معرفی و دانلود کتاب آیا شیطان همان ابلیس است؟ + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب آیا شیطان همان ابلیس است؟

کتاب آیا شیطان همان ابلیس است؟

نوع کتاب
۱.۵(از ۲ امتیاز)
٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30ic-copy

معرفی کتاب آیا شیطان همان ابلیس است؟

«آیا شیطان همان ابلیس است؟» کتابی درباره هویت شیطان از نگاه قرآن و نوشته عزت الله معظمی گودرزی است. این کتاب در ۹ فصل و ۲۹۳ صفحه به طور گسترده درباره شیطان سخن گفته است.این که شیطان کیست و چیست، ابلیس کیست و آیا این دو یکی هستند یا خیر، شیطان و ابلیس درقرآن چطور معرفی شده‌اند و مباحثی از این دست در این کتاب بیان شده اند. بخشی از کتاب: اگر تصور شود و این گونه بیندیشیم که خداوند آدم و حوا را خلق کرد و در بهشت جای داد تا برای همیشه و تا ابد در آنجا زندگی کنند و بی هیچ زحمت و رنج و درد سر به زندگی آرام و همه چیز فراهم و آماده خود و البته خوش و خرم زندگی کنند. اما ناگهان موجودی ناشناخته از راه سررسید و با آن دو سرگرم گفتگو شد و قسم یاد کرد که خیرخواه آنهاست و اگر قصد دارد آنها را راهنمایی کند، فقط به جهت خیر آنهاست که به فرمانروایی جاودانه و عمر بی پایان دست یابند که البته با خوردن میوه آن درختی که خداوند به آنها فرموده نزدیک آن نشوید به آن مقام دست خواهند یافت. و در نهایت و سرانجام موفق شد آنها را اغفال کند تا از میوه درختی که نزدیک شدنش برای آن‌ها منع شده بود خوردند. با خوردن میوه درخت ممنوعه عورت‌هایشان نمایان شد، آن‌گاه خدا بر آن دو خشم گرفت به جهت تنبیه از بهشت بیرونشان کرد و بر زمین فرستاد. این گونه اندیشیدن در مورد خلقت آدم و حوا و محل زیستشان و در مجموع حوادثی که در عرش برین بعد از خلقت آدم به وجود آمد، جایگاه پروردگار را از دانای نهان و آشکار پایین می‌آورد و به مقام و جایگاهی می‌رساند که مخلوقی از خداوند با زیرکی و دانایی برنامه‌ریزی‌های او را به‌هم‌می‌ریزد. و آن‌چه را که خدا درنظرداشت انجام گیرد با حیله مخلوق خودش به نام شیطان از بین رفت و خدا مجبور شد دوباره برنامه‌ریزی دیگری ترتیب دهد. این بار در برنامه ریزی‌اش خشم و عصبانیتش را هم گنجاند و آدم و حوا را تنبیه کرد و به زمین فرستاد.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب آیا شیطان همان ابلیس است؟ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب الکترونیکی

نام کتاب:آیا شیطان همان ابلیس است؟
موضوع:کلیات اسلام، قرآن و علوم قرآنی
نویسنده:عزت‌الله معظمی‌گودرزی
انتشارات:انتشارات خانه تاریخ و تصویر ابریشمی
سال انتشار نسخه فیزیکی:۱۳۹۳/۰۱/۰۱
فرمت کتاب:EPUB
حجم فایل کتاب:۱.۵ مگابایت
شابک:۹۷۸-۶۰۰-۵۶۹۶-۹۳-۶
تعداد صفحه‌ها:۱۶۰ صفحه
قیمت کتاب:۷۸۰۰۰ تومان

نظر شما دربارهٔ این کتاب

به این کتاب چه امتیازی می‌دهید؟

۱
۲
۳
۴
۵

نظرات کاربران

HSN KH
۱۳۹۶/۰۹/۱۸

چرا اینجوری این کتاب یک موضوع رو صد بار تکرار کرده ۱۵۰صفحش رو خوندم ولی اندازه بیست صفحه بیشتر مطلب نداشت . هر بار بر می گرده از اول امید وارم بقیش اینجوری نباشه😒

۰
کاربر ۲۵۷۷۰۵۶
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۴/۱۰/۲۳

نویسنده ۱۰۰۰ صفحه کتاب نوشته تا به شما بقبولاند ابلیس با شیطان فرق دارد. ابلیس جنی است که زن و زندگی و خواب دارد و وقت ندارد هر ثانیه از شبانه روز ۹ میلیارد انسان را بفریبد!!!!!! سوال مگر هر ثانیه...بیشتر

۰