کتاب برنا جلد ۱ (مبانی و نقشه راه)
خواندن نظراتمعرفی کتاب برنا جلد ۱ (مبانی و نقشه راه)
«مبانی و نقشه راه» جلد نخست از مجموعه کتابهای برنا: بستر رویش نخبگان انقلابی است.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
شاید مهمترین بخش برای یک مجموعه تربیتی این باشد که بتواند اهداف خود را بهدرستی و روشنی مشخص کند، متناسب با آن برنامهریزی کند و آنها را پیگیری نماید. همین برنامهریزی و پیگیری مداوم برنامهها پیکره اصلی هر مجموعه را شکل میدهد؛ اما باید بدانیم در امر برنامهریزی مهمترین سؤالی که باید پاسخ داده شود این است که «مخاطب برنامههای ما کیست و چه شرایطی دارد یا باید چه شرایطی داشته باشد؟». مثلاً اگر بخواهیم یک تیم زبدهی بسکتبال تربیت کنیم باید ترکیبی از خصوصیات ذهنی و بدنی متناسب با آن را از قبیل چالاکی، قدرت تصمیمگیری سریع و صحیح، قد بلند و... را مدنظر قرار دهیم و افراد را انتخاب نماییم.
مادامیکه برنامه ریزان مختصات دقیق موردنیاز در مخاطب خود را نشناسند چهبسا بهترین برنامهها را بریزند و با شکست مواجه شوند فقط به این دلیل که مقتضیات مخاطب را در برنامه لحاظ نکردهاند و یا مخاطبانی که انتخاب نمودهاند متناسب با برنامهها و اهداف گزینش نشدهاند.
برنا جلد۷ (آموزش و تعلیم در مجموعههای تربیتی)برنا جلد ۶ (معرفتافزایی و تهذیب در مجموعههای تربیتی)برنا جلد ۵ ( تعامل با خانواده، مدرسه و مسجد)برنا جلد۴ (جذب و گزینش در مجموعههای تربیتی)برنا جلد۳ ( تربیت کادر در مجموعههای تربیتی )برنا جلد۲ ( مدیریت در مجموعههای تربیتی)سکوی پرواز (مجموعههای تربیتی سکوی پرواز برای نوجوانان)
حسین گلردی
با رصدی که انجام دادم مجموعه کتاب های برنا یکی از نسخه های تربیتی ، جامع و کاربردی هست که فعالین عرصه تربیت میتونن به دست بیاورند و استفاده کنند