معرفی و دانلود کتاب درس‌نامه‌ آموزش زبان فارسی به غیر فارسی‌زبانان + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب درس‌نامه‌ آموزش زبان فارسی به غیر فارسی‌زبانانsubscriptionAvailable

کتاب درس‌نامه‌ آموزش زبان فارسی به غیر فارسی‌زبانان

۳.۹(از ۷ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب درس‌نامه‌ آموزش زبان فارسی به غیر فارسی‌زبانان

«درس‌نامه آموزش زبان فارسی به غیر فارسی‌زبانان» نوشته فاطمه اکبری (-۱۳۵۵) است که مرکز بین الملی ترجمه و نشر المصطفی (ص) آن را منتشر کرده‌است. هدف این کتاب آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبانان، با در نظر گرفتن پیش‌نیازها و اصول آموزش زبان به خارجیان و با رویکردی جدید به آموزش زبان فارسی است. کتاب شامل دو بخش است: بخش اوّل در سه فصل تنظیم شده‌است. فصل اوّل به‌طور مختصر، به توضیح برخی اصطلاحات پرکاربرد زبان‌شناسی که درک آنها در بررسی آموزش زبان تأثیرگذار است می‌پردازد. مباحثی همچون: دوزبانگی و انواع آن، تفاوت میانِ زبان دوم و زبان خارجی و عوامل مؤثّر بر یادگیری و آموزش زبان، از مهم‌ترین مباحث این فصل است. در فصل دوم دانش‌های دخیل در آموزش زبان به‌طور مختصر معرّفی می‌شود. هدف، روشن کردن جنبه‌های گوناگون این دانش‌ها و کاربردی کردنِ دستاوردهای این علوم در روش تدریس‌هاست. از مهم‌ترین مباحث این فصل می‌توان به تأثیر دانش‌های زبان‌شناسی و روان‌شناسی در قالبِ دو رویکردِ زبانی و یادگیری اشاره کرد. در فصل سوم، تأثیر رویکردهای مختلف در ایجاد روش‌های آموزش زبان بررسی می‌شود. بخش دوم نیز در سه فصل و یک فصلِ ضمیمه ارائه شده و به‌طور خاص به رویکردها و روش‌های آموزش زبان فارسی به خارجیان می‌پردازد.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب درس‌نامه‌ آموزش زبان فارسی به غیر فارسی‌زبانان و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:درس‌نامه‌ آموزش زبان فارسی به غیر فارسی‌زبانان
موضوع:زبان‌شناسی
نویسنده:فاطمه اکبری
انتشارات:مرکز بین المللی ترجمه و نشر المصطفی(ص)
سال انتشار نسخه فیزیکی:۱۳۹۱/۰۱/۰۱
فرمت کتاب:EPUB
حجم فایل کتاب:۴.۴۳ مگابایت
شابک:۹۷۸۹۶۴۱۹۵۶۲۲۸
تعداد صفحه‌ها:۲۴۷ صفحه
قیمت کتاب:۱۳۶۰۰۰ تومان

amir mojiry
۱۳۹۹/۰۵/۲۰

این کتاب برای کسانی است که می‌خواهند به غیرفارسی‌زبانان، فارسی درس دهند. در واقع: مدرسان آزفا (آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان). کتاب در چند فصل کلیات مفاهیم ابتدایی را که یک مدرس برای آموزش زبان فارسی باید بداند مرور می‌کند...بیشتر

ثریا
۱۳۹۹/۰۸/۰۹

این کتاب برای دانشجویان و علاقمندان به آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبانان مفید است و مقدماتی برای آشنایی دانشجویان این رشته با اهداف آموزشی مباحث دانشگاهی، فراهم آورده است.