پناه...66B

بریده‌هایی از کتاب

Nika
گر دست فتاده‌ای بگیری، مردی
S
گیرم که سلیمان نبی را پسری بر باد نشسته ای، جهان می‌سپری گیرم که به کام توست گیتی، شب و روز بنگر که پدر چه برد تا تو چه بری
nedsalehani
گر دست فتاده‌ای بگیری، مردی
S
گر در نظر خویش حقیری، مردی ور بر سر نفس خود‌امیری، مردی مردی نبود فتاده را پای زدن گر دست فتاده‌ای بگیری، مردی
S
یا رب ز کرم بر من دل ریش نگر وی محتشما، بر من درویش نگر خود می‌دانم لایق درگاه نی‌ام بر من منگر، بر کرم خویش نگر
S
تاریک شد از هجر دل افروزم، روز شب نیز شد از آه جهان سوزم، روز شد روشنی از روز و سیاهی ز شبم اکنون نه شبم شب است، نه روزم روز
میـمْ.سَتّـ'ارے
ای آن که شب و روز خدا می‌طلبی کوری گرش از خویش جدا می‌طلبی حق با تو به صد زبان همی گوید راز: سر تا قدمت منم، که را می‌طلبی؟
S
ای لطف تو دستگیر هر خود رایی وی عفو تو پرده پوش هر رسوایی بخشای بر آن بنده که‌اندر همه عمر جز درگه تو هیچ ندارد جایی
S
با خلق به خُلق زندگانی می‌کن نیکی همه عمر تا توانی می‌کن کام همه را بر آر از دست و زبان و آنگه بنشین و کامرانی می‌کن