کتاب مجموعهی آموزشی زبان فارسی پرفا (۲) سطح میانی؛ کتاب درس
معرفی کتاب مجموعهی آموزشی زبان فارسی پرفا (۲) سطح میانی؛ کتاب درس
کتاب مجموعهی آموزشی زبان فارسی پرفا (۲) سطح میانی؛ کتاب درس نوشته گروه نویسندگان انتشارات نگارستان اندیشه مینو است. این مجموعه کتاب با هدف آموزش اصولی و کاربردی زبان فارسی نوشته شده است.
درباره کتاب مجموعهی آموزشی زبان فارسی پرفا (۲) سطح میانی؛ کتاب درس
مجموعه آموزشی پرفا، روزآمدترین و سریع ترین روش آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان و فراگیران زبان فارسی در نسل دوم و سوم ایرانیان خارج از کشور است. این مجموعه آموزشی در سه سطح: پایه، میانی و پیشرفته همراه با کتاب الفبا تدوین شده است. در هر سطح دو کتاب شامل کتاب درس و کتاب کار به زبان آموز ارائه میشود.
تهیه هر دو ضروری است زیرا کتاب کار، شامل تمرینهایی است که زبان آموز پس از فراگیری درسها باید انجام دهد. مجموعه آموزشی پرفا زیر نظر دکتر مهین ناز میردهقان فراشاه، استاد زبانشناسی در دانشگاه شهید بهشتی و به همت مؤسسه فرهنگی نگارستان اندیشه مینو منتشر شده است. این مجموعه آموزشی در حال حاضر جدیدترین روش آموزش زبان فارسی است که در شش ماه زبان آموز را با زبان فارسی آشنا میکند. مجموعه آموزشی پرفا یک مجموعه ۴ مهارتی است که خواندن، نوشتن، درک مطلب و سخن گفتن را آموزش میدهد.
خواندن مجموعه آموزشی زبان فارسی پرفا را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این مجموعه را به کسانی که قصد آموزش زبان به غیرفارسیزبانان را دارند پیشنهاد میکنیم
من سطوح مقدماتی تا پیشرفته یعنی پرفا ۱ تا ۳ را از طریق طاقچه تهیه کردهام اما متاسفانه هیچکدام از فایلهای صوتی کتابهای درسی در دسترس و همراه کتابها نیست. امیدوارم در این مورد تمهیدی اندیشیده شود. با سپاس