کتاب روزی تو خواهی آمد
روایتی داستانی از زندگی حضرت مهد (عج)
معرفی کتاب روزی تو خواهی آمد
کتاب روزی تو خواهی آمد نوشته مهدی مراد حاصل و داستانی درمورد زندگی حضرت مهدی (ع) است که بهوسیلهی به نشر برای نوجوانان منتشر شده است. نویسنده در این داستان با تکیه بر منابع تاریخی و روایتها ماجرای تولد، کودکی و آغاز غیبت امام دوازدهم شیعیان را بازگو کرده است. تمرکز داستان بر سرگذشت نرجس خاتون، مادر حضرت مهدی (ع)، پیوند او با خاندان پیامبر و لحظههای تولد و سالهای آغازین زندگی این امام است. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب روزی تو خواهی آمد اثر مهدی مراد حاصل
کتاب روزی تو خواهی آمد داستانی برای نوجوانان است که از دربار قیصر روم آغاز میشود؛ جایی که جشن عروسی نوهی امپراتور، ملیکه، با لرزش قصر و حوادثی شگفت متوقف میشود و سرنوشت تازهای برای او رقم میزند. مهدی مراد حاصل در این داستان با تمرکز بر شخصیت ملیکه، مسیر دگرگونی درونی او، رؤیاهای نورانی، آشناییاش با پیامبر اسلام و اهلبیت (ع) در خواب و سپس ایمانآوردن به اسلام را دنبال کرده است. در ادامه ماجرای اسارت ملیکه در جنگ روم و مسلمانان، فروش او در بازار بردگان و رسیدنش به سامرا و خانهی امام هادی (ع) و سپس آغاز زندگی مشترک با امام حسن عسکری (ع) روایت شده است.
نویسنده در فصلهای بعدیِ داستان روزی تو خواهی آمد به شب نیمهی شعبان، تولد حضرت مهدی (ع)، حضور بانوان و پیامبران در این واقعه، سخنگفتن نوزاد و سپس پنهانشدن او از دید دیگران پرداخته است. بخش پایانی داستان حاضر به معرفی کوتاه منابع متعدد تاریخی و اعتقادی اختصاص یافته است؛ آثاری که مهدی مراد حاصل برای نوشتن این داستان از آنها بهره گرفته است.
خلاصه کتاب روزی تو خواهی آمد
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!
ملیکه، نوهی قیصر روم، در میانهی جشن عروسیاش با نشانههایی شگفت روبهرو میشود و آرامآرام در رؤیاهایش با حضرت عیسی (ع)، پیامبر اسلام (ص) و اهلبیت (ع) دیدار میکند. او در خواب به عقد امام حسن عسکری (ع) درمیآید، به اسلام ایمان میآورد و با آزادکردن اسیران مسلمان، مسیر زندگیاش تغییر میکند. سپس در جریان جنگ روم و مسلمانان اسیر میشود، در بازار بردگان بهدست نمایندهی امام هادی (ع) خریداری و به سامرا برده میشود. در آنجا با امام حسن عسکری (ع) زندگی مشترک را آغاز میکند و سرانجام در نیمهی شعبان، مادر آخرین امام، حضرت مهدی (ع)، میشود و شاهد لحظههای شگفت تولد و آغاز غیبت اوست.
چرا باید کتاب روزی تو خواهی آمد را بخوانیم؟
داستان روزی تو خواهی آمد تصویری از ماجرای تولد حضرت مهدی (ع) را برای نوجوانان ارائه کرده است که در آن، فضای دربار روم، اسارت، سفر تا سامرا و لحظههای تولد و غیبت کنار هم قرار گرفتهاند. این داستان برای آشنایی با زندگی نرجس خاتون و آغاز امامت حضرت مهدی (ع) مفید است.
خواندن کتاب روزی تو خواهی آمد را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب به نوجوانان دوستدار زندگی چهارده معصوم (ع) پیشنهاد میشود.
بخشی از کتاب روزی تو خواهی آمد
«امام حسن (ع) در هر فرصت مناسبی که پیش میآمد، فرزندش را به یاران و اصحاب نزدیک خود نشان میداد و ایشان را جانشین بعد از خود میخواند و سفارش میکرد که از او اطاعت کنند.
فقط چند روزی بیشتر به دوران هجران ایشان نمانده بود که چهل تن از شیعیان به خانهٔ امام آمدند. عثمان بن سعید عمری از جا برخاست و خطاب به ایشان عرض کرد: «ای فرزند رسول خدا، میخواهم دربارهٔ موضوعی از شما بپرسم که حتماً به آن آگاهی دارید.»
امام (ع) فرمود: «آیا به شما خبر دهم که برای چه منظوری به اینجا آمدهاید؟»
آنها گفتند: «آری.»
ایشان فرمود: «آمدهاید تا قلبتان به امام بعد از من مطمئن شود.»
آنها عرض کردند: «آری، آری. برای اطمینان بیشتر از این امر آمدهایم....»
در این لحظه حضرت مهدی (عج) با چهرهٔ نورانی و زیبایش، به جمع آنها وارد شد. امام حسن (ع) بهطرف حضرت مهدی (عج) رفت و خطاب به جمع فرمود: «ایشان امام شما و جانشین پس از من هستند. بعد از مرگ من، از او اطاعت کنید. بدانید که اگر پراکنده شوید، در دین خود هلاک خواهید شد و بدانید که او را دیگر نخواهید دید تا دوران غیبتش کامل شود. برای رسیدگی به کارها و امورات خود، به عثمان بنسعید رجوع کنید و از او و گفتههایش اطاعت کنید؛ زیرا او جانشین امام شماست.»»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب روزی تو خواهی آمد و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | روزی تو خواهی آمد |
| عنوان دیگر | روایتی داستانی از زندگی حضرت مهد (عج) |