کتاب آمدم نبودی، رفتم حمید عشقی + دانلود نمونه رایگان

کتاب آمدم نبودی، رفتم

نویسنده:حمید عشقی
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب آمدم نبودی، رفتم

کتاب آمدم نبودی، رفتم نوشته‌ی حمید عشقی و با ویراستاری طاهره آشتیانی، مجموعه‌ای از داستان‌های کوتاه فارسی است که نشر آرمان رشد آن را منتشر کرده است. این کتاب در قالب ۴۴ صفحه، روایت‌هایی از زندگی روزمره، خاطرات، فقدان، عشق، جدایی و لحظات تلخ و شیرین آدم‌ها را در بستر شهر و خانواده به تصویر کشیده است. داستان‌ها با زبانی صمیمی و نگاهی جزئی‌نگر، به سراغ تجربه‌های انسانی می‌روند و از خلال روایت‌های ساده، لایه‌هایی از احساسات، دغدغه‌ها و روابط انسانی را آشکار می‌کنند. شخصیت‌ها اغلب درگیر موقعیت‌هایی هستند که میان گذشته و حال، خاطره و واقعیت، امید و ناامیدی در نوسان‌اند و هر داستان، تکه‌ای از پازل زندگی معاصر را پیش چشم می‌گذارد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب آمدم نبودی، رفتم

کتاب آمدم نبودی، رفتم مجموعه‌ای از داستان‌های کوتاه حمید عشقی است که با نگاهی موشکافانه به زندگی روزمره و روابط انسانی پرداخته است. این کتاب با روایت‌هایی متنوع، از مرگ و فقدان تا عشق و دلتنگی، فضای شهری و خانوادگی را به تصویر می‌کشد. هر داستان، جهانی کوچک و مستقل دارد که در آن شخصیت‌ها با مسائل و احساسات خود دست‌وپنجه نرم می‌کنند. ساختار کتاب بر پایه‌ی روایت‌های کوتاه و اپیزودیک است و هر داستان، زاویه‌ای تازه به موضوعات آشنا می‌بخشد. نویسنده با بهره‌گیری از جزئیات ملموس و زبان محاوره‌ای، فضایی باورپذیر و نزدیک به تجربه‌ی زیسته‌ی مخاطب خلق کرده است. در این مجموعه، موضوعاتی چون مرگ عزیزان، خاطرات کودکی، روابط پیچیده‌ی خانوادگی، تنهایی، آرزوهای برآورده‌نشده و حتی طنز تلخ زندگی روزمره، در قالب داستان‌هایی کوتاه و گاه تلخ و شیرین روایت شده‌اند. کتاب آمدم نبودی، رفتم با تمرکز بر لحظات گذرا و تأثیرگذار، تصویری از زندگی معاصر ایرانی ارائه داده است که در آن امید و ناامیدی، شادی و اندوه، و خاطره و واقعیت در هم تنیده‌اند.

خلاصه داستان آمدم نبودی، رفتم

کتاب آمدم نبودی، رفتم مجموعه‌ای از داستان‌های کوتاه است که هرکدام به گوشه‌ای از زندگی شخصیت‌هایی معمولی اما پر از احساس و دغدغه می‌پردازد. داستان‌ها اغلب با روایتی اول‌شخص و زبانی نزدیک به گفت‌وگوهای روزمره، تجربه‌هایی از دست‌دادن، دلتنگی، عشق، جدایی و خاطرات خانوادگی را بازگو می‌کنند. در داستان «قیمه خوردن جوجه‌های روی درخت چنار»، مرگ پدربزرگ و واکنش‌های متفاوت اعضای خانواده، از کودکان تا بزرگ‌ترها، در فضایی آشنا و صمیمی روایت می‌شود. داستان «بادی که قاصدک آرزوهای آرزو را با خودش برد» به زندگی دختری کوچک می‌پردازد که با واقعیت تلخ اعدام پدرش روبه‌روست و در میان بازی‌های کودکانه و آرزوهای ساده، با غم و تنهایی دست‌وپنجه نرم می‌کند. در «جاده‌ای آن سوی شاخه‌های بلوط پشت پنجره»، فضای جنگ و انتظار بازگشت پدر، با بازی کودکانه و خاطرات خانوادگی درهم می‌آمیزد. داستان‌های دیگر نیز به موضوعاتی چون گم‌شدن کیف پول و یادگاری‌های عاطفی، گفت‌وگوهای تاکسی، روابط پیچیده‌ی خانوادگی و خاطرات تلخ و شیرین گذشته می‌پردازند. نویسنده با استفاده از جزئیات ملموس و توصیف‌های دقیق، لحظات کوتاه اما تأثیرگذاری را به تصویر کشیده است که هرکدام، بخشی از تجربه‌ی زیسته‌ی انسان معاصر را بازتاب می‌دهد.

چرا باید کتاب آمدم نبودی، رفتم را بخوانیم؟

کتاب آمدم نبودی، رفتم با روایت داستان‌هایی کوتاه و متنوع، فرصتی برای تماشای زندگی از زاویه‌هایی تازه فراهم کرده است. این کتاب با پرداختن به جزئیات روزمره و احساسات عمیق شخصیت‌ها، تجربه‌هایی آشنا اما کمتر بیان‌شده را به تصویر کشیده است. خواندن این مجموعه، امکان هم‌ذات‌پنداری با شخصیت‌هایی را فراهم می‌کند که درگیر دغدغه‌ها، خاطرات و روابط انسانی‌اند. داستان‌ها با زبانی ساده و صمیمی، لحظات تلخ و شیرین زندگی را به گونه‌ای روایت کرده‌اند که می‌توان در آن‌ها ردپای خود یا اطرافیان را یافت. این کتاب برای کسانی که به روایت‌های کوتاه و تأثیرگذار علاقه دارند و دوست دارند با دنیای درونی شخصیت‌ها همراه شوند، تجربه‌ای متفاوت و قابل تأمل ارائه می‌دهد.

خواندن این کتاب به علاقه‌مندان داستان‌های کوتاه فارسی، کسانی که دغدغه‌ی روابط خانوادگی، خاطرات، فقدان و تجربه‌های روزمره را دارند و افرادی که به دنبال روایت‌هایی صمیمی و نزدیک به زندگی معاصر هستند پیشنهاد می‌شود.