معرفی و دانلود کتاب از رختخواب تا میز مدیریت، سبک‌زندگی و تغذیه موفقیت را می‌سازند (خلاصه کتاب) + خلاصه رایگان

اشتراک یک‌سالهٔ بی‌نهایت با اسنپ‌پی؛ ۴ قسط ۷۸ هزار تومانی + ۵۰ هزار تومان تخفیف با کد PAYCZMG5

تصویر جلد کتاب از رختخواب تا میز مدیریت، سبک‌زندگی و تغذیه موفقیت را می‌سازند (خلاصه کتاب)

۳.۷ امتیاز(از ۶ رأی)
انتشارات:
سبکتو

معرفی کتاب از رختخواب تا میز مدیریت، سبک‌زندگی و تغذیه موفقیت را می‌سازند (خلاصه کتاب)

«از رختخواب تا میز مدیریت، سبک‌زندگی و تغذیه موفقیت را می‌سازند» نوشته تیم بین، کاری از گروه گردآوری و ترجمه «سبکتو» است. تیم بین، متخصص بین‌المللی سلامت و کاهش وزن و افزایش طول عمر است، او همچنین در بسیاری از برنامه‌های رادیو و تلویزیون در زمینه سلامتی و تندرستی حاضر شده‌است. اخیرا او در حال ساخت برنامه تلویزیونی با نام «ساعت بدنتان را به عقب برگردانید» از کتابی با همین نام است که یک راهنمای مطمئن برای مقابله با پیری است و اخیرا منتشر شده و در سطح بین‌المللی به فروش می‌رود. در این کتاب، بین و همکارش آن لایینگ دو دنیای کاملا متفاوت را در یکجا گردآوری کرده‌اند؛ دنیای سلامتی، تناسب اندام و کاهش وزن، با دنیای جوانی و زیبایی. آنها در این اثر تجربیات فراوان و اطلاعات دست اولی را ارائه می‌دهند که فقط افرادی که به مدت زیاد در محیط‌های چالشی زندگی، کار و پیشرفت کرده‌اند، از آنها خبر دارند در این کتاب تیم و آن می‌گویند که چه طور با غذاهایی که می‌خوریم مغزمان و قدرت کارایی آن را نابود می‌کنیم. آنها اشاره می‌کنند که آنچه که ما هستیم یا می‌خواهیم باشیم را نوع تغذیه‌مان مشخص می‌کند. هر چیزی که در وعده‌های غذایی می‌خوریم می‌تواند تاثیر مستقیمی بر روی سلامت روح ما داشته‌باشد. آنها در این اثر به ما می‌گویند که برای داشتن زندگی بهتر و سلامت‌تر چه طور باید عادت‌های غذایی‌مان را تغییر دهیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب از رختخواب تا میز مدیریت، سبک‌زندگی و تغذیه موفقیت را می‌سازند (خلاصه کتاب) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاباز رختخواب تا میز مدیریت، سبک‌زندگی و تغذیه موفقیت را می‌سازند (خلاصه کتاب)
عنوان در زبان مبدأFrom the Bedroom to the Boardroom
موضوعسلامت، موفقیت و خودیاری، خلاصه کتاب
نویسندهتیم بین
گردآورندهگروه گردآوری و ترجمه سبکتو
انتشاراتسبکتو
فرمت کتابEPUB
نسخۀ صوتیخرید کتاب صوتی از رختخواب تا میز مدیریت، سبک‌زندگی و تغذیه موفقیت را می‌سازند (خلاصه کتاب)

mahdi
۱۳۹۶/۱۰/۰۸

چرا کامل این کتاب ها رو نمیزارید که هرکس دو انتخاب داشته باشه وقتی میکرو بوک رو میزارید کاملش هم بزارید

azetrom

۲۱ روز تا رسیدن به تحولتصویر جلد کتاب صوتی ۲۱ روز تا رسیدن به تحول
لوئیز ال. هی
۷ عادت افراد تاثیر گذارتصویر جلد کتاب صوتی ۷ عادت افراد تاثیر گذار
استفن آر. کاوی
برای ثروتمند شدن آی‌کیوی مالی خود را افزایش دهیدتصویر جلد کتاب صوتی برای ثروتمند شدن آی‌کیوی مالی خود را افزایش دهید
گروه گردآوری و ترجمه سبکتو
انگیزه، حقایقی شگفت‌انگیز درباره ایجاد انگیزه (خلاصه کتاب)تصویر جلد کتاب صوتی انگیزه، حقایقی شگفت‌انگیز درباره ایجاد انگیزه (خلاصه کتاب)
گروه گردآوری و ترجمه سبکتو
۱۰۰ قانون شکست ناپذیر در زندگی و تجارتتصویر جلد کتاب صوتی ۱۰۰ قانون شکست ناپذیر در زندگی و تجارت
برایان تریسی
چگونه با کنترل زمان، فرمان زندگی را به دست بگیرید (خلاصه کتاب)تصویر جلد کتاب صوتی چگونه با کنترل زمان، فرمان زندگی را به دست بگیرید (خلاصه کتاب)
گروه گردآوری و ترجمه سبکتو
همه‌چی درباره عادت‌ها (خلاصه کتاب)تصویر جلد کتاب صوتی همه‌چی درباره عادت‌ها (خلاصه کتاب)
مارک منسون
همسایه بعدی میلیونر (خلاصه کتاب)تصویر جلد کتاب صوتی همسایه بعدی میلیونر (خلاصه کتاب)
گروه گردآوری و ترجمه سبکتو
شکست سریع یا پیروزی بزرگ ؛ برنامه‌ای برای راه‌اندازی استارتاپ (خلاصه کتاب)تصویر جلد کتاب صوتی شکست سریع یا پیروزی بزرگ ؛ برنامه‌ای برای راه‌اندازی استارتاپ (خلاصه کتاب)
برنارد شرودر
ماشین پولسازی (خلاصه کتاب)تصویر جلد کتاب صوتی ماشین پولسازی (خلاصه کتاب)
آنتونی رابینز
تزلزل‌ ناپذیرتصویر جلد کتاب صوتی تزلزل‌ ناپذیر
آنتونی رابینز
عادت دست‌یابی (خلاصه کتاب)تصویر جلد کتاب صوتی عادت دست‌یابی (خلاصه کتاب)
برنارد راث
هوش تجاری (خلاصه کتاب)تصویر جلد کتاب صوتی هوش تجاری (خلاصه کتاب)
دیو مارکوم
آینده خودتو بساز؛ ۱۲ قدم برای رسیدن به موفقیت بی‌انتها (خلاصه کتاب)تصویر جلد کتاب صوتی آینده خودتو بساز؛ ۱۲ قدم برای رسیدن به موفقیت بی‌انتها (خلاصه کتاب)
برایان تریسی
قدرت یک ساعت (خلاصه کتاب)تصویر جلد کتاب صوتی قدرت یک ساعت (خلاصه کتاب)
دیو لاخانی
هنر کار گروهی، راندمان همکاری با یکدیگر را به حداکثر برسانید (خلاصه کتاب)تصویر جلد کتاب صوتی هنر کار گروهی، راندمان همکاری با یکدیگر را به حداکثر برسانید (خلاصه کتاب)
کارولین کایتوکس
گاراژ خود را بسازیدتصویر جلد کتاب صوتی گاراژ  خود را بسازید