کتاب من هوش مصنوعی هستم (مختصر و مفید) جلال الدین زارع اشکذری + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب من هوش مصنوعی هستم (مختصر و مفید)

کتاب من هوش مصنوعی هستم (مختصر و مفید)

امتیازبدون نظر

معرفی کتاب من هوش مصنوعی هستم (مختصر و مفید)

کتاب من هوش مصنوعی هستم مختصر و مفید نوشته‌ی جلال‌الدین زارع اشکذری اثری است که با هدف آشنایی سریع و کاربردی با مفاهیم پایه و کاربردهای هوش مصنوعی تدوین شده است. این کتاب توسط نشر نسل روشن منتشر شده و تلاش کرده تا با زبانی ساده و ساختاری منظم، مفاهیم کلیدی، تاریخچه، کاربردها و چالش‌های هوش مصنوعی را برای مخاطبان مختلف، به‌ویژه علاقه‌مندان و تازه‌واردان به این حوزه، توضیح دهد. ساختار کتاب به گونه‌ای طراحی شده که خواننده بتواند بدون نیاز به پیش‌زمینه تخصصی، با اصول و مبانی هوش مصنوعی، تفاوت‌های آن با هوش انسانی، انواع هوش مصنوعی، نقش داده‌ها، الگوریتم‌ها و برنامه‌نویسی در این حوزه و همچنین کاربردهای عملی آن در زندگی روزمره و کسب‌وکار آشنا شود. علاوه‌بر این، بخشی از کتاب به مهندسی پرامپت و نحوه تعامل مؤثر با مدل‌های هوش مصنوعی اختصاص یافته است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب من هوش مصنوعی هستم (مختصر و مفید)

کتاب من هوش مصنوعی هستم مختصر و مفید نوشته‌ی جلال‌الدین زارع اشکذری به‌عنوان راهنمایی جامع و موجز برای ورود به دنیای هوش مصنوعی طراحی شده است. این کتاب با رویکردی آموزشی و ساختار مرحله‌به‌مرحله، ابتدا به تاریخچه و کلیات هوش مصنوعی می‌پردازد و سپس مفاهیم کلیدی مانند داده، کلان‌داده، علم داده، یادگیری ماشین، یادگیری عمیق، شبکه‌های عصبی، پردازش زبان طبیعی و بینایی ماشین را معرفی می‌کند. در ادامه، کاربردهای هوش مصنوعی در زندگی روزمره، کسب‌وکار، رباتیک، اینترنت اشیاء و واقعیت مجازی بررسی شده و به موضوعات اخلاقی، فرصت‌ها و تهدیدهای این فناوری نیز توجه شده است. بخش ویژه‌ای از کتاب به مهندسی پرامپت و نحوه تعامل مؤثر با مدل‌های زبانی اختصاص یافته که برای کاربران علاقه‌مند به کار با ابزارهای هوش مصنوعی بسیار کاربردی است. نویسنده تلاش کرده است تا با مثال‌ها، گفت‌وگوها و حتی لطیفه‌هایی با محوریت هوش مصنوعی، فضای کتاب را جذاب و قابل‌فهم نگه دارد. این کتاب برای کسانی که به دنبال درک سریع و کاربردی از هوش مصنوعی هستند، گزینه‌ای مناسب به‌شمار می‌آید.

خلاصه کتاب من هوش مصنوعی هستم (مختصر و مفید)

کتاب من هوش مصنوعی هستم مختصر و مفید با هدف ارائه تصویری روشن از مفاهیم و کاربردهای هوش مصنوعی، محتوای خود را در چهار بخش اصلی سامان داده است. در بخش نخست، تاریخچه هوش مصنوعی از آغاز تا امروز مرور شده و تفاوت‌های آن با هوش انسانی و موتورهای جست‌وجو توضیح داده شده است. سه قابلیت ویژه هوش مصنوعی شامل دسترسی به دانش گسترده، عدم فراموشی و سرعت بالای پردازش داده‌ها معرفی شده و چهره‌های مختلف این فناوری (خوب، بد و زشت) مورد بررسی قرار گرفته است. همچنین، انواع هوش مصنوعی از محدود تا فوق‌العاده و نقش فرهنگ و معرفت در تعالی آن تشریح شده‌اند. در بخش دوم، مفاهیم کلیدی مانند داده، کلان‌داده، علم داده، یادگیری ماشین، یادگیری عمیق، شبکه‌های عصبی، پردازش زبان طبیعی، بینایی ماشین، الگوریتم و برنامه‌نویسی به زبان ساده توضیح داده شده‌اند. این بخش به خواننده کمک می‌کند تا با واژگان و ابزارهای اصلی این حوزه آشنا شود و نقش هرکدام را در توسعه هوش مصنوعی درک کند. بخش سوم به کاربردهای هوش مصنوعی در زندگی روزمره، کسب‌وکار، رباتیک، اینترنت اشیاء و واقعیت مجازی می‌پردازد. همچنین، اصول اخلاقی استفاده از هوش مصنوعی، فرصت‌ها و تهدیدهای آن، مشاغلی که به واسطه این فناوری حذف یا ایجاد می‌شوند و راهبردهای استفاده مؤثر از نرم‌افزارهای هوش مصنوعی بررسی شده‌اند. در بخش چهارم، مهندسی پرامپت و تکنیک‌های مختلف برای تعامل مؤثر با مدل‌های هوش مصنوعی آموزش داده شده است. این بخش شامل نکات کلیدی برای نگارش پرامپت، سازگاری ادبی هوش مصنوعی با زبان کاربر و مثال‌هایی از پرامپت‌نویسی حرفه‌ای است. در پایان، پیوست‌هایی برای تمرین و توسعه فردی در زمینه هوش مصنوعی ارائه شده است.

چرا باید کتاب من هوش مصنوعی هستم (مختصر و مفید) را بخوانیم؟

کتاب من هوش مصنوعی هستم مختصر و مفید با ساختاری منظم و زبانی قابل‌فهم، امکان آشنایی سریع با مفاهیم پایه و کاربردهای هوش مصنوعی را فراهم می‌کند. این کتاب نه‌تنها به معرفی فناوری و ابزارهای مرتبط می‌پردازد، بلکه به دغدغه‌های اخلاقی، فرصت‌ها و تهدیدهای این حوزه نیز توجه دارد. وجود مثال‌ها، گفت‌وگوهای فرضی و لطیفه‌ها باعث شده تا فضای کتاب خشک و فنی نباشد و مطالعه آن برای طیف وسیعی از مخاطبان جذاب باشد. بخش مهندسی پرامپت و آموزش تعامل با مدل‌های هوش مصنوعی، این اثر را برای کسانی که به دنبال استفاده عملی از ابزارهای هوشمند هستند، کاربردی‌تر کرده است. مطالعه این کتاب به مخاطب کمک می‌کند تا درک بهتری از تأثیرات هوش مصنوعی بر زندگی و آینده شغلی خود پیدا کند و با آمادگی بیشتری با تحولات این حوزه روبه‌رو شود.

خواندن این کتاب به علاقه‌مندان به فناوری، دانشجویان رشته‌های مهندسی و علوم کامپیوتر، معلمان و مربیان، مدیران کسب‌وکار و افرادی که به دنبال درک سریع و کاربردی از هوش مصنوعی هستند پیشنهاد می‌شود. همچنین، کسانی که دغدغه آینده شغلی در عصر هوش مصنوعی یا علاقه به یادگیری مهارت‌های جدید در این حوزه دارند، می‌توانند از مطالب این کتاب بهره‌مند شوند.

۲۰%