کتاب حافظ صلح درونت باش ترنت شلتون + دانلود نمونه رایگان

کتاب حافظ صلح درونت باش

نویسنده:ترنت شلتون
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب حافظ صلح درونت باش

کتاب حافظ صلح درونت باش (نه اصل قاطعانه برای شکوفایی در دنیایی پرآشوب) نوشته‌ی ترنت شلتون و با ترجمه‌ی شهلا واحد، راهنمایی شخصی برای ساختن و حفظ آرامش درونی در میانه‌ی فشارها، حواس‌پرتی‌ها و روابط فرسوده‌کننده‌ی روزمره است. نویسنده با تکیه بر تجربه‌های شخصی، از افسردگی، سوگ، شکست شغلی و فرسودگی، به مسیری می‌رسد که آن را «محافظت از صلح درونی» می‌نامد. ساختار کتاب بر ۹ اصل در سه بخش استوار است: محافظت از انرژی، محافظت از ذهن و محافظت از روح. نشر پردیس آباریس آن را منتشر کرده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب حافظ صلح درونت باش

کتاب حافظ صلح درونت باش با روایت مستقیم ترنت شلتون از زندگی شخصی‌اش آغاز می‌شود؛ از خودکشی دوست صمیمی‌اش، شکست رؤیای فوتبال حرفه‌ای، فرسودگی ناشی از موفقیت ظاهری و مواجهه با سوگ مادر و مادربزرگ. نویسنده این تجربه‌ها را به نقطه‌ی عطفی تبدیل کرده است که در آن مفهوم «محافظت از صلح درونی» به‌عنوان مهم‌ترین کار زندگی معرفی می‌شود. در این کتاب، شلتون توضیح می‌دهد که از دست‌دادن آرامش درونی را نوعی «مرگ درونی» می‌داند؛ مرگ رؤیاها، اهداف و بهترین نسخه‌ی خود. کتاب حافظ صلح درونت باش در سه بخش اصلی تنظیم شده است: «از انرژی خودت محافظت کن»، «از ذهن خودت محافظت کن» و «از روح خودت محافظت کن». در بخش اول، اصولی مانند تعیین مرزها، قطع ارتباط آگاهانه با حواس‌پرتی‌ها و مطالبه‌ی ارزش شخصی تشریح شده است. نویسنده در فصل «تعیین مرزها» از تجربه‌ی تبدیل‌شدن به فردی تأییدطلب، فرسودگی ناشی از گفتن «بله»های بی‌حساب و بازتعریف روابطش با دوستان و خانواده می‌گوید. در فصل «اغلب، قطع ارتباط کن» به نقش شبکه‌های اجتماعی، محیط‌های پرتنش و عادت‌های روزمره در تخلیه‌ی انرژی پرداخته است و نمونه‌هایی از تغییر روتین صبحگاهی خود ارائه می‌دهد. در ادامه‌ی کتاب حافظ صلح درونت باش، اصل «ارزش خود را مطالبه کن» به تفاوت میان «ارزش» و «جایگاه» می‌پردازد. نویسنده نشان می‌دهد چگونه گره‌زدن هویت به شغل، موفقیت ورزشی یا تأیید دیگران، آرامش را از بین می‌برد و چگونه می‌توان ارزش را از درون بازسازی کرد. در پایان هر فصل بخشی با عنوان «تمرین محافظت از آرامش» آمده است که خواننده را به نوشتن، بازنگری روابط، شناسایی دزدهای آرامش و طراحی مرزهای تازه دعوت می‌کند تا مفاهیم کتاب از سطح ایده به سطح عمل روزمره منتقل شود.

خلاصه کتاب حافظ صلح درونت باش

کتاب حافظ صلح درونت باش بر این ایده استوار است که بزرگ‌ترین ثروت انسان نه پول و شهرت، بلکه صلح و آرامش درونی است؛ ثروتی که اگر از آن محافظت نشود، رؤیاها، اهداف و هویت فرد به‌تدریج فرسوده می‌شود. ترنت شلتون با روایت شکست‌های ورزشی، سوگ، فرسودگی شغلی و مواجهه با افسردگی، نشان می‌دهد چگونه نداشتن مرز، تأییدطلبی، وابسته‌کردن دیگران به خود، غرق‌شدن در شبکه‌های اجتماعی و ماندن در محیط‌های سمی، آرامش را می‌رباید. در این کتاب، ۹ اصل در سه محور معرفی شده است: محافظت از انرژی با تعیین مرزهای قاطع، نه‌گفتن، قطع ارتباط با حواس‌پرتی‌ها و بازطراحی روابط؛ محافظت از ذهن با تغییر زاویه‌ی دید، رهاکردن مقایسه و بازتعریف موفقیت بر پایه‌ی رضایت درونی؛ و محافظت از روح با اتصال به طبیعت، معنویت، هدف شخصی و تبدیل دردها به نیروی حرکت. تمرین‌های پایانی هر فصل خواننده را به شناسایی ارزش‌های اصلی، دزدهای انرژی و طراحی نسخه‌ی شخصی خود برای صلح درونی دعوت می‌کند.

چرا باید کتاب حافظ صلح درونت باش را بخوانیم؟

این کتاب با ترکیب روایت صادقانه‌ی زندگی نویسنده و اصول مشخص، نشان می‌دهد آرامش درونی نتیجه‌ی شانس یا شرایط ایده‌آل نیست، بلکه حاصل انتخاب‌های روزمره، مرزبندی، نه‌گفتن و بازطراحی ارتباطات است. خواننده با مثال‌های عینی، تمرین‌های پایانی و پرسش‌های مستقیم، می‌تواند نسخه‌ی شخصی خود را برای محافظت از انرژی، ذهن و روح طراحی کند و معنای تازه‌ای برای موفقیت و رضایت درونی بسازد.

این کتاب به کسانی پیشنهاد می‌شود که از فرسودگی، تأییدطلبی، روابط فرساینده، حواس‌پرتی دائمی شبکه‌های اجتماعی یا احساس گم‌گشتگی در هدف زندگی خسته شده‌اند. همچنین برای علاقه‌مندان به خودشناسی، رشد فردی و بازتعریف مرزهای سالم در خانواده، کار و دوستی‌ها مناسب است.

بخشی از کتاب حافظ صلح درونت باش

«نسخه‌ای برای آرامش وقتی به بزرگ‌ترین ثروت دنیا فکر می‌کنی، چه چیزی به ذهنت می‌رسد؟ علامت دلار ($)؟ افراد مشهور و خاص؟ نشان آبی در شبکه‌های اجتماعی؟ عمارت‌ها؟ کاماها و صفرهای اضافه در حساب بانکی؟ اگر چنین است، احساس بدی نداشته باش. بسیاری از ما ثروت را با این موارد مرتبط می‌دانیم. در واقع، من سال‌ها از زندگی‌ام را به همین شکل فکر می‌کردم. باور دارم که ما به این روش برنامه‌ریزی شده‌ایم. این مدل زندگی بخشی از عصر ما است. آیا عجیب نیست که با وجود هزینهٔ سنگینی که هر یک از موارد ذکر شده به همراه دارند، به‌راستی صلح و آرامش درونی که نمی‌توانی آن را ببینی یا در دستان خود بگیری، بی‌قیمت است؟ آرامش به آنچه در اطراف تو می‌گذرد، بستگی ندارد. به آنچه در درون تو رخ می‌دهد، وابسته است. اگر کلمهٔ «آرامش» را در لغت‌نامه جست‌وجو کنی، ممکن است چنین تعریفی پیدا کنی: صلح، فراغ‌بال، سکون، قرار، آشتی. وضعیت یا دوره‌ای که در آن جنگی وجود ندارد یا جنگ پایان‌یافته است. تعریف دوم مرا به نکته‌ای مهم برمی‌گرداند. نبردی همیشگی، هم درونی و هم بیرونی که همهٔ ما هر روز برای آرامش خود با آن مواجهیم. در دنیای امروز که فناوری روزبه‌روز در حال پیشرفت است و هرگز کمبودی در حواس‌پرتی وجود ندارد، دشمن فقط قوی و قوی‌تر می‌شود. یکی از اهداف من در این کتاب این است که به تو کمک کنم بفهمی خطوط نبرد، کجا است. می‌خواهم ارزش خودت را درک کنی تا بدانی برای چه چیزی باید بجنگی. شنیده‌ام که برخی چیزها در زندگی ساده هستند، اما آسان نیستند. برای مثال، برای بسیاری از ما، پیاده‌روی در طبیعت ساده است، اما حواس‌پرتی‌هایی مثل چک کردن گوشی، ممکن است پیدا کردن زمانی برای این کار را دشوار کند. ساده است، اما آسان نیست. مانند بسیاری از جنبه‌های زندگی، وقتی به آرامش فکر می‌کنم، ساده به‌نظر می‌رسد، اما دستیابی به آن و حفظش آسان نیست. باید به هر قیمتی از آن محافظت کرد.»