دانلود و خرید کتاب امام مهدی (عج) و اخبار غیب سیدحسن نصر‌الله ترجمه سیدحسین مرکبی
تصویر جلد کتاب امام مهدی (عج) و اخبار غیب

کتاب امام مهدی (عج) و اخبار غیب

معرفی کتاب امام مهدی (عج) و اخبار غیب

«امام مهدی (عج) و اخبار غیب» نام کتابی از دبیرکل حزب‌الله لبنان، سیدحسن نصرالله (-۱۹۶۰) است. این کتاب شامل سخنرانی‌های سیدحسن در مراسم دهه اول محرم سال ۱۴۰۶ ه.ق، برابر با ۲۰۱۴/۱۰/۲۹ م است. مباحث این سخنرانی‌ها که در شب‌های پنجم تا نهم محرم آن سال برگزار شده‌اند بدین شرح است: مبحث اول: نگاهی به راه‌های آگاهی از غیب مبحث دوم: نگاه اسلام به اخبار غیب و آینده مبحث سوم: روش مطالعه در نشانه‌های ظهور در بخشی از سخنرانی ایشان در مبحث دوم، چنین آمده‌است: هنگامی که خداوند متعال از آینده خبر می‌دهد، آیا برای افزایش یافتن آیات دست به چنین کاری زده است یا اینکه حکمتی در آن نهفته است؟ به طور قطع، خداوند متعال هرگاه از امر غیبی به پیامبران خبر داده، در پس آن حکمت و رحمتی وجود داشته است. اینکه پیامبر اکرم صلی‌الله‌علیه‌وآله هنگامی که از تمام این جزئیات در قالب روایات خبر داده است، آیا هدف و حکمت و رحمتی داشته است یا خیر؟ یقیناً دارای هدف و حکمت است و خداوند بزرگ، بابت این مصلحت است که رسول خود و پیامبران را مطلع ساخته است. چه ما این حکمت‌ها و منافع آن را دریابیم چه نه، مطمئناً حکمتی وجود دارد. در سطح عقیدتی، پیگیری این احادیث و اثبات کردن آن‌ها و اطمینان از صحت آن‌ها فایده فراوانی دارد. پیامبران علیهم‌السلام همیشه هنگامی که نزد مردم خود می‌رفتند، مردم از آن‌ها درخواست دلیل می‌کردند. دلیل آن‌ها معجزه بود، که پیامبر صلی‌الله‌علیه‌وآله نیز دارای معجزه و معجزاتی بود تا مردم در اشتباه قرار نگیرند و هر کس نتواند ادعا کند که پیامبر و دارای رسالت است و با غیب تماس دارد. از جمله معجزات پیابران قبل، یعنی حضرت موسی و عیسی علیهم السلام، سخن از آینده بود و این که چه چیزی اتفاق خواهد افتاد. بطور نمونه، حضرت عیسی علیه السلام از غیب خبر می‌داد یا به مردم می‌گفت که در خانه‌های آن‌ها چه می‌گذرد. از پیامبر ما صلی‌الله‌علیه‌وآله نیز مقدار بسیار زیادی از خبرهای مربوط به آینده نقل شده -که به اثبات رسیده است- و با نگاه به گذشته و حال می‌بینیم که بسیاری از چیزهایی که پیامبر صلی‌الله‌علیه‌وآله درباره آن‌ها خبر داد، تحقق یافته است.