کتاب دنیای قشنگ نو (درآمدی بر سبک زندگی، جمعیت، فضای سایبری و شبکههای اجتماعی)
خواندن نظراتمعرفی کتاب دنیای قشنگ نو (درآمدی بر سبک زندگی، جمعیت، فضای سایبری و شبکههای اجتماعی)
کتاب «دنیای قشنگ نو (درآمدی بر سبک زندگی، جمعیت، فضای سایبری و شبکههای اجتماعی)» کاری از واحد پژوهشی موسسه فرهنگی موعود عصر (عج) در نقد سبک زندگی مدرن و ارائه راهکار برای گذر از آن نوشته شدهاست.
طیّ چند سال گذشته، به کرّات رسانههای جمعی و مجامع رسمی دولتی و شبهدولتی درباره سبک زندگی سخن گفته و نوشتهاند. برخی نیز در میان این غوغا، نسخههایی را برای دیگرگونی یا اصلاح سبک زندگی رایج پیچیده و ارائه کردهاند؛ غافل از آنکه پیش از شناسایی منشأ و مصدر هر بیماری و بحران، هیچ نسخه شفابخشی نمیتوان پیشنهاد کرد.
در این اثر، ناشر سعی شدهاست به جای پرداختن به نتایج حاصل آمده در دنیای مدرن، به علّت و عوامل به وجود آمدن نتایج پرداختهشود. از دیگر نقاط قوّت این کتاب، ارائه پیشنهادهای سازنده برای جبران نتایج بهبارآمده است. به عبارت دیگر، کتاب، فقط به نقد و انتقاد بسنده نکرده؛ بلکه راه حل نیز ارائه دادهاست.
درآمدی بر تاریخ فراماسونری در ایران
حامد الگار
پایتختی یهود، زمینه ساز جولت جهانی یهوداسماعیل شفیعی سروستانی
اتوپیا، دستوپیا و دولت کریمه مهدویاسماعیل شفیعی سروستانی
پروژهی مسیح یهودی و نظم نوین ماسونینصیر صاحبخلق
تاریخ فرهنگی قبیلهی لعنت، جلد هشتم (ایلومیناتی، سیزده خاندان تاجدار، سیزده خط خونین)اسماعیل شفیعی سروستانی
بنیاسماعیل، بنیاسرائیل و آخرالزماناسماعیل شفیعی سروستانی
تاریخ فرهنگی قبیله لعنت (جلد هفتم، فراماسونری در صحنه حیات سیاسی، اجتماعی ملت ها)اسماعیل شفیعی سروستانی
جهان صفحهی شطرنج سازمانهای سرّیسید شاهپور حسینی
میراث اسطوره هاجورجی کنعان
دانش مسلمانانسهیلا صلاحی اصفهانی
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
در مورد فصل آخر باید عرض بکنم که: اگر در رابطه با موضوعی اطلاعات کامل ندارید، لطفا درباره اون اظهار نظر نکنید. برای مثال اگر وبسایت y در صدر جست و جو گوگل قرار بگیرد، مربوط میشود به seo آن
من این کتاب را مطالعه کردم در سه موضوع جمعیت،فضای مجازی و سبک زندگی است