کتاب اسنومن آدم برفی قهرمان (جلد چهارم، مایه خنده) تومی دونبوند + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب اسنومن آدم برفی قهرمان (جلد چهارم، مایه خنده)

کتاب اسنومن آدم برفی قهرمان (جلد چهارم، مایه خنده)

معرفی کتاب اسنومن آدم برفی قهرمان (جلد چهارم، مایه خنده)

کتاب اسنومن آدم‌برفی قهرمان (جلد چهارم، مایه خنده) نوشته‌ی تومی دونبوند با ترجمه‌ی فرزانه کریمی و تصویرگری استیو بکت، توسط موسسه نشر و تحقیقات ذکر منتشر شده است. این کتاب جلد چهارم از مجموعه‌ای طنزآمیز و ماجراجویانه است که برای گروه سنی کودک و نوجوان (۷ سال به بالا) نوشته شده و شخصیت اصلی آن پسری به نام کول است که به‌واسطه‌ی یک اتفاق عجیب به ابرقهرمانی از جنس برف تبدیل می‌شود. داستان با محوریت طنز، ماجراهای خانوادگی و نبرد با شخصیت‌های شرور، فضایی شاد و پرهیجان را برای مخاطبانش خلق کرده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب اسنومن آدم برفی قهرمان (جلد چهارم، مایه خنده)

کتاب اسنومن آدم‌برفی قهرمان (جلد چهارم، مایه خنده) نوشته‌ی تومی دونبوند، داستانی فانتزی و طنزآمیز را روایت می‌کند که در دنیایی امروزی و خیالی می‌گذرد. شخصیت اصلی، کول، پسری معمولی است که با خوردن یک هویج خام به ابرقهرمانی به نام اسنو-من تبدیل می‌شود. او به همراه دوستانش، تین آیس و فروست‌بایت، با چالش‌هایی روبه‌رو می‌شود که اغلب رنگ و بوی طنز دارند و در عین حال، به موضوعات خانوادگی و روابط دوستانه نیز می‌پردازند. ساختار کتاب به صورت فصل‌های کوتاه و ماجراهای پی‌درپی است که هرکدام موقعیت‌های خنده‌دار و هیجان‌انگیزی را رقم می‌زنند. تصویرگری‌های رنگی و جذاب استیو بکت، فضای داستان را زنده‌تر و دلنشین‌تر کرده است. این جلد از مجموعه، با محوریت یک بحران آب‌وهوایی و حضور شخصیت‌های جدید، ماجراهای تازه‌ای را برای اسنو-من و گروهش رقم می‌زند.

خلاصه کتاب اسنومن آدم برفی قهرمان (جلد چهارم، مایه خنده)

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! داستان با معرفی خانواده‌ی کول آغاز می‌شود؛ خانواده‌ای که در شهری سرد و برفی به نام شیورتون زندگی می‌کنند. کول، خواهرش وینتر، پدر و مادر و سگ‌شان جف، روزهای نسبتاً یکنواختی را می‌گذرانند تا اینکه کول با یک گوله برف رادیواکتیو برخورد می‌کند و به اسنو-من، ابرقهرمان یخی، تبدیل می‌شود. هر بار که کول هویج خام می‌خورد، به این قهرمان تبدیل می‌شود و آماده‌ی کمک به دیگران است. در این جلد، ماجرا با یک مه غلیظ و عجیب آغاز می‌شود که شهر را فرا گرفته و باعث سردرگمی و آشفتگی مردم شده است. خانواده‌ی کول برای فرار از غذای عجیب مادرشان، به آلونک ته باغ پناه می‌برند و ناگهان متوجه می‌شوند که مه همه جا را گرفته است. در این میان، اتفاقات خنده‌داری مثل افتادن شلوارها و به‌هم‌ریختگی لباس مردم رخ می‌دهد که همه را گیج و سردرگم کرده است. اسنو-من به همراه تین آیس و فروست‌بایت، با استفاده از عینک‌های تلسکوپی مخصوص، متوجه می‌شوند که عامل این آشفتگی، دختری به نام میستی مورنینگ است؛ ابرقهرمان سابق شهر که حالا به‌دنبال انتقام از شهردار است. میستی با ایجاد مه، قصد دارد شهردار را در یک برنامه‌ی زنده تلویزیونی مسخره کند. اسنو-من و گروهش با زیرکی و همکاری، موفق می‌شوند نقشه‌ی میستی را خنثی کنند و او را به دام بیندازند. در پایان، همه چیز به حالت عادی برمی‌گردد و طنز و شوخی‌های خانوادگی، فضای داستان را دلپذیر نگه می‌دارد.

چرا باید کتاب اسنومن آدم برفی قهرمان (جلد چهارم، مایه خنده) را بخوانیم؟

این کتاب با ترکیب طنز، ماجراجویی و عناصر ابرقهرمانی، فضایی شاد و پرانرژی را برای مخاطبانش فراهم کرده است. روایت داستان با موقعیت‌های خنده‌دار و شخصیت‌های دوست‌داشتنی، نه‌تنها سرگرم‌کننده است بلکه به موضوعاتی مثل همکاری، دوستی و اهمیت خانواده نیز می‌پردازد. تصویرگری‌های رنگی و جذاب، تجربه‌ی خواندن را لذت‌بخش‌تر می‌کند و باعث می‌شود مخاطب به‌راحتی با فضای داستان ارتباط برقرار کند. همچنین، پرداختن به بحران‌های روزمره با رویکردی طنزآمیز، به کودکان و نوجوانان کمک می‌کند تا با چالش‌ها و مشکلات، با دیدی مثبت‌تر روبه‌رو شوند.

خواندن این کتاب به کودکان و نوجوانانی که به داستان‌های طنز، ابرقهرمانی و ماجراجویی علاقه دارند پیشنهاد می‌شود. همچنین برای کسانی که دوست دارند داستان‌هایی با محوریت خانواده، دوستی و موقعیت‌های خنده‌دار بخوانند، مناسب است.