کتاب اشراف سیاه
خواندن نظراتمعرفی کتاب اشراف سیاه
موضوع «اشراف سیاه»که ترجمهای از کتاب مهمّ «تاویستاک» نوشته جان کُلمن است معرفی و بررسی مهمترین مرکز کنترل ذهن در جهان و بیان نقش رسانه در این باره در غرب میباشد.
در این کتاب، کلمن پرده از اعمال مؤسّسهای مخفی برمیدارد که یکی از مؤسسات تشکیل شده برای کنترل ذهن در جهان است. این مؤسسه با نام «تاویستاک» (انستیتو روابط انسانی تاویستاک) شناخته میشود و مرکز آن در «لندن» قراردارد. هر چند تاویستاک تنها یکی از مراکز دستکاری افکار عمومی و متعلّق به اقلّیتی زرسالار است، امّا به نوعی مادر مراکز «شستوشو دهنده ذهن» بهحسابمیآید.
در کتاب اشراف سیاه، که «عبّاس کَسکَنی» آن را ترجمه نمودهاست، از یافتههای حاصل چندین و چند سال مطالعه و تحقیق جان کلمن استفاده میشود و موضوعی مورد بررسی قرارمیگیرد که پیش از این ناشناخته بودهاست. موضوعات شگفتآوری مثل چگونگی تغییر الگو در آموزش و پرورش جهان، نقش رسانهها و تبلیغات در تغییر افکار عمومی، استفاده از تغییر هوّیت مردم برای هماهنگی آنها با قوانین مدرن، ورود آمریکا به جنگ جهانی اوّل و دوم (بدون آنکه مخالفتی از سوی مردم صورت پذیرد)، تغییر افکار بر ضدّ صلح، نقش سیاستمداران و بازیگران در کنترل ذهن، ورود بیماریها به جهان توسط تاویستاک و...
پروژهی مسیح یهودی و نظم نوین ماسونی
سفرهای هنری کسینجر به چینهنری کسینجر
یداللهگریس هالسل
براندازی صهیونیستی در امپراتوری عثمانیمحسن فرسایی
تاریخ مختصر اروپای مدرندیوید میسن
تاریخ فرهنگی قبیله لعنت (جلد هفتم، فراماسونری در صحنه حیات سیاسی، اجتماعی ملت ها)اسماعیل شفیعی سروستانی
صهیونیسم در مسیر سلطهاندرو کارینگتن هیچکاک
مسیحیان صهیونیست و عملکرد آنان در شرق اسلامیاسماعیل شفیعی سروستانی
تاریخ تحلیلی اندلسمحمدرضا شهیدی پاک
یهودی کیست؟عبدالوهاب المسیری
تاریخ فرهنگی قبیلهی لعنت، جلد ششم: (شوالیههای معبد و بنیانهای فراماسونری)اسماعیل شفیعی سروستانی
تاریخ اروپا؛ از قرن نوزدهم تا اوایل قرن بیست و یکمسرژ برستاین
درآمدی بر تاریخ فراماسونری در ایران
حامد الگار
پایتختی یهود، زمینه ساز جولت جهانی یهوداسماعیل شفیعی سروستانی
اتوپیا، دستوپیا و دولت کریمه مهدویاسماعیل شفیعی سروستانی
پروژهی مسیح یهودی و نظم نوین ماسونینصیر صاحبخلق
تاریخ فرهنگی قبیلهی لعنت، جلد هشتم (ایلومیناتی، سیزده خاندان تاجدار، سیزده خط خونین)اسماعیل شفیعی سروستانی
بنیاسماعیل، بنیاسرائیل و آخرالزماناسماعیل شفیعی سروستانی
جهان صفحهی شطرنج سازمانهای سرّیسید شاهپور حسینی
میراث اسطوره هاجورجی کنعان
دانش مسلمانانسهیلا صلاحی اصفهانی
کتاب خیلی خاصه. من برای یکی از کلاسهای دانشگاه خوندم کتاب رو. توصیف تمام جریانها و شناخت ماهیت و پشت پرده خیلی از جریانها و متخصصین حوزه علوم اجتماعی و سیاسی که سالها درسهاشون رو خوندیم واقعا هم لذت بخش
اگر به حوزه ی علوم سیاسی علاقه دارید، این کتاب برای شماست ولی اگر مثل من هیچ چیزی از جنگ های جهانی و خلیج فارس و... نمی دونید ،لازمه که کنار مطالعه ی کتاب سرچ کنید و مطالب مرتبط رو
این کتاب را مطالعه کردم عالی بود
واقعا کتاب خوبی بود، خوندم و خیلی هیجان انگیز و جالب بود ، حرف هایی داشت که تا حالا نشنیده بودم.
این کتاب اطلاعات کلی در مورد دستهای پشت پرده اتفاقات جهانی از جمله جنگ اول و دوم بدست میدهد. در کل مطالب خوبی دارد ولی در بعضی جاها یه خورده دست راستی میشود وشاید یه خورده مبالغه درش هست .
این کتاب به دنبال اثبات این قضیه است که تمام مقولههای فرهنگی رایج و سبک زندگی مرسوم در تمدن غرب ساخته و پرداخته یک سری زرسالار که به دنبال رام کردن انسانها هستند (جایگاه مردم در ترقی آنها کمی بالاتر
چیز خاص و نویی نیست. همه میدونیم که جهان دست اربابان فریب و چپاوله. شهریار ماکیاولی رو بخونید که ۵۰۰ سال پیش گفته داستان حاکمان و سیاست چیه.
تو رو خدا این سبک کتاب هارو صوتی کنین