معرفی و دانلود کتاب لاغری و کاهش وزن با چهار کلید طلایی pdf + خلاصه رایگان

کتاب لاغری و کاهش وزن با چهار کلید طلایی

۳.۴ امتیاز(از ۳۳ رأی)
بهمن ابراهیمی

معرفی کتاب لاغری و کاهش وزن با چهار کلید طلایی

کتاب «لاغری و کاهش وزن با چهار کلید طلایی» نوشته بهمن ابراهیمی با ارائه یک سری مباحث کلیدی و کاملا علمی درباره موضوعاتی که اساس عادت‌های درست و سالم تغذیه را تشکیل می‌دهند، به شما کمک می کند تا نخست، با به دست آوردن دانش و آگاهی در زمینه تغذیه سالم و سپس با اجرای آن در زندگی‌تان برای همیشه از شر چربی‌های اضافی خلاص شوید.

این کتاب تغذیه و تناسب اندام، چهار کلید طلایی و درواقع چهار قانون بنیادی رفتار تغذیه سالم را توضیح می‌دهد که هرکدام در کنار دیگری عمل می‌کنند و مانند حلقه‌های زنجیر به هم متصل‌اند. شما با اجرای درست این قوانین می‌توانید خیلی راحت به وزن ایده‌آل خود دست‌یابید.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب لاغری و کاهش وزن با چهار کلید طلایی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابلاغری و کاهش وزن با چهار کلید طلایی
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۶/۰۷/۰۲
فرمت کتابPDF

mohamadsadegh azimi
۱۴۰۱/۰۷/۱۱

خلاصه حرف این کتاب: ((ما باید به ندای بدن هوشمندمان (البته ندای واقعی اش) کاملا اعتماد کنیم. و وقتی غذا می‌خوریم کاملا با توجه و آرامش و هوشیارانه غذا بخوریم)) در این سه مورد باید کاملا به ندای بدنمان اعتماد کنیم: ۱. چه...بیشتر

Zahra
۱۴۰۲/۰۶/۰۸

برای منی که سالها درگیر کاهش وزن و رژیمای مختلف بودم این کتاب خیلی روشنگر بود. حتی با وجود اینکه میدونستم تغذیه ما از بیخ و بن غلطه ولی به نظرم این کتاب کاملا توضیح میده که کجای کارو اشتباه...بیشتر

عاطفه
۱۴۰۲/۰۹/۱۴

یکی از بهترین کتاب هایی ک در مورد لاغری و کاهش وزن خوندم👏👏بسیار ساده توضیح دادن بسیااار کاربردی...میتونیم ب راحتی سبک زندگیمونو با کمک اموخته های این کتاب تغییر بدیم و سلامتی و وزن نرمالمون رو ب دست بیاریم و...بیشتر

۱۴۰۴/۰۶/۲۴

این کتاب در واقع شرح حدیثی از امام علی علیه السلام است: من أراد ألا یضره طعام فلا یأکل، حتی یجوع وتنقی معدته، فإذا أکل فلیسم الله ولیجید المضغ ولیکف عن الطعام وهو یشتهیه. هر کس می خواهد غذا به او...بیشتر

reyhaneh1
۱۴۰۲/۱۱/۲۲

کتاب خوبی بود

اسرار به دنیا آوردن فرزندان زیبا (اوژنیک)تصویر جلد کتاب اسرار به دنیا آوردن فرزندان زیبا (اوژنیک)
فرحناز صارم بافنده
دایره‌المعارف جامع ماساژ (ماساژ درمانی)تصویر جلد کتاب دایره‌المعارف جامع ماساژ (ماساژ درمانی)
سوزان مامفورد
لاغری و تناسب اندامتصویر جلد کتاب لاغری و تناسب اندام
آنیتا هبمان - کوزاریس
آشپزی پراشتها با زهراتصویر جلد کتاب آشپزی پراشتها با زهرا
بابک افروخته
طب ورزشیتصویر جلد کتاب طب ورزشی
گرگ مک‌لاچی
چاقی و مؤثرترین توصیه‌ها برای کاهش وزن ماندگارتصویر جلد کتاب چاقی و مؤثرترین توصیه‌ها برای کاهش وزن ماندگار
مجید غیور مبرهن
آشپزی مینوتصویر جلد کتاب آشپزی مینو
غلبه بر مشکلات وزنتصویر جلد کتاب غلبه بر مشکلات وزن
ایزابل تویوس
بیماری‌های کلیه و مجاری ادرار به زبان سادهتصویر جلد کتاب بیماری‌های کلیه و مجاری ادرار به زبان ساده
معصومه پاشاپور
خانه‌داری نوین برای بانوان جوانتصویر جلد کتاب خانه‌داری نوین برای بانوان جوان
فرحناز صارم بافنده
سرآشپز بزرگ؛ آموزش کیک‌پزی شامل ۲۳ دستور کیکتصویر جلد کتاب سرآشپز بزرگ؛ آموزش کیک‌پزی شامل ۲۳ دستور کیک
سید حمید گوداسیایی
الفبای مادر شدنتصویر جلد کتاب الفبای مادر شدن
محدثه قبادی
غلبه بر بی‌خوابی: خودآموز گام به گامتصویر جلد کتاب غلبه بر بی‌خوابی: خودآموز گام به گام
جک دی. ادینگر
تو هم می توانی لاغر شویتصویر جلد کتاب تو هم می توانی لاغر شوی
ماریسا پیر
آشپزی طهوراتصویر جلد کتاب آشپزی طهورا
زهرا معمار
کامل‌ترین تکنیک‌های تناسب اندامتصویر جلد کتاب کامل‌ترین تکنیک‌های تناسب اندام
حسین شجاعی‌زاده
روان‌شناسی کاهش وزن دکتر احمد حلتتصویر جلد کتاب روان‌شناسی کاهش وزن دکتر احمد حلت
احمد حلت
مکالمات روزمره به ۵ زبان زنده‌ی دنیاتصویر جلد کتاب مکالمات روزمره به ۵ زبان زنده‌ی دنیا
لیلا زارع
۵۴ دام در روابط بین زن و شوهر؛ چگونه این دام‌ها را در زندگی زناشویی خود بشناسید و آن‌ها را از بین ببرید!تصویر جلد کتاب ۵۴ دام در روابط بین زن و شوهر؛ چگونه این دام‌ها را در زندگی زناشویی خود بشناسید و آن‌ها را از بین ببرید!
شمس‌الدین حسینی