معرفی و دانلود کتاب آیسک pdf + خلاصه رایگان

۴.۰ امتیاز(از ۱ رأی)
انتشارات:
مقصد

معرفی کتاب آیسک

اگرچه ایالات متحده آمریکا همواره از گزینه نظامی علیه ایران سخن می‌گوید اما هیچگاه از قدرت نرم غافل نشده و با استفاده از دیپلماسی عمومی قصد دارد تا با نفوذ، جذب، تربیت رهبران آینده و هدایت جامعه، رویکرد استکبارستیزی نظام جمهوری اسلامی ایران را تغییر دهد. سند راهبردی امنیت ملی آمریکا در سال ۲۰۱۵ (۱۳۹۳) هدف‌گیری اصلی پروژه تغییر را معرفی کرد: «ما از زنان، جوانان، جامعه مدنی، روزنامه‌نگاران و کارآفرینان به عنوان محرکان تغییر حمایت خواهیم کرد.» از این‌رو، اداره دیپلماسی عمومی وزارت امور خارجه آمریکا برنامه ویژه‌ای برای جوانان در دستور کار خود قرار داد تا با استفاده از برخی سازمان‌های مردم‌نهاد راهی برای نفوذ، جذب و هدایت جوانان ایجاد کند. یکی از این سازمان‌ها که در جهت افزایش ارتباطات میان جوانان جهان فعالیت می‌کند؛ (Association internationale des étudiants en sciences économiques et commerciales) و یا به اختصار «آیسک» (AIESEC) نام دارد. در این مجموعه به معرفی این سازمان و بررسی برخی فعالیت‌های آن پرداخته‌ایم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب آیسک و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابآیسک
موضوععلوم سیاسی و روابط بین‌الملل