کتاب مجاهدان بدون مرز
خواندن نظراتمعرفی کتاب مجاهدان بدون مرز
«مجاهدان بدون مرز» خاطراتی از شهدای افغان و پاکستانی هشت سال دفاع مقدس و جنگ سوریه است.
دفاع مقدس و آنچه که در آن دوران گذشت از گنجهای پیدا و پنهان تاریخ ایران و انقلاب اسلامی است.
از بخشهای کاربردی این گنجینه در آشنایی با مردانی است که با عمل خود اقدام به نیت تاریخ ماندگاری کردند که طی ۲۰۰ سال گذشته نمونهای از آن در کتب تاریخی ایران وجود ندارد مردانی که زندگیشان و شهادتشان برای ما راهگشایی روشن، دقیق و مطمئن است. بخصوص آنانی که از مرزهای زمینی و جغرافیایی خود گذشتند، همانطوری که از مرزهای هوی و هوس و دنیای خود برای عقبای ما گذشتند مردانی که غریبانه و مظلومانه از کشورهای مختلفی چون افغانستان، پاکستان به جبهههای حق در کربلای ایران آمدند که آمار شهدا ایشان بهبیش از ۴۰۰۰ نفر میرسد. مردانی که نشان دادند مرزهای زمینی هیچگاه مانع رسیدن به حقیقت و نور الهی نیستند لذا مجاهدانی گردیدند بدون مرز، مرز آنان فقط رضای الهی است و بس.
پس با شناخت از آنان و نحوه زندگیشان الگویی مناسب برای حیات خودخواهیم یافت باشد که چنین شود.
ده چهار صنم؛ دوره منیب (کتاب سوم)
علی خوشدست
مهندسی فرهنگیعلی خوشدست
اکلیل کوهیهادی منوری
دوباره شیعه شدم (سفرنامه فرات)هادی منوری
رایگان
شاید برای خیلی از ما عجیب باشد که قسمتی از مجاهدتهای این مرز و بوم در جنگ تحمیلی عراق علیه ایران را ، عزیزان مهاجر افغان بر عهده داشتند. این کتاب در دو بخش به معرفی شهدای افغان می پردازد
موضوع خوبی برای ثبت خاطره انتخاب شده بود اما متنها بعضا پرداخت مناسب نداشت
ضمن تشکرازهمه نویسنده های این اثر اول بگویم خودراقدردان تک تک شهدای اسلام میدونم و درمقامی نیستم که این فرشته های زمینی را نقدکنم.اماکتاب: هرشخصیت(شهید)رادر۲یا۳صفحه توضیح می دهند درنتیجه باکتاب یا شخصیتهانتوانستم ارتباط برقرارکنم به نظرمن اگرزندگی نامه هرشهیدراجداوکامل بنویسندبهتراست. درضمن سبک نگارشها خیلی