کتاب آیوی اندرسن (جلد دوم، مسافران فردا) نگار مجیری + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب آیوی اندرسن (جلد دوم، مسافران فردا)

کتاب آیوی اندرسن (جلد دوم، مسافران فردا)

نویسنده:نگار مجیری
انتشارات:نشر روزگار
امتیاز
۵.۰از ۳ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب آیوی اندرسن (جلد دوم، مسافران فردا)

کتاب آیوی اندرسن (جلد دوم، مسافران فردا) نوشته نگار مجیری و توسط نشر روزگار منتشر شده است. این اثر جلد دوم از مجموعه‌ای داستانی است که ماجراهای آیوی اندرسن و همراهانش را در دنیایی پر از رمز و راز، قدرت‌های ذهنی و چالش‌های ماورایی دنبال می‌کند. داستان با محوریت آیوی، دختری که پس از تجربه‌ای نزدیک به مرگ و بازگشت به زندگی، وارد گروهی به نام محفل آینده می‌شود، پیش می‌رود. در این جلد، آیوی و دوستش نووا پس از جدایی دردناک از خانواده، با راهنمایی خانوم ویچ، سفر تازه‌ای را آغاز می‌کنند که آن‌ها را به دل ماجراهایی عجیب، خطرناک و گاه غم‌انگیز می‌برد. روایت کتاب با زبانی صمیمی و طنزآمیز، تجربه‌های آیوی را از زاویه دید خودش بازگو می‌کند و در کنار ماجراهای هیجان‌انگیز، به دغدغه‌های نوجوانانه، روابط خانوادگی و قدرت ذهن نیز می‌پردازد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب آیوی اندرسن (جلد دوم، مسافران فردا)

کتاب آیوی اندرسن (جلد دوم، مسافران فردا) اثر نگار مجیری، داستانی نوجوانانه با فضایی فانتزی و ماجراجویانه است که در ادامه جلد نخست، زندگی آیوی را پس از پیوستن به محفل آینده روایت می‌کند. این کتاب با تمرکز بر سفر آیوی و نووا، دو دختر نوجوان که به اجبار از خانواده‌هایشان جدا شده‌اند، دنیایی را به تصویر می‌کشد که در آن قدرت‌های ذهنی، پیشگویی و کنترل امواج نقش مهمی دارند. ساختار کتاب به صورت روایت اول‌شخص از زبان آیوی است و بخش‌هایی از داستان در قالب بازگویی خاطرات برای خانواده و دوستانش ارائه می‌شود. ماجراها از وداع تلخ با خانواده آغاز می‌شود و با آموزش‌های عجیب خانوم ویچ، سفر به روستاها و شهرهای مختلف، و مواجهه با خطرات و مأموریت‌های غیرمنتظره ادامه پیدا می‌کند. در این جلد، علاوه‌بر ماجراهای هیجان‌انگیز، به احساسات، تردیدها و رشد شخصیتی آیوی و نووا نیز پرداخته شده است. فضای داستان ترکیبی از واقعیت و خیال است و نویسنده با طنز و جزئی‌نگری، روابط میان شخصیت‌ها و چالش‌های ذهنی و عاطفی آن‌ها را به تصویر کشیده است.

خلاصه داستان آیوی اندرسن (جلد دوم، مسافران فردا)

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! داستان جلد دوم آیوی اندرسن با صحنه‌ای از وداع آیوی با خانواده‌اش آغاز می‌شود؛ آیوی که پس از تجربه مرگ و بازگشت، حالا عضوی از محفل آینده است و باید همراه نووا و خانوم ویچ، زندگی تازه‌ای را آغاز کند. آیوی و نووا هر دو با غم دوری از خانواده دست‌وپنجه نرم می‌کنند و خانوم ویچ، راهنمای مرموز آن‌ها، با آموزش‌هایی عجیب و تمرین‌های ذهنی، سعی دارد قدرت‌های نهفته‌شان را بیدار کند. در جریان سفر، آیوی متوجه تغییرات فیزیکی و ذهنی در خود می‌شود؛ موهایش سفید می‌شود و توانایی‌هایی تازه پیدا می‌کند. یکی از مأموریت‌های مهم آن‌ها، نجات پسربچه‌ای است که آیوی با پیش‌بینی ذهنی، خطر غرق‌شدنش را حس می‌کند و با کمک خانوم ویچ و نووا، موفق به نجات او می‌شوند. این تجربه، نقطه عطفی در رشد قدرت‌های ذهنی آیوی است. در ادامه، گروه وارد شهری می‌شوند که خطر زلزله‌ای بزرگ در کمین آن است. آیوی و خانوم ویچ با استفاده از توانایی کنترل امواج و صدا، تلاش می‌کنند مردم را پیش از وقوع حادثه آگاه کنند. این مأموریت با چالش‌های فراوان و فشارهای جسمی و ذهنی همراه است و آیوی باید در لحظات بحرانی، از تمام توان ذهنی خود بهره بگیرد. در پایان، با وجود تردیدها و خستگی‌ها، آیوی و همراهانش موفق می‌شوند جان بسیاری را نجات دهند، اما همچنان با سؤالات و دغدغه‌های تازه‌ای روبه‌رو هستند. روایت داستان با بازگشت آیوی به جمع خانواده و دوستانش و بازگویی ماجراها، به پایان می‌رسد و زمینه را برای ادامه ماجراها در جلدهای بعدی فراهم می‌کند.

چرا باید کتاب آیوی اندرسن (جلد دوم، مسافران فردا) را بخوانیم؟

این کتاب با ترکیب ماجراجویی، فانتزی و دغدغه‌های نوجوانانه، تجربه‌ای متفاوت از داستان‌گویی را ارائه می‌دهد. روایت اول‌شخص آیوی، فضای صمیمی و طنزآمیزی به داستان بخشیده و خواننده را به دل احساسات، تردیدها و رشد شخصیتی او می‌برد. از ویژگی‌های شاخص این اثر، پرداختن به قدرت ذهن، اهمیت همدلی و فداکاری، و نمایش روابط پیچیده خانوادگی و دوستی است. ماجراهای پرکشش، چالش‌های ذهنی و جسمی شخصیت‌ها و فضاسازی خیال‌انگیز، کتاب را برای علاقه‌مندان به داستان‌های فانتزی و نوجوانانه جذاب کرده است. همچنین، کتاب به موضوعاتی چون پذیرش تغییر، مواجهه با ترس‌ها و مسئولیت‌پذیری در شرایط دشوار می‌پردازد و می‌تواند الهام‌بخش نوجوانان در مسیر رشد فردی باشد.

خواندن این کتاب به نوجوانان و جوانانی که به داستان‌های فانتزی، ماجراجویی و روایت‌هایی با محوریت قدرت ذهن و رشد شخصیتی علاقه دارند پیشنهاد می‌شود. همچنین به کسانی که دغدغه جدایی، پذیرش تغییرات و چالش‌های عاطفی را تجربه می‌کنند، این کتاب توصیه می‌شود.

بخشی از کتاب آیوی اندرسن (جلد دوم، مسافران فردا)

«گوشهٔ دنج و زیبایی در جنگل فورِن پیدا کردند. آفتاب ملایم پاییزی، صورتشان را نوازش می‌کرد. نسیم خنکی موهایشان را می‌رقصاند و بوی عصرانه‌ای که در سبد بود بینی‌هایشان را قلقلک می‌داد. منظره درختان رنگارنگ جنگل به زیبایی تابلوی نقاشی بود که توسط خدا کشیده شده باشد. بهترین موقعیت، برای بیرون کشیدن خاطرات از اعماق ذهن و بازگو کردن آن‌ها فراهم بود. وقتی همه نشستند و آیلا در بازی ویدئویی که در موبایل مادرش بود غرق شد، آیوی دیگر منتظر نماند: خب... تا کجا گفته بودم... آها! تا اون جایی تعریف کردم که بعد از اون یک سال بدبختی که به خاطر آدم‌های سایه‌ای خانوم ویچ یا همون سیاهپوشا کشیدم، خانوم ویچ منو کشت و دوباره زنده کرد؛ یک جسد رو سوزوند تا بتونه بدل من باشه و در آخر هم، نووا رو که فقط واسه مراسم خاکسپاری و خداحافظی با من اومده بود، به جرم این که منو درحال کتک خوردن از سیاهپوشا و اونجا زنده توی قبرستون دیده بود؛ به عنوان عضو اجباری محفل آینده، پذیرفت. چند شب اول، از شدت صدای هق‌هق‌های نووا، از شدت عذاب وجدان خودم و از افکاری که توی سرم می‌پیچید، اصلا خواب درست درمونی نداشتم. نووا سعی می‌کرد روزها خودشو قوی نشون بده و طوری رفتار کنه که انگار براش مهم نیست و خیلی هم از بابت بودن کنار من خوشحاله. اما شب که می‌شد، اون نووای قوی ناپدید می‌شد و به جاش یک دختر دلتنگ، اونقدر توی تختش گریه می‌کرد تا خوابش ببره.»