معرفی و دانلود کتاب کشف جادوگران (کتاب اول) + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب کشف جادوگران (کتاب اول)

کتاب کشف جادوگران (کتاب اول)

نوع کتاببدون نظر

معرفی کتاب کشف جادوگران (کتاب اول)

کتاب کشف جادوگران (کتاب اول) نوشته دبورا هارکنس و ترجمه سوگند رجبی نسب است که انتشارات بهنام آن را منتشر کرده است. این رمان از همان فصل‌های آغازین، جست‌وجوی یک تاریخ‌دان در کتابخانه‌ی آکسفورد را به ماجرایی پرتنش پیوند می‌زند؛ جایی که یک دست‌نوشته‌ی مرموز، مرز میان پژوهش دانشگاهی، حافظه‌ی خانوادگی و نیروهای پنهان را به‌هم می‌ریزد. محور اصلی اثر، فقط کشف یک کتاب عجیب نیست، بلکه رویارویی زنی است که سال‌ها از میراث جادویی خود فاصله گرفته و حالا ناچار است دوباره به آن نزدیک شود. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب کشف جادوگران (کتاب اول)

کتاب کشف جادوگران (کتاب اول) نوشته دبورا هارکنس در فضایی دانشگاهی و پررمزوراز پیش می‌رود و از همان ابتدا، آکسفورد را به صحنه‌ی برخورد دانش، حافظه و امر ناشناخته تبدیل می‌کند. شخصیت اصلی داستان، دیانا بیشاپ، تاریخ‌دانی است که روی متون کیمیاگری کار می‌کند و می‌کوشد زندگی‌اش را بر پایه‌ی منطق، تحقیق و فاصله‌گرفتن از میراث خانوادگی‌اش بنا کند. اما پیدا شدن یک نسخه‌ی خطی عجیب در کتابخانه‌ی بادلیان، تعادل این زندگی را برهم می‌زند. آنچه داستان را پیش می‌برد فقط یک راز کتابخانه‌ای نیست؛ بلکه کشمکش درونی زنی است که نمی‌خواهد جادو را بخشی از هویت خود بداند، در‌حالی‌که نشانه‌ها مدام او را به همان سمت می‌کشانند.
کتاب کشف جادوگران (کتاب اول) فقط بر تعلیق و حادثه تکیه نکرده است. متن، جهان خود را با جزئیات فراوان می‌سازد: از فضای اتاق‌های مطالعه و دست‌نوشته‌های کهن گرفته تا قواعد نانوشته‌ی میان جادوگرها، خون‌آشام‌ها و دمن‌ها. در کنار این جهان‌سازی، رابطه‌ی دیانا با گذشته‌ی خانوادگی‌اش، خاطره‌ی پدر و مادرش و ترسی که از قدرت‌های موروثی دارد، لایه‌ی احساسی مهمی به داستان می‌دهد. ورود متیو کلیرمونت، خون‌آشامی دانشمند و مرموز، مسیر روایت را پیچیده‌تر می‌کند و تنش تازه‌ای میان کنجکاوی، احتیاط و کشش شکل می‌گیرد. این رمان در مرز خیال، تاریخ، رمز و رابطه‌های پرخطر حرکت می‌کند و بیش از هر چیز، بر این پرسش می‌ایستد که دانستن یک راز قدیمی چه بهایی دارد.

خلاصه داستان کشف جادوگران (کتاب اول)

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!
دیانا بیشاپ، پژوهشگر تاریخ علم، هنگام بررسی نسخه‌های خطی کیمیاگری در کتابخانه‌ی بادلیان به دست‌نوشته‌ای برمی‌خورد که رفتاری عادی ندارد و واکنشی جادویی در او برمی‌انگیزد. دیانا که سال‌ها کوشیده از جادو و میراث خانوادگی‌اش فاصله بگیرد، پس از دیدن نشانه‌های عجیب در این نسخه، آن را کنار می‌گذارد؛ اما ماجرا همان‌جا تمام نمی‌شود. کمی بعد، حضور موجودات دیگر و به‌ویژه متیو کلیرمونت، خون‌آشامی که هم به او و هم به کار پژوهشی‌اش توجهی خاص نشان می‌دهد، دیانا را وارد موقعیتی می‌کند که دیگر نمی‌تواند فقط یک محقق بی‌طرف بماند. داستان از همین نقطه، به‌سوی کشف راز کتاب و گذشته‌ی پنهان دیانا حرکت می‌کند.

چرا باید کتاب کشف جادوگران (کتاب اول) را بخوانیم؟

دلایل خواندن کشف جادوگران (کتاب اول) را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• رمان، فضای دانشگاهی و کتابخانه‌ای را با تعلیق و عناصر جادویی درهم آمیخته است.
  • داستان، کشمکش میان عقل پژوهشی و میراث خانوادگی را در شخصیت اصلی به‌شکل پررنگ نشان می‌دهد.
  • متن، دنیای جادوگرها، خون‌آشام‌ها و دمن‌ها را با قواعد و تنش‌های مشخص پیش می‌برد.
  • رابطه‌ی دیانا و متیو از همان آغاز، لایه‌ای از احتیاط، کنجکاوی و خطر به روایت اضافه می‌کند.
  • کتاب برای کسانی جالب است که به نسخه‌های خطی، کیمیاگری و رازهای پنهان در متون کهن علاقه دارند.

خواندن کشف جادوگران (کتاب اول) به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• علاقه‌مندان به رمان‌های فانتزی که در فضاهای دانشگاهی و تاریخی می‌گذرند.
  • خوانندگانی که از داستان‌های پررمزوراز با محور نسخه‌های خطی و کتابخانه‌ها لذت می‌برند.
  • کسانی که به روایت‌های شخصیت‌محور درباره‌ی هویت، گذشته و میراث خانوادگی علاقه دارند.
  • علاقه‌مندان به داستان‌هایی که در آن جادو، کیمیاگری و موجودات فراطبیعی در کنار هم قرار می‌گیرند.
  • مخاطبانی که از رابطه‌های پرتنش و محتاطانه میان شخصیت‌های اصلی استقبال می‌کنند.

بخشی از کتاب کشف جادوگران (کتاب اول)

«کتابِ چرمی چندان قابل توجه نبود. برای یک تاریخ‌دان متوسط، این کتاب تفاوتی با سایر دست‌نوشته‌های کتابخانهٔ بادلیان آکسفورد نداشت و مانندآن‌ها کهنه و فرسوده بود. اما به محض این‌که به دستم رسید، می‌دانستم کتاب حاوی اطلاعات عجیبی است.
در آن بعدازظهر اواخر ماه سپتامبر، که شوق تابستانی محققین به پایان رسیده و هیجان ترم پاییز هنوز آغاز نشده بود؛ اتاق مطالعهٔ دوک هامفری خلوت بود و درخواست‌ها به سرعت در کتابخانه پاسخ داده می‌شد. با این‌حال از این‌که شان، مرا پشت میز پذیرش معطل کرد، متعجب شدم.
او با لحن شیطنت‌آمیزی زمزمه کرد: دکتر بیشاپ، کتاب‌های خطی شما آماده است.
...
نشستم و گزینه‌ها را بررسی کردم.
جادو را نادیده بگیرم، کتاب را باز کنم و سعی کنم آن را مانند یک انسان محقق بخوانم؟
کتاب جادویی را کنار بگذارم و بروم؟
...
اکنون با توجه به خطای پیش رو، نفسم را حبس کرده، کتاب خطی را با هر دو دست گرفتم و آن را بر یکی از رحل‌های کتابخانه نهادم که برای حفاظت از کتاب‌های کمیاب ساخته شده بود. تصمیمم را گرفته بود: مانند یک محقق جدی رفتار خواهم کرد و با اشمول ۷۸۲ همچون یک کتاب خطی معمولی برخورد می‌کنم.
چیزی آن‌جا نبود.
آنقدر آرام صفحه را ورق زدم که گویی برگی شکننده است.
کلمات سوسوزنان بر سطح آن به حرکت درآمد، صدها واژه نامرئی بود که فقط با اصلاح زاویهٔ نور و چشم‌انداز بیننده قابل رویت می‌شد.
فریاد را در گلویم خفه کردم.»

معرفی این کتاب در تاریخ ۲۰ مرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب کشف جادوگران (کتاب اول) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابکشف جادوگران (کتاب اول)
عنوان در زبان مبدأA discovery of wiches
موضوعرمان، داستان خارجی، فانتزی
نویسندهدبورا هارکنس
مترجمسوگند رجبی نسب
انتشاراتانتشارات بهنام
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۳/۰۱/۰۱
فرمت کتابEPUB

نظری برای کتاب ثبت نشده است.