معرفی و دانلود کتاب شبکه‌های کامپیوتری با رویکرد کاربردی، آزمایشگاه شبیه‌سازی شبکه pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب شبکه‌های کامپیوتری با رویکرد کاربردی، آزمایشگاه شبیه‌سازی شبکهsubscriptionAvailable

کتاب شبکه‌های کامپیوتری با رویکرد کاربردی، آزمایشگاه شبیه‌سازی شبکه

۴.۸(از ۴ امتیاز)
categoryدسته‌بندی:
کامپیوتر

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب شبکه‌های کامپیوتری با رویکرد کاربردی، آزمایشگاه شبیه‌سازی شبکه

کتاب پیش رو یکی از کتب تخصصی در زمینه کامپیوتر و تالیف روح‌الله مقصودی است که با رویکردی کاربردی به موضوع شبکه‌های کامپیوتری و آزمایشگاه شبیه‌سازی شبکه می‌پردازد.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب شبکه‌های کامپیوتری با رویکرد کاربردی، آزمایشگاه شبیه‌سازی شبکه و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابشبکه‌های کامپیوتری با رویکرد کاربردی، آزمایشگاه شبیه‌سازی شبکه
فرمت کتابPDF

purramezan_fatima
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۳/۰۲/۰۳

نخوندم ولی چون بارشته تحصیلی من مرتبطه صددرصدی خوندنش و بیسیک کتاب باید الگوریتم خوبی داشته باشه واسه اجتماع بچه های رشته کامپیوتر شبکه سازی رایانه توی مباحث کامپیوتری وساخت وبسازی وپلتفرم عالیه ومفید ولی متاسفانه می‌بینیم که یه مشت...بیشتر

مفاهیم شی‌گرایی و پیاده‌سازی آن‌ها با زبان‌های #C++ ،C جاوا و پایتونتصویر جلد کتاب مفاهیم شی‌گرایی و پیاده‌سازی آن‌ها با زبان‌های #C++ ،C جاوا و پایتون
رمضان عباس نژادورزی
ریاضی مقدماتیتصویر جلد کتاب ریاضی مقدماتی
غلامرضا صفایی صادق
گلخانه ها کاهش مصرف انرژی در گلخانه هاتصویر جلد کتاب گلخانه ها کاهش مصرف انرژی در گلخانه ها
سید حمید گوداسیایی
آموزش گام به گام برنامه‌نویسی #C (تحت Form Application)تصویر جلد کتاب آموزش گام به گام برنامه‌نویسی #C (تحت Form Application)
رمضان عباس نژادورزی
طراحی کنترل کننده های دیجیتال با پردازنده DSPتصویر جلد کتاب طراحی کنترل کننده های دیجیتال با پردازنده DSP
رضا خیراللهی
برنامه‌نویسی ++C به زبان سادهتصویر جلد کتاب برنامه‌نویسی ++C به زبان ساده
عباس زهره‌وند
سوالات چهار گزینه‌ای پایتونتصویر جلد کتاب سوالات چهار گزینه‌ای پایتون
یوسف عباس‌نژادورزی
اصول و مبانی شبکه‌های کامپیوتری ( +Network )تصویر جلد کتاب اصول و مبانی شبکه‌های کامپیوتری ( +Network )
حسین نیازخانی
طراحی الگوریتم با رویکرد عملیتصویر جلد کتاب طراحی الگوریتم با رویکرد عملی
شهرام حاجتی چناری
هوش مصنوعی در بازارهای مالی الگوریتم ها و راه حل های جدیدتصویر جلد کتاب هوش مصنوعی در بازارهای مالی الگوریتم ها و راه حل های جدید
فدریکو ککانی
مبانی امنیت رایانش ابریتصویر جلد کتاب مبانی امنیت رایانش ابری
حمیدرضا رضائی
بالگردشناسی؛ شناسایی بالگردهای تهاجمی و ترابری ایران و جهانتصویر جلد کتاب بالگردشناسی؛ شناسایی بالگردهای تهاجمی و ترابری ایران و جهان
حمید نیری
آموزش کاربردی و جامع CSS3تصویر جلد کتاب آموزش کاربردی و جامع CSS3
مسعود قدیمی
مبانی علوم ریاضیتصویر جلد کتاب مبانی علوم ریاضی
کمال فلاحی
آموزش جامع لینوکس (سطوح مقدماتی و متوسط)تصویر جلد کتاب آموزش جامع لینوکس (سطوح مقدماتی و متوسط)
سیدحسین رجاء
مرجع جامع روش‌های تولید مخصوص و پیشرفتهتصویر جلد کتاب مرجع جامع روش‌های تولید مخصوص و پیشرفته
کرامت ملک زاده فرد
ارزیابی کارایی سیستم های کامپیوتریتصویر جلد کتاب ارزیابی کارایی سیستم های کامپیوتری
ندا مقیم