کتاب ۴برابر سازی درآمد خلیل رضوی + دانلود نمونه رایگان

معرفی کتاب ۴برابر سازی درآمد

«۴برابر سازی درآمد » نوشته خلیل رضوی (-۱۳۵۴)، کارشناس ارشد کارآفرینی، از مجموعه «کسب و کار موفق برای همه»، کتابی است که راه‌کارهایی برای ۴ برابر کردن درآمد در کمتر از یک سال در ایران ارائه کرده‌ است. او معتقد است در هر شغلی و در هر جایی که هستید، برخی مراحل و راه‌ها هست که شما می‌توانید آن‌ها را طی کنید، تا درآمد خودتان را، یعنی آن چیزی که الان دارید، حداقل ۴ یا ۵ برابر بکنید، آن هم در بازه‌ی یک‌ساله و نهایتاً یک‌ونیم ساله. کتاب ۶ فصل دارد و در هر فصل یکی از ویژگی‌های لازم برای افزایش و چند برابرسازی درآمد توضیح داده‌شده‌است. در مقدمه می‌خوانید: امروز، عصرِ شگفتی‌ها و اصطلاحاً درآمدهای شگفت‌انگیز است. عصری است که هر کسی می‌تواند با کمی خلاقیت و انگیزه داشتن برای انجام کارها با شیوه‌ی نوآورانه، و با رعایت برخی راز و رمزهایی که در ادامه خدمت‌تان عرض می‌کنم، به درآمدهایی برسد که در گذشته و با کسب‌وکارها و روال‌های گذشته به هیچ عنوان ممکن نبود. امروزه فرصت‌های زیادی هست که یک مقدار کنجکاوی می‌خواهد تا آن فرصت‌ها را ببینید، فرصت‌های کشف‌نشده‌ی فراوانی که اگر کسی زرنگ باشد و بتواند آن را ببیند می‌تواند خیلی راحت درآمد خودش را در مدت خیلی کم چندین برابر بکند.