دانلود و خرید کتاب جمال یار

کتاب جمال یار

امتیاز:
۳.۷از ۳ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب جمال یار

«جمال یار» از مجموعه کشکول موعود به موضوع سیره و سنت اهل بیت (ع) از خلال احادیث و روایات می‌پردازد. این مجموعه به همت انتشارات موعود عصر (عج) گردآوری شده‌است. ناشکیبایی: خروج انسان از مقام صابران، به جزع و فزع و گریبان دریدن و به صورت زدن و شکایت‌کردن زیاد است که سزاوار است از همۀ آنها دوری نماید و از قضای الهی اظهار رضایت کند. وقتی ابراهیم، فرزندرسول اکرم (ص) از دنیا رفت، اشک از چشمان آن حضرت سرازیر شد. وقتی به او گفتند: چرا گریه میکنی و آیا شما ما را از این کار منع نکردی؟ فرمودند: «این رحم است؛ زیرا چشم اشک میریزد و قلب محزون است؛ ولی چیزی که خداوند را به خشم می‌آورد، نمیگویم. چنین کسی از مقام رضا خارج نشده‌است».
۱۳۹۷/۰۵/۲۵

با اینکه پیوستگی مطالب وجود نداشت ولی در کل خوب بود👌

آسمان
۱۳۹۶/۱۱/۰۳

روایات و احادیثی نوشته شده که کمتر شنیده شده! نکته خوبش همینجاست ولی اینکه پیوستگی بین اونها وجود نداره خب درکل اون جاذبه و کشش رو برای خوندن و دنبال کردن نداره متاسفانه! «ای کاش نظرات ما به گوش نویسنده میرسید تا دلایل

- بیشتر
رسول خدا (ص) اگر یکی از اصحاب و یاران خود را تا سه روز نمی‌دیدند، اگر مسافر بود، برایش دعا می‌کردند و اگر مریض بود به عیادت او و اگر حاضر بود، به زیارتش می‌رفتند.
F313
او از شما پنهان نیست. این کارهای ناشایست شما است که او را از شما پنهان ساخته است
کسی که امام زمان خود را نشناسد و بمیرد، به مرگ جاهلی مرده است
F313
اگر یکی از یاران، دست مبارک آن حضرت را می‌گرفت، رسول خدا (ص) دست آن شخص را رها نمی‌کردند تا او رها کند
حاجت خود را جز نزد سه نفر مگو: ۱. دیندار، ۲. جوانمرد ۳. و صاحب اصالت
F313
از امام صادق (ع) پرسیدند: آیا قائم (عج) تولّد یافته؟ فرمودند: «لا وَلَو اَدرکتُهُ لَخَدَمتُه ایامَ حَیاتی؛ نه. اگر او را درک کنم، تمامی روزهای عمرم را به خدمت او می‌پرداختم
F313
آن حضرت را غیبتی طولانی است که در آن غیبت، هیچ کس بر دین خود استوار نمی‌ماند؛ جز مخلصانی که خداوند تعالی از ایشان بر ولایت پیمان گرفته است، ایمان را در دل‌هایشان نگاه داشته و روح القدس، تأییدشان فرموده است
F313
حضرت آیت‌الله کشمیری (ره) دربارۀ استغاثه به این بزرگوار می‌فرمود: دو رکعت نماز حاجت بخوانید و به آن بزرگوار هدیه کنید. بعد تسبیح حضرت زهرا (س) خوانده و باز ثوابش را اهدا کنید. سپس یکصد و سی و سه بار بگوید: «یا کَاشِفَ الْکرب عَنْ وَجْهِ الْحُسین اِکشِف کرْبی بِحَقِّ اَخیک الْحُسَین.»
F313
در سیرۀ اخلاقی امام باقر (ع) آمده است: روزی یک نفر مسیحی به آن حضرت جسارت کرد و گفت: «أنت بقر؛ تو گاو هستی.» امام بدون اینکه خشمگین شوند، فرمودند: «لا أنا باقر؛ نه من باقرم.» مسیحی گفت: تو پسر آن زن آشپز هستی؟ امام فرمودند: «آری. مادرم بانوی آشپز بود.» آن مرد برای اینکه امام را عصبانی کند، دوباره گفت: تو پسر زن سیاه چرده، زنگی و دشنام‌گو هستی. امام در پاسخ فرمودند: «اگر تو راست می‌گویی، خدا مادرم را بیامرزد و اگر دروغ می‌گویی، خداوند تو را ببخشد.»
F313
روزی حضرت علی (ع) چند بار غلام خود را صدا علی (ع) زدند؛ ولی جوابی نشنیدند. ناگهان حضرت دیدند که غلام دم در ایستاده است. به او فرمودند: «چرا جوابم را نمی‌دهی؟» غلام عرض کرد: زیرا به حلم و بردباری شما اطمینان دارم و خود را از مجازات ایمن می‌دانم. حضرت علی (ع) پاسخ غلام را نیکو شمردند و به همین جهت او را آزاد کردند