دانلود و خرید کتاب دنیای قشنگ نو (درآمدی بر سبک زندگی، جمعیت، فضای سایبری و شبکه‌های اجتماعی)
تصویر جلد کتاب دنیای قشنگ نو (درآمدی بر سبک زندگی، جمعیت، فضای سایبری و شبکه‌های اجتماعی)

کتاب دنیای قشنگ نو (درآمدی بر سبک زندگی، جمعیت، فضای سایبری و شبکه‌های اجتماعی)

انتشارات:انتشارات هلال
امتیاز:
۲.۵از ۱۳ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب دنیای قشنگ نو (درآمدی بر سبک زندگی، جمعیت، فضای سایبری و شبکه‌های اجتماعی)

کتاب «دنیای قشنگ نو (درآمدی بر سبک زندگی، جمعیت، فضای سایبری و شبکه‌های اجتماعی)» کاری از واحد پژوهشی موسسه فرهنگی موعود عصر (عج) در نقد سبک زندگی مدرن و ارائه راهکار برای گذر از آن نوشته شده‌است. طیّ چند سال گذشته، به کرّات رسانه‌های جمعی و مجامع رسمی دولتی و شبه‌دولتی درباره‌ سبک زندگی سخن گفته و نوشته‌اند. برخی نیز در میان این غوغا، نسخه‌هایی را برای دیگرگونی یا اصلاح سبک زندگی رایج پیچیده و ارائه کرده‌اند؛ غافل از آن‌که پیش از شناسایی منشأ و مصدر هر بیماری و بحران، هیچ نسخه‌ شفابخشی نمی‌توان پیشنهاد کرد. در این اثر، ناشر سعی شده‌است به جای پرداختن به نتایج حاصل آمده در دنیای مدرن، به علّت و عوامل به وجود آمدن نتایج پرداخته‌شود. از دیگر نقاط قوّت این کتاب، ارائه‌ پیشنهادهای سازنده برای جبران نتایج به‌بارآمده است. به عبارت دیگر، کتاب، فقط به نقد و انتقاد بسنده نکرده؛ بلکه راه حل نیز ارائه داده‌است.
۱۴۰۲/۰۸/۲۲

در مورد فصل آخر باید عرض بکنم که: اگر در رابطه با موضوعی اطلاعات کامل ندارید، لطفا درباره اون اظهار نظر نکنید. برای مثال اگر وبسایت y در صدر جست و جو گوگل قرار بگیرد، مربوط میشود به seo آن

- بیشتر
mahdi.ch73