دوماهنامه مدام ـ شماره ۹ ـ کودکی + دانلود نمونه رایگان

نشانی‌های دقیق از گم‌شدگان: سلمان باهنر

برایت کاغذی سراغ دارم: فاطمه سادات موسوی

مصطفا جواهری
۱۴۰۴/۱۲/۰۳

مدام دوساله شده و ممکن است گاهی اوقات آدم‌بزرگ‌ها بیایند و جلومان را بگیرند یا تلاش کنند مسیرمان را تغییر دهند. اما آن‌قدر درست‌پیمان هستیم که چشم از پله‌ها برنداریم و دوباره سمت‌شان خیز برداریم. به ما کمک کنید درست‌پیمان

محمدرجا صاحبدل

مدام، شُرب مدام است.

فرزانه
۱۴۰۴/۱۲/۰۳

هربار دیدم رنگ جلدی که برای شماره‌های مختلف انتخاب میشه، شگفت زده میشم🤭 این پکیجینگ جذاب نشون میده محتوای باحالی داخلش منتظرمونه!

الف
۱۴۰۴/۱۲/۰۳

هرکس یه زمانی کودک بوده، حتما از خوندن این مجله لذت می‌بره.

._.Termeh._.
۱۴۰۴/۱۲/۰۳

مدام کودکی، وظیفه‌اش را به خوبی انجام داد. در طول خواندنش همه لحظه‌هایی که در کودکی گذارنده بودم به سراغم آمد. شاید تجربه‌های مشترک و گاهی جدید. مدام کودکی بهترین انتخابی بود که می‌توانستم برای خواندن در روزهای غم‌انگیزم کنم.

کاربر اکرم
۱۴۰۴/۱۲/۰۳

مدام یک شیرینی مدامه. خوشحالم که با مدام آشنا شدم و به دوستداران ادبیات پیشنهاد می‌کنم حتما از محتوای خوب این مجله استفاده کنند و لذت ببرند.

۱۴۰۴/۱۲/۰۳

مث همیشه عالی و دلنشین بود. از خوندن متن‌ها و آشنایی با نویسنده‌های جدید خوشحالم.

فاطمه.رضایی
۱۴۰۴/۱۲/۰۳

کلمه‌ها آدم را می برند در گوشه‌های تاریک ذهن که گاهی دیده ایم، فهمیده ایم ولی فراموششان کردیم. جالبتر اگر این حرف ها درباره «کودکی» باشد. روزگاری که خیلی سال است تمام شده اما رد پایش همه جای زندگی مان

مریم بانو
۱۴۰۴/۱۲/۰۳

مدام را بدون هیچ تردیدی، هر شماره‌ای باشد، به همه پیشنهاد می‌دهم. مجله‌ای که سرش به تنش می‌ارزد و واقعا تک‌تک جزئیاتش در راستای موضوعش انتخاب شده.👌👌

پر از حس خوب کودکی