کتاب در ما دنیایی، آبستن یک فریاد خفته است
معرفی کتاب در ما دنیایی، آبستن یک فریاد خفته است
کتاب در ما دنیایی، آبستن یک فریاد خفته است نوشته زهرا ریاحی مجموعهای از شعرهای کوتاه و بلند است که نشر متخصصان آن را منتشر کرده است. این کتاب در قالب دفتر شعری ۷۲ صفحهای شکل گرفته و در آن شاعر با زبانی تصویری و سرشار از استعاره به تنهایی، ترس، امید، عشق، جنگ، شهر و زمان پرداخته است. نرگس مولوی ویراستاری این اثر را بر عهده داشته است. فضای کلی شعرها میان تأملهای درونی و نگاه انتقادی به جهان معاصر در نوسان است و از خلال تصاویر روزمره، به پرسشهای عمیقتری دربارهی رنج، آزادی و سرنوشت میرسد. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب در ما دنیایی، آبستن یک فریاد خفته است
کتاب در ما دنیایی آبستن یک فریاد خفته است دفتر شعری از زهرا ریاحی است که در آن مجموعهای از شعرهای آزاد و کوتاه در کنار هم قرار گرفتهاند. شاعر در این کتاب جهان را صحنهای میبیند که در آن فریاد در لایههای مختلف زندگی روزمره، روابط انسانی، تاریخ و حافظه پنهان شده است. شعرها اغلب در چند سطر یا یک صفحه شکل گرفتهاند و هر کدام مانند برشی مستقل از یک ذهن ناآرام و جستوجوگر عمل میکنند.
در کتاب در ما دنیایی آبستن یک فریاد خفته است مضمونهایی مانند تنهایی، فراموشی، جنگ، مرگ، امید، عشق، شهر، کودکی و خاطره بارها تکرار شدهاند، اما هر بار در قالب تصویری تازه ظاهر شدهاند؛ از خانهای در کوچهی بنبست تا سفرهی خالی، از بذر آزادی در خرابهها تا شهر؛ زندانیِ زندانبانِ خویش. شاعر در بسیاری از شعرها با جابهجایی نقشها و وارونهکردن نسبتها، جهان را از زاویهای دیگر نشان داده است؛ جایی که گاهی مرگ به سوگ زندگی مینشیند یا شب و سکوت، خود به شخصیتهایی فعال تبدیل میشوند.
کتاب در ما دنیایی آبستن یک فریاد خفته است از نظر ساختار، مجموعهای پیوسته از شعرهاست که در آنها صدا، تصویر و تأمل درهم تنیده شدهاند و خواننده با حرکت از شعری به شعر دیگر، با تداوم یک حس مشترک از اضطراب، جستوجوی معنا و میل به رهایی روبهرو میشود.
چرا باید کتاب در ما دنیایی، آبستن یک فریاد خفته است را بخوانیم؟
کتاب در ما دنیایی آبستن یک فریاد خفته است برای کسانی که به شعر تأملی و تصویرمحور علاقهمند هستند، فرصتی برای همراهی با ذهنی است که رنج، ترس، عشق و امید را در کنار هم میبیند. این کتاب با ترکیب تصاویر ملموس و مفاهیم انتزاعی، امکان همذاتپنداری با تجربههای درونی و جمعی را فراهم میکند.
خواندن کتاب در ما دنیایی آبستن یک فریاد خفته است به علاقهمندان شعر معاصر فارسی، دوستداران شعرهای کوتاه و تصویری و کسانی پیشنهاد میشود که دغدغههایی مانند تنهایی، جنگ، فراموشی، هویت و امید را در قالب زبان شاعرانه دنبال میکنند.
یه کتاب با کلی انرژی و حس خوب
بسیار کتابی خوب با محتوای عالی