کتاب کشف خویشتن
حجتالله ایزدیانتشارات:
انتشارات سوره مهر٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب کشف خویشتن
از مقدمه کتاب:
به یقین تا زمانی که رد ملاحظات و موضعگیریهای شخصی و سلیقهای بر چهره آثار داستانی دفاع مقدس پیدا باشد نمیتوانیم گروه کثیری را به خواندن ترغیب کنیم.
با این دیدگاه در مجموعه کشف خویشتن توجه ویژه به سه عنصر سادگی، دقت و عمق داستانها معطوف شده است.
در چهار داستان اول، عمق و استمرار تنهایی، دغدغه و دلهره مدافعان آموزشندیدهای که تنها با اسلحه غیرت و بصیرت به میدان مقابله با تجاوزگریها و حریمشکنیها آمدهاند به تصویر کشیده شده و نیازی به معرفی و ترسیم شخصیت فردی قهرمانان داستانها دیده نشده است؛ زیرا هر یک نمادی از روحیه و شخصیت جمعی مردم ایران هستند و خود نیز فرصتی برای توجه به من فردی خود ندارند.
داستان «کشف خویشتن»، که به تنهایی تشکیلدهنده بخش دوم کتاب است، در پوشش تشکیل یک تیم برای پیدا کردن اجساد شهدا، تلاش همه دلبستگان فرهنگ دفاع مقدس را برای حفظ پیوند خود با آن دوران، مرور میکند و این همه نیست مگر تلنگری بر ذهنهای آنان که دفاع مقدس را دیده و درک کردهاند و دعوتی دوباره از آنان که دیده و ندیدهاند و گشودن پنجرهای به روی آنان که به هر حال دوران دفاع مقدس را به عنوان بخشی از پیشینه خود و پدران خود باید ببینند تا به درکی واقعی و قابل اتکا از خود و اکنون خود برسند و اگر طرحی میافکنند آگاهانه بیفکنند.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب کشف خویشتن و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | کشف خویشتن |
| شابک | -۹۷۸-۹۶۴-۵۰۶-۹۴۹-۸ |
| تعداد صفحهها | ۸۵ صفحه |
| قیمت کتاب | ۱۱۹۰۰۰ تومان |
| برچسب | جنگ تحمیلی |
درآمدی بر آثار ژاک دریدا![]()
لزلی هیل
ستاره های دوست داشتنی، امام محمد تقی (ع)محسن هجری
درمان گیاهی انواع بیماری هام. آرزو صارم بافنده
کپسول کامیابانمیشل بوربا
استاندارد مدیریت روابط عمومی تجاریاحمد یحیایی ایله ای
مدتها قبل این کتاب رو خوندم اما صحنه هایی ازش این چند مدت میاد جلوی چشمم.دم نویسنده گرم