کتاب من از خشم قوی ترم
مجموعه هوش هیجانی
معرفی کتاب من از خشم قوی ترم
کتاب من از خشم قوی ترم (I Am Stronger Than Anger) نوشته الیزابت کول و تصویرگری جولیا کامنشیکووا، با زبانی ساده و داستانی کودکانه، به موضوع مهم مدیریت خشم و احساسات در کودکان میپردازد و تلاش میکند مفاهیم پایهای هوش هیجانی را به شکلی ملموس و قابلدرک برای مخاطبان خردسال خود بیان کند. داستان حول محور پسربچهای به نام نیک میچرخد که در موقعیتی روزمره با احساس خشم روبهرو میشود و با کمک حیوانات باغوحش، راههای ابراز و کنترل این هیجان را یاد میگیرد. کیانا حاج دولت این کتاب را برای نشر پرتقال ترجمه کرده است. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب من از خشم قوی ترم
کتاب من از خشم قوی ترم نوشتهی الیزابت کول، داستانی کودکانه است که به موضوع مدیریت خشم و شناخت احساسات در کودکان میپردازد. این کتاب که بخشی از مجموعهای با محوریت هوش هیجانی است، با روایت ماجرای نیک، پسربچهای که در باغوحش با احساس خشم مواجه میشود، تلاش کرده راهکارهایی برای ابراز صحیح هیجانها و کنترل رفتارهای هیجانی ارائه دهد.
الیزابت کول با بهرهگیری از شخصیتهای حیوانی و موقعیتهای ملموس، مفاهیمی مانند نفس عمیق کشیدن، انجام حرکات ورزشی و فکرکردن پیش از واکنش را به کودک آموزش داده است. هر بخش از این داستان، یک مهارت یا راهکار را به صورت غیرمستقیم و از طریق گفتوگوهای ساده و قابلفهم مطرح میکند.
تصویرگریهای شاد و رنگارنگ نیز فضای کتاب من از خشم قوی ترم را برای کودکان جذابتر کرده و در کنار متن، به انتقال پیامهای کتاب کمک میکند.
خلاصه داستان من از خشم قوی ترم
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!
داستان با نیک کوچولو آغاز میشود که همراه خانوادهاش به باغوحش رفته است. او با دیدن یک کوالا، بهشدت هیجانزده میشود و دوست دارد آن را به خانه ببرد. مخالفت مادر باعث میشود نیک احساس خشم کند و نشانههای این هیجان را در بدنش تجربه کند؛ قلبش تند میزند، صورتش قرمز میشود و بغض میکند.
در این لحظه، حیوانات باغوحش یکییکی به کمک نیک میآیند. میمون به او یاد میدهد که با نفس عمیق کشیدن، میتواند آرامتر شود. نیک این روش را امتحان میکند اما هنوز کمی عصبانی است. سپس با انجام چند حرکت ورزشی، احساس بهتری پیدا میکند. طوطی به نیک پیشنهاد میدهد که گاهی باید به اشتباهات فکر کند و اگر لازم بود، معذرتخواهی کند.
نیک یاد میگیرد که خشم احساسی طبیعی است اما باید آن را به شیوهای مناسب ابراز کند تا به خودش و دیگران آسیبی نرساند.
چرا باید کتاب من از خشم قوی ترم را بخوانیم؟
این کتاب با زبانی ساده و داستانی جذاب، به کودکان کمک میکند تا احساس خشم را بهتر بشناسند و راههای سالم ابراز آن را یاد بگیرند. استفاده از شخصیتهای حیوانی و موقعیتهای روزمره، باعث شده مفاهیم پیچیدهای مانند خودتنظیمی، پذیرش اشتباه و معذرتخواهی برای کودکان قابلدرک شود. همچنین، تصویرگریهای رنگی و فضای شاد کتاب، تجربهی مطالعه را برای کودکان لذتبخشتر میکند و آنها را به مشارکت فعال در یادگیری مهارتهای زندگی تشویق میکند.
خواندن کتاب من از خشم قوی ترم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
خواندن من از خشم قوی ترم به کودکان، والدینی که به دنبال آموزش مهارتهای زندگی به فرزندان خود هستند و مربیانی که به رشد هوش هیجانی در کودکان اهمیت میدهند، پیشنهاد میشود.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب من از خشم قوی ترم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | من از خشم قوی ترم |
| عنوان دیگر: | مجموعه هوش هیجانی |