کتاب گزیده اشعار طالع بینی برای مردگان بیلی کالینز + دانلود نمونه رایگان

کتاب گزیده اشعار طالع بینی برای مردگان

نویسنده:بیلی کالینز
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب گزیده اشعار طالع بینی برای مردگان

کتاب گزیده اشعار طالع بینی برای مردگان (Horoscopes for the Dead) مجموعه‌ای از شعرهای بیلی کالینز است که با نگاهی طنزآمیز، ژرف و گاه سوررئال به زندگی روزمره، خاطرات، مرگ، عشق و تجربه‌های انسانی می‌پردازد. کالینز که یکی از شناخته‌شده‌ترین شاعران معاصر آمریکا محسوب می‌شود، به‌ خاطر زبان ساده، تصاویر ملموس و شوخ‌طبعی خاصش، توانسته طیف گسترده‌ای از مخاطبان را جذب کند. این کتاب که برنده‌ی جایزه‌ی بهترین مجموعه‌شعر جوایز گودریدز شده را سعید سعیدپور ترجمه کرده و نشر مروارید به انتشار رسانده است. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب گزیده اشعار طالع بینی برای مردگان

کتاب گزیده اشعار طالع بینی برای مردگان مجموعه‌ای از شعرهای سال‌های اخیر بیلی کالینز است. کالینز در این کتاب، شعر را به ابزاری برای گفت‌وگو با جهان و تجربه‌های روزمره بدل کرده است. او با نگاهی دقیق به جزئیات زندگی، از صبح‌های ساده تا لحظه‌های مواجهه با مرگ، از عشق‌های بی‌هدف تا خاطرات محو، شعرهایی می‌آفریند که همزمان هم ملموس و هم خیال‌انگیز هستند.

ساختار کتاب بر پایه‌ی تنوع موضوعی و فرمی استوار است؛ شعرها گاه روایت‌محور و گاه تأملی، گاه طنزآلود و گاه اندوهگین‌اند. کالینز در این مجموعه، مرز میان امر عادی و امر شگفت را بارها جابه‌جا می‌کند و با زبانی صمیمی، تجربه‌های شخصی و جمعی را به تصویر می‌کشد. این کتاب نه‌تنها به شعر به‌عنوان یک فرم ادبی، بلکه به زندگی و مرگ، خاطره و فراموشی، و حتی به خودِ نوشتن شعر می‌پردازد. گزیده اشعار طالع بینی برای مردگان، نمونه‌ای از نگاه و سبک خاص کالینز را به نمایش می‌گذارد و مخاطب را به تماشای جهان از زاویه‌ای تازه دعوت می‌کند.

چرا باید کتاب گزیده اشعار طالع بینی برای مردگان را بخوانیم؟

ویژگی این کتاب، پیوند میان شوخ‌طبعی و ژرف‌اندیشی است؛ کالینز با زبانی ساده اما چندلایه، به موضوعاتی چون مرگ، خاطره، عشق، روزمرگی و حتی خودِ نوشتن می‌پردازد. شعرهای این مجموعه، هم برای کسانی که با شعر انس دیرینه دارند و هم برای کسانی که کمتر به سراغ شعر می‌روند، قابل لمس و ارتباط است. خواندن این کتاب فرصتی است برای دیدن جهان از زاویه‌ای دیگر؛ جایی که جزئیات کوچک زندگی، بهانه‌ای برای تأمل و لبخند می‌شوند.

خواندن کتاب گزیده اشعار طالع بینی برای مردگان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن گزیده اشعار طالع بینی برای مردگان به دوستداران شعر معاصر، شعر جهان و علاقه‌مندان به ادبیات آمریکا پیشنهاد می‌شود.

جوایز و افتخارات کتاب گزیده اشعار طالع بینی برای مردگان

• برنده‌ی بهترین مجموعه‌شعر در جوایز گودریدز (سال ۲۰۱۱)
  • در لیست پرفروش‌ترین کتاب‌های نیویورک‌تایمز
  • بهترین کتاب سال به انتخاب نشریه‌ی نیوزویک

بخشی از کتاب گزیده اشعار طالع بینی برای مردگان

«سکوت ناگهانی جمعیت
بالای سر بازیکنی بی‌حرکت بر زمین،
و سکوت گلِ ارکید.
سکوت گلدانی سرنگون
پیش از برخورد با زمین،
سکوت کمربند وقتی که بچه را نمی‌زند.
سکوت فنجان و آب درونش
سکوت ماه
و خلوت روز به‌دور از خروش خورشید.
سکوتِ وقتی که تو را به سینه می‌چسبانم
سکوت پنجرهٔ بالای سر ما
و سکوت وقتی که تو پا می‌شوی و رو برمی‌گردانی.
و سکوتی هست از آنِ این بامداد
که من با قلم خود شکسته‌ام