کتاب اسرار عبادات در آموزههای رضوی
خواندن نظراتمعرفی کتاب اسرار عبادات در آموزههای رضوی
«اسرار عبادات در آموزههای رضوی» به قلم احمد اکبرزاده (-۱۳۳۸) فلسفه تشریع عبادات را از دیدگاه علی بن موسی الرضا علیه السلام، امام هشتم شیعیان بررسی کردهاست.
سجده شکر:
عَلِی بْنُ الْحَسَنِ بْنِ عَلِی بْنِ فَضَّالٍ عَنْ أَبِی الْحَسَنِ الرِّضَا ع قَالَ: السَّجْدَةُ بَعْدَ الْفَرِیضَةِ شُکراً لِلَّهِ تَعَالَی ذِکرُهُ عَلَی مَا وَفَّقَ الْعَبْدَ مِنْ أَدَاءِ فَرْضِهِ وَ أَدْنَی مَا یجْزِی فِیهَا مِنَ الْقَوْلِ أَنْ یقَالَ شُکراً لِلَّهِ شُکراً لِلَّهِ ثَلَاثَ مَرَّاتٍ قُلْتُ فَمَا مَعْنَی قَوْلِهِ شُکراً لِلَّهِ قَالَ یقُولُ هَذِهِ السَّجْدَةُ مِنِّی شُکراً لِلَّهِ عَلَی مَا وَفَّقَنِی لَهُ مِنْ خِدْمَتِهِ وَ أَدَاءِ فَرْضِهِ وَ الشُّکرُ مُوجِبٌ لِلزِّیادَةِ فَإِنْ کانَ فِی الصَّلَاةِ تَقْصِیرٌ تَمَّ بِهَذِهِ السَّجْدَةِ.
سجده بعد از نماز فریضه به خاطر تشکر نمودن بنده است از خداوند متعال که او را موفّق ساخت بر اداء واجب و انجام فریضه و کمترین عبارتی که در آن مجزی میباشد آن است که دو مرتبه بگوید: شکرا للَّه علی ما وفّقنی له من خدمته و اداء فرضه. یعنی: این سجده از من به جهت شکر خدا و تشکر از باری تعالی است که مرا موفّق نمود بر خدمتش و اداء واجبش.
باید توجه داشت که شکر موجب زیادی توفیق بوده و اگر در نماز نقصانی واقع شده باشد با این سجده تتمیم و ترمیم میگردد.
قصه یلدا (۱۴)![]()
علی خانجانی
۲۰+۵ شاعر، ۵+۲۰ نقد (دفتر دوم)محمدتقی قشقایی
محبوب؛ نعمت یافتگان الهیزهره برقی
جغرافیای حافظ ابرو (جلد دوم)شهابالدین عبدالله خوافی مشهور به (حافظ ابرو)
ماهیت روان درمانی (ارزیابی انتقادی)کارل یاسپرس
نشتر عشق(جلد دوم/ب)حسینقلیخان عظیمآبادی
دهلیز بیپایانسید علی نجفی
تاریخچه شک و تردیدجنیفر مایکل هِش
داستان هایی از دوران کرونامجله نیویورکر
بررسی رابطه کم رویی و شیوه های فرزندپروری با پیشرفت تحصیلی دانش آموزانفاطمه اصلان نسب
زبان انگلیسی تاکودمی (سطح پیشرفته)محمدحسین برزویان
حقوق تجارت ۲ (نسل سوم)سامان کتابی صفسری