معرفی کتاب بلادونا
کتاب بلادونا نوشته آدلین گریس با ترجمه یکتا حمزه خان است و نشر لیلا آن را منتشر کرده است. این کتاب داستانی تیره، پرتعلیق و آمیخته با عناصر رمانتیک و ماورایی است که در فضایی اشرافی و رازآلود میگذرد. ماجرای آن دربارهی دختری جوان است که رابطهای عجیب و ناگسستنی با مرگ دارد و همین پیوند او را در مرکز زنجیرهای از مرگهای مشکوک، شایعات و سوءظنها قرار میدهد. فضای عمارتهای بزرگ، باغهای پررمزوراز و مهمانیهای اشرافی در کنار حضور دائمی مرگ و ارواح، حالوهوایی گوتیک و وهمآلود به داستان داده است. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب بلادونا اثر آدلین گریس
کتاب بلادونا داستان سیگنا فارو را روایت میکند؛ دختری که از نخستین لحظههای زندگیاش با مرگ روبهرو شده و بهنوعی از آن در امان مانده است. آدلین گریس در این کتاب جهانی ساخته است که در آن عمارتهای اشرافی، باغهای وسیع، قطارها، کالسکهها و باشگاههای مخصوص مردان ثروتمند، پسزمینهی ماجرایی پر از زهر، شایعه، بیماری و ارواح سرگردان شدهاند. این کتاب از همان صفحات آغازین با یک ضیافت باشکوه، مسمومیت جمعی و حضور عینی مرگ، لحن تیره و پرتنش خود را تثبیت کرده است.
خواننده در ادامهی کتاب بلادونا، با زندگی پر فرازونشیب سیگنا همراه میشود؛ یتیمی که سرپرستانش یکییکی به شکلهای مشکوک میمیرند و شایعهی پاقدم نحس و جادوگربودن او همهجا میپیچد. توانایی سیگنا در دیدن مرگ و ارواح و بعدتر لمس مرگآور او هستهی اصلی تنش داستان است. ساختار کتاب بر فصلهای پیدرپی استوار است که هر کدام بخشی از گذشتهی سیگنا، رابطهاش با مرگ و ورودش به اقامتگاه اشرافی تورنگروو را پیش میبرد.
در این مسیر شخصیتهایی مانند عمه ماگدا، سیلاس تورلی، خانوادهی هاوئورن و ارواح خشمگین یا درمانده، لایههای تازهای از راز و تعلیق به داستان اضافه میکنند. کتاب بلادونا در کنار داستان رابطهی عجیب یک دختر با مرگ، به تنهایی، طمع، شایعه، طبقهی اجتماعی و میل به دیدهشدن و دوستداشتهشدن نیز پرداخته است و فضای گوتیک، صحنههای مسمومیت، بیماریهای ناشناخته و باغهای متروک، این مضامین را پررنگتر کرده است.
خلاصه داستان بلادونا
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!
داستان بلادونا ماجرای زندگی سیگنا فارو است؛ دختری که از نوزادی در یک مهمانی اشرافی شاهد مرگ دستهجمعی مهمانان میشود و خود، برخلاف همه، از زهر جان سالم به در میبرد. او از همان ابتدا حضور مرگ را حس میکند، ارواح را میبیند و بهتدریج درمییابد که مرگ نهتنها او را نمیکشد، بلکه نوعی پیوند عجیب با او دارد. در سالهای بعد، هر سرپرستی که سیگنا پیدا میکند به شکلی ناگهانی میمیرد و شایعهی نفرینشدهبودن او همهجا میپیچد.
سیگنا با آزمایش روی بدن خود و گیاه سمی بلادونا کشف میکند که میتواند مرگ را احضار کند و حتی با لمسکردن جان موجودات را بگیرد؛ البته فقط وقتی که خود در مرز میان زندگی و مرگ قرار دارد. پس از مرگ عمه ماگدا و کشف این توانایی هولناک، نامهای از خانوادهی هاوئورن میرسد و او به اقامتگاه تورنگروو دعوت میشود؛ عمارتی اشرافی که در آن بیماری مرموز، مرگ مشکوک لیلیان هاوئورن و خطر تکرار همان سرنوشت برای دختر خانواده، فضایی پر از سوءظن و راز ساخته است.
چرا باید کتاب بلادونا را بخوانیم؟
کتاب بلادونا ترکیبی از فضای گوتیک، رمانتیک و معمایی است که در آن مرگ نهفقط یک رویداد، بلکه شخصیتی حاضر و اثرگذار است. این کتاب رابطهی پیچیدهی یک دختر با مرگ، احساس گناه، تنهایی و میل به زندگی اشرافی را در بستری پر از سم، بیماری و ارواح دنبال کرده است. خواننده در کنار کشف رازهای تورنگروو، با پرسشهایی دربارهی مرگ، اختیار و سرنوشت روبهرو میشود.
خواندن کتاب بلادونا را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
خواندن کتاب بلادونا به کسانی پیشنهاد میشود که به داستانهای تیره و پرتعلیق با حالوهوای اشرافی و گوتیک علاقه دارند، از حضور عناصر ماورایی مثل مرگ و ارواح لذت میبرند و بهدنبال روایتی هستند که همزمان به روابط خانوادگی، شایعه، طبقهی اجتماعی و کشف هویت شخصی بپردازد.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب بلادونا و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | بلادونا |
| حجم فایل کتاب | ۵.۴۷ مگابایت |
| شابک | ۹۷۸۶۲۲۸۶۷۹۵۴۹ |
| تعداد صفحهها | ۴۰۸ صفحه |
| قیمت کتاب | ۲۵۰۰۰۰ تومان |
کتاب داستان جالبی داره بخصوص اگه داستانای اشرافی و تخیلی رو دوست دارید ارتباطش با مرگ جالب بود باعث میشد نتونید کتابو رمین بزارید کتاب فوق العاده ارزش خوندن داره
من چون محتوای اشرافی رو خیلییی دوست دارم برا همون عاشق این کتاب شدم
این کتاب جلدش اسطوخونیه ؟؟ تروخدا بگید