کتاب از رختخواب تا میز مدیریت، سبکزندگی و تغذیه موفقیت را میسازند (خلاصه کتاب)
نویسنده:تیم بین
گردآورنده:گروه گردآوری و ترجمه سبکتو
انتشارات:سبکتو
دستهبندی:
امتیاز:
از ۶ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب از رختخواب تا میز مدیریت، سبکزندگی و تغذیه موفقیت را میسازند (خلاصه کتاب)
«از رختخواب تا میز مدیریت، سبکزندگی و تغذیه موفقیت را میسازند» نوشته تیم بین، کاری از گروه گردآوری و ترجمه «سبکتو» است.
تیم بین، متخصص بینالمللی سلامت و کاهش وزن و افزایش طول عمر است، او همچنین در بسیاری از برنامههای رادیو و تلویزیون در زمینه سلامتی و تندرستی حاضر شدهاست. اخیرا او در حال ساخت برنامه تلویزیونی با نام «ساعت بدنتان را به عقب برگردانید» از کتابی با همین نام است که یک راهنمای مطمئن برای مقابله با پیری است و اخیرا منتشر شده و در سطح بینالمللی به فروش میرود.
در این کتاب، بین و همکارش آن لایینگ دو دنیای کاملا متفاوت را در یکجا گردآوری کردهاند؛ دنیای سلامتی، تناسب اندام و کاهش وزن، با دنیای جوانی و زیبایی. آنها در این اثر تجربیات فراوان و اطلاعات دست اولی را ارائه میدهند که فقط افرادی که به مدت زیاد در محیطهای چالشی زندگی، کار و پیشرفت کردهاند، از آنها خبر دارند در این کتاب تیم و آن میگویند که چه طور با غذاهایی که میخوریم مغزمان و قدرت کارایی آن را نابود میکنیم. آنها اشاره میکنند که آنچه که ما هستیم یا میخواهیم باشیم را نوع تغذیهمان مشخص میکند. هر چیزی که در وعدههای غذایی میخوریم میتواند تاثیر مستقیمی بر روی سلامت روح ما داشتهباشد. آنها در این اثر به ما میگویند که برای داشتن زندگی بهتر و سلامتتر چه طور باید عادتهای غذاییمان را تغییر دهیم.
روانشناسی فروش (خلاصه کتاب)
برایان تریسی
دوباره فکر کن (خلاصه کتاب)آدام گرانت
رویاهایت را به واقعیت تبدیل کن (خلاصه کتاب)یووال طبیب
حس ششم (خلاصه کتاب)لورا دی
سنگفرش هر خیابان از طلاست (خلاصه کتاب)کیم وو چونگ
چرا کامل این کتاب ها رو نمیزارید که هرکس دو انتخاب داشته باشه وقتی میکرو بوک رو میزارید کاملش هم بزارید
برخلاف جلدش واقعا قبول دارم که حال و حوصله ما مستقیم با تغذیه مون ارتباط داره
بیشتر راجب تغذیه بود و خواب و پیر نشدن و هورمون ها مطلب خاصی نداشت و کوتاه بود با اسم کتاب تناسبی نداشت
بسیار خوب بود کوتاه و مفید