معرفی و دانلود کتاب درس هایی که زندگی به من داد pdf + خلاصه رایگان

شهاب جوهری شیرازی
انتشارات:
انتشارات آذرفر

معرفی کتاب درس هایی که زندگی به من داد

کتاب درس هایی که زندگی به من داد نوشته شهاب جوهری شیرازی است و نشر آذرفر آن را منتشر کرده است.
این کتاب بر پایه‌ی یک برنامه‌ی ۳۰ روزه پیش می‌رود و در هر روز، یک موضوع مشخص مثل ارتباط با خدا، سپاسگزاری، سلامتی، خانواده، هدف، یادگیری و غلبه بر ترس را پیش می‌کشد. نویسنده تجربه‌های شخصی، پرسش‌های روزانه و تمرین‌های تأملی را کنار هم گذاشته است تا مسیر تغییر عادت‌ها و بازنگری در زندگی روزمره را نشان دهد. محور اصلی اثر، توجه‌کردن به جزئیاتی است که معمولاً در شتاب زندگی نادیده می‌مانند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب درس هایی که زندگی به من داد

کتاب درس هایی که زندگی به من داد نوشته شهاب جوهری شیرازی مجموعه‌ای از یادداشت‌ها و پیشنهادهای روزانه است که حول یک برنامه‌ی ۳۰ روزه شکل گرفته است. نویسنده از همان مقدمه، زندگی را مسیری پر از انتخاب، تردید، شکست و امکان دوباره‌ساختن معرفی می‌کند و بعد سراغ موضوع‌هایی می‌رود که به‌زعم او می‌توانند ذهن و رفتار را در مسیر تازه‌ای قرار دهند. فصل‌های کتاب از ارتباط با خدا و سپاسگزاری شروع می‌شوند و بعد به سلامتی، خانواده، مهربانی، گذشت، ورزش، سخاوتمندی، کتاب‌خوانی، هدف، طبیعت، کار، یادگیری، خلاقیت، غلبه بر ترس، هدیه، ارتباطات، قدرت، خرید، سفر، ایجاد نقطه‌ی امن، شب‌زنده‌داری و دوری از تکنولوژی می‌رسند. این تنوع موضوعی نشان می‌دهد که اثر فقط روی یک بُعد از زندگی تمرکز نمی‌کند و می‌خواهد از زاویه‌های مختلف به عادت‌ها و حال‌وهوای روزمره نگاه کند.

این کتاب در هر بخش یک الگوی نسبتاً ثابت دارد: طرح چند سؤال، توضیحی کوتاه درباره‌ی اهمیت موضوع، پیشنهادهایی برای گذراندن یک روز مشخص و در پایان دعوت به ارزیابی خود. در بخش‌های مختلف، نویسنده از خواندن و نوشتن، پیاده‌روی، گفت‌وگو با خانواده، بخشیدن دیگران، توجه به بدن، سفر کوتاه، خلوت‌کردن و حتی خرید روزانه به‌عنوان بهانه‌هایی برای تغییر حال و فکر استفاده کرده است. در متن، تجربه‌ی شخصی نویسنده هم گاهی وارد می‌شود؛ به‌ویژه جایی که از ترس، انگیزه، کار و مسیرهای درونی حرف می‌زند. حال‌وهوای اثر بیشتر بر خودنگری، نظم‌دادن به ذهن و ساختن عادت‌های تازه استوار است و از خواننده می‌خواهد هر روز را به‌عنوان فرصتی جداگانه برای بازبینی رفتارها ببیند.

خلاصه کتاب درس هایی که زندگی به من داد

کتاب درس هایی که زندگی به من داد یک برنامه‌ی ۳۰ روزه را پیش می‌برد که در آن هر روز به یک موضوع مشخص اختصاص دارد. نویسنده از روزهایی مثل سپاسگزاری، سلامتی، خانواده، مهربانی و هدف شروع می‌کند و بعد به موضوع‌هایی مثل یادگیری، خلاقیت، غلبه بر ترس، ارتباطات، سفر و ایجاد نقطه‌ی امن می‌رسد. در هر بخش، چند پرسش و پیشنهاد مطرح می‌شود تا فرد بتواند رفتارهای روزانه، نوع فکرکردن و رابطه‌اش با خودش و اطرافش را دوباره بررسی کند.

هسته‌ی اصلی اثر این است که تغییرهای بزرگ لزوماً از تصمیم‌های پیچیده شروع نمی‌شوند و گاهی از یک توجه ساده، یک عادت کوچک یا یک روز متفاوت شکل می‌گیرند.

چرا باید کتاب درس هایی که زندگی به من داد را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب درس هایی که زندگی به من داد را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این کتاب ۳۰ موضوع روزمره را کنار هم می‌گذارد و کمک می‌کند زندگی از چند زاویه‌ی مختلف دیده شود.
  • هر بخش، خواننده را به مکث و ارزیابی عادت‌های شخصی درمورد فکر، رابطه، کار و حال درونی دعوت می‌کند.
  • اثر فقط روی انگیزه متمرکز نمی‌ماند و موضوع‌هایی مثل خانواده، طبیعت، ترس، یادگیری و سلامت را هم وارد بحث می‌کند.
  • پرسش‌های مطرح‌شده در فصل‌ها می‌توانند برای نوشتن، فکرکردن و مرور تجربه‌های شخصی نقطه‌ی شروع باشند.
  • این کتاب برای کسانی مناسب است که می‌خواهند با تغییرهای کوچک، برنامه‌ی روزانه‌ی خود را آگاهانه‌تر بازبینی کنند.

خواندن کتاب درس هایی که زندگی به من داد به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• کسانی که می‌خواهند عادت‌های روزانه‌ی خود را دوباره بررسی کنند.
  • خوانندگانی که به موضوع‌های انگیزه، هدف‌گذاری و خودشناسی علاقه دارند.
  • مخاطبانی که دوست دارند با یک برنامه‌ی ۳۰ روزه، روی جنبه‌های مختلف زندگی تمرکز کنند.
  • کسانی که درگیر فرسودگی ذهنی، بی‌نظمی روزانه یا تردید در تصمیم‌گیری هستند.
  • علاقه‌مندانی که از متن‌های تأملی و تجربه‌محور درباره‌ی زندگی لذت می‌برند.

معرفی این کتاب در تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب درس هایی که زندگی به من داد و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابدرس هایی که زندگی به من داد
موضوعموفقیت و خودیاری، روان‌شناسی عمومی
نویسندهشهاب جوهری شیرازی
انتشاراتانتشارات آذرفر
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۴/۰۱/۰۱
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.