کتاب بهانه بودن (جلد یازدهم، چقدر قشنگ است این مرگ خانوادگی!) محسن عباسی ولدی + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب بهانه بودن (جلد یازدهم، چقدر قشنگ است این مرگ خانوادگی!)

کتاب بهانه بودن (جلد یازدهم، چقدر قشنگ است این مرگ خانوادگی!)

معرفی کتاب بهانه بودن (جلد یازدهم، چقدر قشنگ است این مرگ خانوادگی!)

کتاب بهانه بودن (جلد یازدهم، چقدر قشنگ است این مرگ خانوادگی!) نوشته‌ی محسن عباسی ولدی توسط انتشارات آیین فطرت منتشر شده است. این کتاب بخشی از مجموعه‌ای چندجلدی با محوریت تربیت دینی و ارتباط با امام زمان است که با نثری ادبی و تأمل‌برانگیز، دغدغه‌های تربیتی والدین و خانواده‌ها را در دنیای امروز به تصویر می‌کشد. نویسنده تلاش کرده است با بهره‌گیری از زبان احساس و تصویر، مفاهیم تربیتی را در قالب متن‌هایی کوتاه و پیوسته بیان کند و به نقش رسانه‌ها، به‌ویژه تلویزیون، در شکل‌گیری ذهن و دل کودکان و خانواده‌ها بپردازد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب بهانه بودن (جلد یازدهم، چقدر قشنگ است این مرگ خانوادگی!)

کتاب بهانه بودن (جلد یازدهم، چقدر قشنگ است این مرگ خانوادگی!) اثر محسن عباسی ولدی، مجموعه‌ای از متن‌های ادبی و تربیتی است که با محوریت امام زمان و دغدغه‌های تربیت فرزند در عصر جدید نگاشته شده است. این کتاب در ادامه‌ی مجموعه‌ی من دیگر ما و به عنوان همراهی برای آن، به مسائل تربیتی از زاویه‌ای معنوی و دینی می‌پردازد. ساختار کتاب به صورت قطعات کوتاه و پیوسته است که هرکدام به موضوعی خاص در تربیت، خانواده، نقش رسانه‌ها و فاصله گرفتن از ارزش‌های اصیل می‌پردازد. نویسنده با زبانی صمیمی و گاه شاعرانه، تلاش کرده است مفاهیم عمیق دینی و تربیتی را به زبانی قابل لمس برای والدین و خانواده‌ها بیان کند. دغدغه‌ی اصلی کتاب، بازگرداندن توجه خانواده‌ها به نقش امام زنده و حاضر در زندگی و تربیت فرزندان است و در این مسیر، به آسیب‌های ناشی از غفلت، رسانه‌های جمعی و دوری از معنویت اشاره کرده است.

خلاصه کتاب بهانه بودن (جلد یازدهم، چقدر قشنگ است این مرگ خانوادگی!)

کتاب بهانه بودن (جلد یازدهم، چقدر قشنگ است این مرگ خانوادگی!) مجموعه‌ای از متن‌های ادبی و تربیتی است که هرکدام به یکی از جنبه‌های تربیت دینی و خانوادگی می‌پردازد. نویسنده با نگاهی انتقادی به سبک زندگی مدرن، نقش تلویزیون و رسانه‌ها را در شکل‌گیری ذهن و دل کودکان و والدین بررسی کرده است. او با تصویرسازی از خانه‌هایی که به جای گرمای حضور والدین، با روشنایی تلویزیون گرم می‌شوند، به تدریج به آسیب‌های این سبک زندگی اشاره می‌کند؛ از جمله سرد شدن روابط خانوادگی، از دست رفتن لطافت کودکی، و جایگزینی الگوهای رسانه‌ای به جای الگوهای دینی و معنوی. در بخش‌هایی از کتاب، نویسنده با زبانی استعاری و گاه شاعرانه، فاصله‌ی میان انسان و امام زمان را به تصویر می‌کشد و از دغدغه‌ی بازگشت به اصل و فطرت سخن می‌گوید. او به والدین هشدار می‌دهد که تربیت بدون پیوند با ولایت، راه به جایی نمی‌برد و تأکید می‌کند که تربیت دینی باید با عشق و توجه به امام زنده همراه باشد. همچنین، کتاب به نقش خیال‌پردازی‌های رسانه‌ای، بلوغ زودرس، و از دست رفتن آرامش و امنیت روانی کودکان می‌پردازد و راهکار را در بازگشت به معنویت و پیوند دوباره با امام زمان می‌داند. در مجموع، کتاب با ترکیب نثر ادبی و مفاهیم تربیتی، تلاش کرده است تصویری از بحران‌های تربیتی امروز ارائه دهد و راهی برای بازگشت به ارزش‌های اصیل و معنوی پیشنهاد کند.

چرا باید کتاب بهانه بودن (جلد یازدهم، چقدر قشنگ است این مرگ خانوادگی!) را بخوانیم؟

این کتاب با نگاهی متفاوت به مسائل تربیتی و خانوادگی، دغدغه‌های والدین را در عصر رسانه و فناوری به تصویر کشیده است. ویژگی شاخص آن، تلفیق زبان ادبی با مفاهیم تربیتی و دینی است که باعث می‌شود خواننده نه‌تنها با مسائل روزمره‌ی تربیت فرزند آشنا شود، بلکه به لایه‌های عمیق‌تر معنوی و انسانی نیز بیندیشد. نویسنده با مثال‌های ملموس از زندگی روزمره، نقش رسانه‌ها را در تغییر سبک زندگی و تربیت کودکان بررسی کرده و راهکارهایی برای بازگشت به آرامش و معنویت ارائه داده است. مطالعه‌ی این کتاب می‌تواند به والدین و خانواده‌ها کمک کند تا نسبت به تأثیرات پنهان رسانه‌ها آگاه‌تر شوند و در مسیر تربیت فرزندان، نگاه عمیق‌تری به ارزش‌های دینی و معنوی داشته باشند.

خواندن این کتاب به والدینی که دغدغه‌ی تربیت دینی و معنوی فرزندان را دارند، خانواده‌هایی که با چالش‌های رسانه‌ای و تغییر سبک زندگی مواجه‌اند، و کسانی که به دنبال بازنگری در نقش معنویت و امام زمان در زندگی روزمره هستند، پیشنهاد می‌شود.

تلاش برای نجات اقتصاد اتحاد شوروی
زندگی در نور
دیپاک چوپرا
ساحل‌های شناور
مریم مشرف
راهنمای INSARAG گروه مشاور جستجو و نجات بین‌المللی (آمادگی و پاسخ‌دهی؛ ایجاد ظرفیت A آیین‌نامه)
گروه مشاور جستجو و نجات بین‌المللی
یادگیری و رفتار