معرفی کتاب چوپی؛ من خودم به دستشویی می روم!
کتاب چوپی؛ من خودم به دستشویی می روم! (T'choupi va sur le pot) نوشته تیری کورتن، با محوریت شخصیت دوستداشتنی چوپی، تلاش دارد یکی از مهمترین مهارتهای زندگی یعنی استفاده از دستشویی را به زبان ساده و با داستانی کودکانه آموزش دهد. تصاویر رنگی و جذاب، همراه با روایت کوتاه و قابل فهم، فضای مناسبی برای آموزش و سرگرمی کودکان خردسال فراهم کرده است. سارا طباطبایی جلفایی این کتاب مصور آموزشی را برای نشر پرتقال ترجمه کرده است. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب چوپی؛ من خودم به دستشویی می روم!
کتاب چوپی؛ من خودم به دستشویی می روم! با روایت داستانی ساده و کودکپسند، به موضوع آموزش استفاده از دستشویی برای کودکان میپردازد. تیری کورتن، نویسنده و تصویرگر این اثر، با خلق شخصیت چوپی و نمایش موقعیتهای روزمره، تلاش کرده تا فرایند یادگیری این مهارت را برای کودکان جذاب و قابل لمس کند.
ساختار کتاب به گونهای است که هر صفحه با تصویر و متن کوتاه، مرحلهای از تجربهی چوپی را نشان میدهد؛ از آشنایی با دستشویی مخصوص خودش تا تجربهی استفاده از دستشویی بزرگترها.
کتاب چوپی؛ من خودم به دستشویی می روم! بخشی از مجموعهی چوپیِ تیری کورتن است که به آموزش مهارتهای زندگی برای کودکان خردسال اختصاص دارد و با زبانی ساده و تصاویری گویا، والدین را در آموزش این مهارت مهم همراهی میکند.
خلاصه داستان چوپی؛ من خودم به دستشویی می روم!
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!
کتاب چوپی؛ من خودم به دستشویی می روم! داستان یک روز از زندگی چوپی را روایت میکند؛ روزی که قرار است خودش به دستشویی برود و این مهارت را تمرین کند.
در ابتدای داستان، چوپی با دستشویی مخصوص خودش آشنا میشود و یاد میگیرد که هر وقت نیاز داشت، میتواند از آن استفاده کند. او با دقت لگن را به سمت توالت میبرد و پس از انجام کارش، سیفون را میزند.
پدرش او را تشویق میکند و به او یادآوری میکند که قبل از بازی در حیاط، بهتر است دوباره به دستشویی برود. اما چوپی هنوز کاملاً به این فرایند عادت نکرده و در حین بازی، احساس نیاز به دستشویی پیدا میکند. این بار، پدرش او را روی دستشویی بزرگترها مینشاند و چوپی تجربهی جدیدی را پشت سر میگذارد.
چرا باید کتاب چوپی؛ من خودم به دستشویی می روم! را بخوانیم؟
چوپی؛ من خودم به دستشویی می روم! با روایتی ساده و تصاویری رنگارنگ، به یکی از دغدغههای مهم والدین یعنی آموزش استفاده از دستشویی به کودکان میپردازد. این کتاب با نمایش موقعیتهای واقعی و واکنشهای طبیعی کودک، به والدین و مربیان کمک میکند تا فرایند آموزش را بدون فشار و با آرامش پیش ببرند. شخصیت چوپی، با رفتارهای کودکانه و اشتباهات طبیعی، به کودکان نشان میدهد که یادگیری این مهارت نیازمند تمرین و صبر است.
خواندن کتاب چوپی؛ من خودم به دستشویی می روم! را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
خواندن چوپی؛ من خودم به دستشویی می روم! به والدینی که در مرحلهی آموزش دستشویی رفتن به کودکان خردسال هستند، پیشنهاد میشود. همچنین این داستان برای مربیان مهدکودک و افرادی که به دنبال راهی ساده و تصویری برای آموزش مهارتهای زندگی به کودکان هستند، مناسب است.
درباره تیری کورتن
تیری کورتن (Thierry Courtin) (۱۹۵۴-۲۰۲۳)، تصویرگر، طراح و نویسندهی فرانسوی ادبیات کودک و نوجوان بود که پس از فارغالتحصیلی از مدرسهی هنرهای گرافیکی پنیلگن در پاریس، فعالیت حرفهای خود را به عنوان مدیر هنری در بخش مجلات کودکان انتشارات بایار آغاز کرد. کورتن در سال ۱۹۹۲ میلادی شخصیت داستانی «چوپی» را خلق کرد؛ مجموعهای که بهسرعت به یکی از موفقترین و شناختهشدهترین آثار ادبیات کودک در فرانسه و بازارهای بینالمللی تبدیل شد.
درونمایه و محور اصلی کتابهای کورتن بر آموزش مهارتهای پایهی زندگی، مقابله با چالشهای رفتاری دوران خردسالی و به تصویر کشیدن تجربیات روزمره، ملموس و سادهی کودکان نوپا استوار است. استقبال گسترده از این شخصیت داستانی موجب شد تا کتابهای این مجموعه به چندین زبان ترجمه شوند و بر پایهی داستانهای آن، اقتباسهای رسانهای متعددی از جمله مجموعههای انیمیشنی تلویزیونی، فیلمهای سینمایی و نمایشهای موزیکال برای کودکان تولید شود.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب چوپی؛ من خودم به دستشویی می روم! و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | چوپی؛ من خودم به دستشویی می روم! |
| عنوان در زبان مبدأ | T'choupi va sur le pot (T’choupi) |