معرفی و دانلود کتاب لیلا در آسمان ها pdf + خلاصه رایگان

کتاب لیلا در آسمان ها

نوع کتاببدون نظر
لیلا حاجی قادری

معرفی کتاب لیلا در آسمان ها

کتاب لیلا در آسمان‌ ها نوشته‌ لیلا حاجی‌ قادری است و نشر متخصصان آن را منتشر کرده است. این کتاب مجموعه‌ای از شعرها و متن‌های شاعرانه درباره‌ی عشق الهی، تنهایی، امید و جست‌وجوی درونی است. در این دفتر، شعرها در قالب‌های کلاسیک، نیمایی و متن‌های آزاد در کنار هم آمده‌اند و از مناجات و ستایش خدا تا دل‌نوشته‌های عاشقانه، گفت‌وگو با طبیعت و تأمل در رنج و زخم را دربرمی‌گیرند. لحن اثر میان زبان کهن و واژگان امروزی در نوسان است و از تصویرهای آسمان، دریا، ماه، خورشید و پرندگان برای بیان تجربه‌های روحی استفاده شده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب لیلا در آسمان ها

کتاب لیلا در آسمان‌ ها دفتر شعری از لیلا حاجی‌ قادری است که در آن شعرها و متن‌های کوتاه در کنار هم قرار گرفته‌اند و یک سفر درونی را از رنج و زخم تا آرامش و عشق الهی ترسیم کرده‌اند. مقدمه‌ی کتاب با عنوان حکایت دلی در جست‌وجوی نور به معرفی این کتاب می‌پردازد. همین عنوان مسیر کلی اثر را نشان می‌دهد؛ مسیری میان زمین و آسمان، میان دل زخمی و امید به حضور خدا.

در کتاب لیلا در آسمان‌ ها شعرهایی با قالب‌های متفاوت دیده می‌شود؛ از غزل‌گونه‌های کلاسیک مثل راز و پندواندرز تا متن‌های آزاد و امروزی مانند اعتمادبه نفس، غربت، پشیمانی رفتن و من از واقعیت خودم ترسی ندارم. موضوع‌ها از مناجات و عشق خدا در شعرهایی مثل عشق خدا، بوی خدا، خدا عشق است و نو خدایی تا تجربه‌های شخصی‌تر مثل دل‌تنگی، جدایی، زخم دوستی، غربت و خاطرات از دست‌رفته در متن‌هایی مانند دفتر خاطرات، یار پرکشیده، زخم و پاییز دل گسترده شده است.

کتاب لیلا در آسمان‌ ها در عناوین متعدد خود از عناصر طبیعت هم بهره برده است. شاعر در شعرهایی مانند ماه، دریا، قوها، رنگ‌ها، در قاب خیال و میان ابرها از آسمان، دریا، پرندگان و فصل‌ها برای بیان حالات روحی و گفت‌وگو با خدا استفاده کرده‌ است. وی در بخش‌هایی دیگر به مفاهیمی مثل آزادی در پرستش، انتخاب میان راه عشق و راه شیطان، اعتمادبه نفس، رهایی از هوس و بازگشت به خویشتن پرداخته است. این کتاب در مجموع دفتر پیوسته‌ای از نیایش، اعتراف، دل‌نوشته و شعر است که حول محور رابطه‌ی انسان و خدا شکل گرفته است.

چرا باید کتاب لیلا در آسمان ها را بخوانیم؟

این کتاب برای همراهی با لحظه‌های خلوت، دعا و تأمل نوشته شده است و ترکیبی از شعر و نثر شاعرانه درباره‌ی رابطه‌ی انسان و خدا ارائه می‌دهد. خواننده در میان این متن‌ها با تصویرهایی از آسمان، دریا، ماه و فصل‌ها روبه‌رو می‌شود که احساس تنهایی، امید، زخم و بازگشت را بازتاب می‌دهند و می‌توانند به سامان‌دادن و نام‌گذاری تجربه‌های درونی کمک کنند.

خواندن کتاب لیلا در آسمان ها را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن این کتاب به کسانی پیشنهاد می‌شود که به شعرهای معنوی، مناجات‌گونه و دل‌نوشته‌های احساسی علاقه‌مند هستند، درگیر پرسش‌هایی درباره‌ی رنج، تنهایی، عشق و رابطه‌ی خود با خدا هستند یا دوست دارند در لحظه‌های خلوت، متنی کوتاه و تأمل‌برانگیز درباره‌ی دل و ایمان بخوانند.

معرفی این کتاب در تاریخ ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب لیلا در آسمان ها و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:لیلا در آسمان ها
حجم فایل کتاب:۲.۹ مگابایت
شابک:۹۷۸۶۲۲۴۴۹۶۰۵۸
تعداد صفحه‌ها:۸۶ صفحه
قیمت کتاب:۱۷۵۰۰۰ تومان

نظری برای کتاب ثبت نشده است.