معرفی کتاب به تو کمک می کنم
کتاب به تو کمک می کنم نوشته آندریا ابوت و ترجمه عاطفه بخشایش است. اولیویا ویلت تصویرهای آن را ساخته و نشر پنجره آبی آن را منتشر کرده است. این داستان کوتاه، ماجرای کمککردن میان یک کودک و یک پرنده را دنبال میکند؛ جایی که یک یاری کوچک بیپاسخ نمیماند و مهربانی در موقعیتی دیگر دوباره برمیگردد. فضای کتاب بر رابطهی میان کودک، حیوان و حس مسئولیت تکیه دارد و مفهوم همدلی را در دل یک اتفاق ساده نشان میدهد. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب به تو کمک می کنم
کتاب به تو کمک می کنم نوشته آندریا ابوت، داستانی کوتاه و تصویری برای گروه سنی کودک است که بر موضوع کمککردن، همدلی و توجه به دیگران تمرکز دارد. ماجرا با زخمیشدن مامان هرون آغاز میشود؛ پرندهای که نمیتواند به لانه و جوجههایش برگردد. در همین نقطه، کودک داستان وارد میشود و تصمیم میگیرد به او کمک کند. همین شروع ساده، فضای کلی اثر را میسازد؛ فضایی که در آن مهربانی فقط یک احساس گذرا نیست و به عمل تبدیل میشود.
کتاب به تو کمک می کنم در ادامه نشان میدهد که کمککردن فقط یک حرکت یکطرفه نیست. داستان با رخدادی تازه پیش میرود و همان مهربانی، در موقعیتی دیگر به شکلی متفاوت بازمیگردد. متن کوتاه است و بر گفتوگوهای مستقیم و موقعیتهای روشن تکیه دارد تا کودک بتواند رابطهی علت و نتیجه را در رفتار شخصیتها دنبال کند. حضور حیوانها در کنار شخصیت کودک، مفهوم حمایت و دوستی را ملموستر کرده است.
تصویرهای اولیویا ویلت بخش مهمی از حالوهوای این اثر را میسازند و به انتقال احساس نگرانی، ناراحتی و بعد آرامش کمک میکنند. کتاب به تو کمک می کنم از آن دسته آثاری است که یک مفهوم اخلاقی را در قالب اتفاقی روزمره و قابلفهم پیش میبرد، بیآنکه روایت را پیچیده کند. نتیجه، داستانی جمعوجور است که بر ارزش توجه به دیگران، جبران محبت و پیوند میان انسان و حیوان تأکید کرده است.
خلاصه کتاب به تو کمک می کنم
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!
داستان از جایی شروع میشود که مامان هرون روی سیم خاردار زخمی میشود و نمیتواند پیش فرزندانش برگردد. لونگیل با دیدن گریهی او تصمیم میگیرد کمکش کند. روز بعد، وقتی مادربزرگ او را برای خرید نان میفرستد، لونگیل در راه سرگرم بازی میشود و پول را گم میکند. اینبار نوبت اوست که درمانده شود و از نداشتن پول برای شام ناراحت بماند. در همین موقع، مامان هرون با دید تیزش سکهها را در آب پیدا میکند و به او کمک میرساند. داستان با همین رفتوبرگشت ساده، پیوند میان مهربانی و پاسخ مهربانی را نشان میدهد.
چرا باید کتاب به تو کمک می کنم را بخوانیم؟
دلایل خواندن کتاب به تو کمک می کنم را میتوان اینطور خلاصه کرد:
- داستان، مفهوم کمککردن را در یک موقعیت روشن و قابلدرک نشان میدهد.
- کودک با خواندن این کتاب میتواند رابطهی میان مهربانی و جبران محبت را بهتر بفهمد.
- حضور یک کودک و یک پرنده، همدلی با حیوانها را بهشکل ملموستری پیش میبرد.
- متن کوتاه و تصویرمحور کتاب، آن را برای بلندخوانی و گفتوگو دربارهی رفتارهای روزمره مناسب کرده است.
- داستان از دل اتفاقی ساده، حس مسئولیت و توجه به نیاز دیگران را برجسته میکند.
خواندن کتاب به تو کمک می کنم به این گروهها پیشنهاد میشود:
- کودکانی که به داستانهای کوتاه دربارهی حیوانها علاقه دارند.
- والدین و مربیانی که میخواهند دربارهی همدلی و کمککردن با کودکان گفتوگو کنند.
- خوانندگانی که به داستانهای تصویری با موقعیتهای روشن و قابلپیگیری گرایش دارند.
- کودکانی که از ماجراهای مربوط به دوستی، جبران محبت و همکاری لذت میبرند.
- مخاطبانی که به دنبال داستانی مناسب برای بلندخوانی در جمعهای کوچک کودکانه هستند.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب به تو کمک می کنم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | به تو کمک می کنم |
| عنوان در زبان مبدأ | I will help you |