معرفی و دانلود کتاب شخصیت pdf + خلاصه رایگان

کتاب شخصیت

۱.۰ امتیاز(از ۱ رأی)
عیسی کاکویی دینکی

معرفی کتاب شخصیت

کتاب شخصیت نوشته عیسی کاکویی دینکی و با ویراستاری مهرناز نصریه است و نشر آفاق پویا آن را منتشر کرده است. این کتاب در قالب یکی از بسته‌های محتوایی مجموعه کتاب‌های مؤسسه تبیین آفاق پویا منتشر شده است. موضوع کتاب شخصیت ابعاد مختلف آن و پیوندش با نیازهای انسانی و اختلالات شخصیتی است. نویسنده با تکیه‌ بر مفاهیم پایه‌ی روان‌شناسی، از تعریف شخصیت تا عوامل شکل‌دهنده و مراحل رشد آن را مرور کرده است و در پایان به جمع‌بندی نکات کلیدی می‌رسد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب شخصیت اثر عیسی کاکویی دینکی

کتاب شخصیت بخشی از مجموعه بسته‌های محتوایی تبیین آفاق است که به‌صورت فشرده و آموزشی، مفاهیم اصلی مربوط به شخصیت را گردآوری کرده است. عیسی کاکویی دینکی در این کتاب، شخصیت را به‌عنوان یکی از بنیادی‌ترین مفاهیم روان‌شناسی معرفی کرده و نشان داده است که چگونه ریشه‌ی بسیاری از اختلالات فکری، رفتاری و آسیب‌های اجتماعی در ساختار شخصیتی افراد قرار دارد. کتاب شخصیت در همین چارچوب ابتدا به تعریف لغوی و اصطلاحی شخصیت می‌پردازد و سپس مفهوم آن را در روان‌شناسی امروز توضیح می‌دهد؛ جایی که شخصیت فقط نقاب اجتماعی نیست، بلکه سازمانی از جنبه‌های ادراکی، شناختی، رفتاری، جسمانی و ارادی به‌ شمار می‌آید.

در ادامه ضرورت خودشناسی و شناخت ویژگی‌های شخصیتی برای رشد فردی و اجتماعی مطرح شده است. سپس عوامل تشکیل‌دهنده شخصیت مانند وراثت، ژنتیک، دستگاه عصبی، هورمون‌ها و محیط توضیح داده شده و ابعاد اصلی شخصیت شامل برون‌گرایی، توافق‌پذیری، تعهد و وظیفه‌مداری، گشودگی و روان‌رنجوری معرفی شده است. بخش دیگری از کتاب شخصیت به ساختار درونی شخصیت (نهاد، من، فراخود)، مفاهیمی مانند ناخودآگاه فردی و جمعی، نقاب، سایه، آنیما و آنیموس، مراحل رشد شخصیت در طول عمر، پنج اصل شخصیت‌شناسی، رابطه‌ی نیازها و شخصیت، انواع نیازها و در پایان، اختلالات شخصیت و جمع‌بندی نکات اختصاص یافته است.

خلاصه کتاب شخصیت

کتاب شخصیت با یک مقدمه درباره‌ی اهمیت شخصیت در شکل‌گیری رفتار فردی و ساختار اجتماعی آغاز می‌شود و سپس تعریف و مفهوم شخصیت را از نگاه روان‌شناسی توضیح می‌دهد. در ادامه، عوامل زیستی و محیطی مؤثر بر شخصیت مانند ژنتیک، دستگاه عصبی، هورمون‌ها و محیط زندگی معرفی شده است. عیسی کاکویی دینکی ابعاد اصلی شخصیت را برمی‌شمارد و نشان می‌دهد که ویژگی‌هایی مثل برون‌گرایی، توافق‌پذیری، تعهد، گشودگی و روان‌رنجوری چگونه الگوهای رفتاری را شکل می‌دهند.

عیسی کاکویی دینکی در بخش میانی کتاب ساختار شخصیت (نهاد، من، فراخود)، ناخودآگاه فردی و جمعی، نقاب، سایه و وجوه زنانه و مردانه درون هر انسان را بررسی می‌کند. سپس رشد شخصیت در طول عمر، اصول کلی شخصیت‌شناسی، نقش نیازها و انواع آن در انگیزش رفتار و در نهایت، مفهوم اختلالات شخصیت و تفاوت آن با اختلالات روانی مرور شده است.

چرا باید کتاب شخصیت را بخوانیم؟

این کتاب تصویری فشرده و منظم از مفاهیم پایه‌ی شخصیت‌شناسی ارائه کرده است و میان نظریه‌های روان‌شناسی و مسائل عینی زندگی روزمره پیوند برقرار کرده است. خواندن آن به درک بهتر ریشه رفتارها، تفاوت‌های فردی، نقش نیازها در انگیزش و امکان تغییر و رشد شخصیت کمک می‌کند و برای جمع‌بندی نکات اصلی این حوزه مفید است.

خواندن کتاب شخصیت را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

مطالعه‌ی این کتاب به دانشجویان و علاقه‌مندان به روان‌شناسی، مربیان، سخنرانان، مشاوران آموزشی و افرادی پیشنهاد می‌شود که به‌دنبال درک منظم‌تری از مفهوم شخصیت، عوامل شکل‌دهنده‌ی آن و رابطه‌ی نیازها، رشد فردی و اختلالات شخصیتی هستند و می‌خواهند چارچوبی خلاصه و آموزشی در اختیار داشته باشند.

معرفی این کتاب در تاریخ ۱۶ خرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب شخصیت و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابشخصیت
برچسبمجموعه بسته‌های محتوایی تبیین آفاق

Masuod
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۵/۰۳/۰۶

این نویسنده هم فک کنم تا یک سال دیگه یه ۵ هزار جلد کتاب!!!@ ۵ تا ۱۰ صفحه ای تولید خواهد کرد