دانلود و خرید کتاب لاغری و کاهش وزن با چهار کلید طلایی بهمن ابراهیمی

کتاب لاغری و کاهش وزن با چهار کلید طلایی

امتیاز:
۳.۵از ۲۶ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب لاغری و کاهش وزن با چهار کلید طلایی

کتاب «لاغری و کاهش وزن با چهار کلید طلایی» نوشته بهمن ابراهیمی با ارائه یک سری مباحث کلیدی و کاملا علمی درباره موضوعاتی که اساس عادت‌های درست و سالم تغذیه را تشکیل می‌دهند، به شما کمک می کند تا نخست، با به دست آوردن دانش و آگاهی در زمینه تغذیه سالم و سپس با اجرای آن در زندگی‌تان برای همیشه از شر چربی‌های اضافی خلاص شوید.

این کتاب چهار کلید طلایی و درواقع چهار قانون بنیادی رفتار تغذیه سالم را توضیح می‌دهد که هرکدام در کنار دیگری عمل می‌کنند و مانند حلقه‌های زنجیر به هم متصل‌اند. شما با اجرای درست این قوانین می‌توانید خیلی راحت به وزن ایده‌آل خود دست‌یابید.

mohamadsadegh azimi
۱۴۰۱/۰۷/۱۱

خلاصه حرف این کتاب: ((ما باید به ندای بدن هوشمندمان (البته ندای واقعی اش) کاملا اعتماد کنیم. و وقتی غذا می‌خوریم کاملا با توجه و آرامش و هوشیارانه غذا بخوریم)) در این سه مورد باید کاملا به ندای بدنمان اعتماد کنیم: ۱. چه

Zahra
۱۴۰۲/۰۶/۰۸

برای منی که سالها درگیر کاهش وزن و رژیمای مختلف بودم این کتاب خیلی روشنگر بود. حتی با وجود اینکه میدونستم تغذیه ما از بیخ و بن غلطه ولی به نظرم این کتاب کاملا توضیح میده که کجای کارو اشتباه

عاطفه
۱۴۰۲/۰۹/۱۴

یکی از بهترین کتاب هایی ک در مورد لاغری و کاهش وزن خوندم👏👏بسیار ساده توضیح دادن بسیااار کاربردی...میتونیم ب راحتی سبک زندگیمونو با کمک اموخته های این کتاب تغییر بدیم و سلامتی و وزن نرمالمون رو ب دست بیاریم و

reyhaneh1

تیروئید
آنتونی تافت
بیماری‌های زنان و مامایی در یک نگاه
اسکات کاهان
لطفاً تنظیمات پیش فرض ذهن خود را تغییر دهید!
تی. دی جیکس
روان‌شناسی کاهش وزن دکتر احمد حلت
احمد حلت
رژیم پاک‌سازی آنتونی رابینز (خلاصه کتاب)
آنتونی رابینز
کلیدهای یادگیری؛ ۱۲۵ نکته‌ی بهداشتی رفتاری برای افزایش ضریب یادگیری