کتاب تولدی دیگر
معرفی کتاب تولدی دیگر
کتاب تولدی دیگر نوشته معصومه نصراله پور شیروانی و مجموعهای از هفت داستان کوتاه است که شخصیتهای آنها در لحظههای شکست، تردید، دلتنگی و تغییر قرار گرفتهاند. این کتاب را نشر سنجاق بهصورت الکترونیکی منتشر کرده است. در این داستانها رابطههای فرساینده، عذاب وجدان، میل به جبران، تنهایی و دوبارهساختن زندگی بارها به شکلهای مختلف نشان داده شده است. فضای اثر از عشق و جدایی تا امید، آشتی و بازگشت به خویشتن حرکت میکند و همین جابهجایی میان تاریکی و روشنایی، فضای کلی کتاب را میسازد. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب تولدی دیگر اثر معصومه نصراله پور شیروانی
کتاب تولدی دیگر نوشتهی معصومه نصراله پور شیروانی مجموعهای از هفت داستان کوتاه با حالوهوایی احساسی و تأملبرانگیز است که هرکدام بر نقطهای از زندگی تمرکز دارند؛ جایی که شخصیتها ناچار میشوند به گذشته، انتخابها و زخمهای خود نگاه کنند. نویسنده بهسراغ موقعیتهایی رفته است که در آنها عشق، پشیمانی، تنهایی، امید و میل به تغییر در هم میآمیزد..
در مجموعه داستان تولدی دیگر بعضی داستانها رنگی عاشقانه دارند، بعضی به ترمیم رابطه با خود و دیگران میپردازند و بعضی با رگههایی از خیال، طنز یا فضای وهمآلود پیش میروند. در کنار این تنوع فضایی و سبکی، یک نخ مشترک میان داستانها دیده میشود؛ شخصیتها اغلب از یک بنبست به شناخت راهی تازه میرسند. نویسنده آدمهایی را نشان میدهد که هرکدام بهنوعی با کمبود، ترس، غرور، قضاوت یا نیاز به پذیرفتهشدن دستوپنجه نرم میکنند.
کتاب تولدی دیگر میان تلخی و امید در رفتوآمد است. بعضی داستانها بر درد و فرسودگی عاطفی مکث میکنند و بعضی دیگر به امکان جبران، بازسازی و شروع دوباره میپردازند. زبان داستانها بهسمت تصویرهای روزمره، گفتوگوهای کوتاه و موقعیتهای آشنا میرود و همین باعث میشود شخصیتها دور از دسترس نمانند. آنچه این مجموعه را به هم پیوند میدهد، نه یک خط داستانی واحد، بلکه تکرار ایدهی بازگشت به خویش است؛ انگار هر داستان شکلی از یک بیداری درونی است.
خلاصه کتاب تولدی دیگر
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از برخی داستانها را فاش میکند!
شخصیتهای مجموعه داستان کوتاه حاضر پس از دورهای آشفتگی به نقطهای برای بازنگری میرسند. فروغ در دل رابطهای پرکشش اما فرساینده کمکم میفهمد که باید خودش را از سایهی دیگری بیرون بکشد. رضا در شبی بارانی با گذشته و خطاهایش روبهرو میشود و به فکر جبران میافتد. نرگس با بیاعتمادی اطرافیان مواجه میشود، اما از رؤیای آموزش دست نمیکشد. امیر میان مهربانی و مرزگذاری تعادل تازهای پیدا میکند. در داستانهای دیگر، شخصیتها از دل تنهایی، شکست یا سردرگمی به امکان شروعی تازه نزدیک میشوند.
چرا باید کتاب تولدی دیگر را بخوانیم؟
دلایل خواندن کتاب تولدی دیگر را میتوان اینطور خلاصه کرد:
- این مجموعه داستان کوتاه چند موقعیت متفاوت پیرامون بحرانهای عاطفی، خانوادگی و شخصی را ارائه میکند.
- خواننده با شخصیتهایی روبهرو میشود که مسئلهی اصلیشان بازگشت به خود، جبران گذشته یا ساختن مسیری تازه است.
- تنوع فضاها، از رابطههای پرتنش تا موقعیتهای اجتماعی و لحظههای آمیخته به خیال، ریتم کتاب را متنوع کرده است.
- بعضی داستانها به مرز میان محبت و فرسودگی یا کمککردن و ازدستدادن خود توجه کردهاند.
خواندن کتاب تولدی دیگر را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
خواندن کتاب تولدی دیگر به این گروهها پیشنهاد میشود:
- علاقهمندان به داستانهای کوتاه ایرانی که بر تغییر، جبران و شروع دوباره تمرکز دارند.
- خوانندگانی که به درونمایههایی مانند عشق، تنهایی و بازسازی خود در ادبیات داستانی معاصر ایران علاقه دارند.
- کسانی که دوست دارند در یک مجموعه داستان کوتاه با فضاهای متنوع احساسی، اجتماعی و گاه خیالانگیز روبهرو شوند.
- مخاطبانی که از داستانهایی دربارهی رابطههای فرساینده، آشتی با گذشته و پیداکردن مسیر تازه استقبال میکنند.
بخشی از کتاب تولدی دیگر
«امیر همیشه در ذهنش تصویری روشن داشت: خودش را به عنوان کسی که نه تنها موفق است، بلکه به دیگران کمک میکند، میدید. وقتی کسبوکار کوچکش را راه انداخت، دفتر کوچک و شلوغش در مرکز شهر پر از میزهای چوبی، رایانههای قدیمی و قفسههای کتابهای دست دوم بود. اما انرژی و امید در آن موج میزد.
او تصمیم گرفت که کسبوکارش فراتر از سود مالی باشد. هر کسی که به نوعی با او تماس داشت، شانس پیدا میکرد. نیروهای تازهوارد استخدام شدند، حقوقهای اضافی پرداخت میشد، و اگر کسی حتی یک بار به دفترش قدم میگذاشت و نیاز به کمک داشت، امیر بیدرنگ پاسخ میداد.
- «امیر، مطمئنی این کار درست است؟» سارا، کارمند جوان و دقیقش پرسید.
- «بله، دنیا جای بهتری میشود وقتی ما کمک میکنیم.» امیر با لبخندی مطمئن پاسخ داد.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب تولدی دیگر و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | تولدی دیگر |
| حجم فایل کتاب | ۱.۰۲ مگابایت |
| شابک | ۹۷۸۶۲۲۱۵۴۶۵۶۵ |
| تعداد صفحهها | ۵۲ صفحه |
| قیمت کتاب | ۱۰۰۰۰۰ تومان |
کتاب از هفت داستان کوتاه تشکیل شده؛ هفت داستان با حالوهوای متفاوت. موقع خوندنش، بیشتر از اینکه حس کنم دارم یه کتاب میخونم، انگار وارد دنیایی میشدم که نویسنده ساخته. داستانهای مورد علاقهم «برای فروغ»، «جاده باران»، «دروازههای بسته» و «سیب...بیشتر