کتاب می جان
معرفی کتاب می جان
کتاب میجان نوشتهی مریم صدرممتاز مجموعهای از شعرها و دلنوشتههای عاشقانه است که با نگاهی لطیف و احساسی به مفهوم عشق، دلدادگی و پیوند عاطفی میان دو انسان میپردازد. این اثر در قالب شعر نو و نثر شاعرانه، تجربههای عاطفی و لحظههای ناب عاشقانه را به تصویر کشیده است. نویسنده با بهرهگیری از زبان ساده و صمیمی، احساسات عمیق خود را نسبت به معشوق بیان کرده و واژهها را به ابزاری برای انتقال شور و شیدایی بدل ساخته است. نشر نامه مهر آن را منتشر کرده است. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب می جان
میجان اثری است از مریم صدرممتاز که در قالب مجموعهای از شعرها و دلنوشتههای عاشقانه شکل گرفته است. این کتاب با محوریت عشق و دلدادگی، به روایت احساسات و تجربههای عاطفی زنانه میپردازد و لحظههای ناب عاشقانه را با زبانی شاعرانه و نثری لطیف بازگو میکند. ساختار کتاب بهگونهای است که هر قطعه، مستقل اما در عینحال پیوسته با دیگر بخشها، تصویری از یک رابطه عاطفی عمیق را ترسیم میکند. نویسنده در مقدمه، به ریشه واژهی "میجان" در گویش گیلکی اشاره کرده و آن را بهمعنای "جان من" دانسته است؛ اصطلاحی که شدت علاقه و محبت را به مخاطب منتقل میکند. در سراسر کتاب، عشق بهعنوان نیرویی الهامبخش و عامل رشد و امید در زندگی معرفی شده است. میجان نهتنها مجموعهای از شعرهای عاشقانه، بلکه بازتابی از دغدغههای انسانی درباره پیوند، امید، امنیت و آرامش در سایه عشق است.
چرا باید کتاب می جان را بخوانیم؟
میجان با زبان شاعرانه و نثر لطیف خود، تجربهای متفاوت از خواندن شعر عاشقانه را رقم میزند. این کتاب با تمرکز بر احساسات ناب و لحظههای صمیمی، به مخاطب امکان میدهد تا با دنیای درونی نویسنده همدل شود و لایههای مختلف عشق را از زاویهای زنانه و شخصی لمس کند. ویژگی شاخص این اثر، پیوند میان شعر و نثر است که باعث میشود هر قطعه، همزمان روایتگر یک داستان کوتاه عاطفی و حامل تصویری شاعرانه باشد. خواندن این کتاب فرصتی است برای تجربه دوباره شور و شیدایی، بازنگری در معنای عشق و یافتن آرامش در واژههایی که از دل برآمدهاند. میجان میتواند الهامبخش کسانی باشد که به دنبال لمس احساسات عمیق و بازآفرینی لحظههای عاشقانه در ذهن خود هستند.
خواندن این کتاب به علاقهمندان شعر و دلنوشتههای عاشقانه، کسانی که به دنبال تجربه احساسات عمیق و بیان لطیف عشق هستند، و افرادی که در جستوجوی آرامش و امید در ادبیات معاصر فارسیاند، پیشنهاد میشود.
بخشی از کتاب می جان
«دستانم غزل میتراود از پناه وجود تو بخند و برقصان فردایمان را از عشق تو بوسهای سرخ میشوم میان چشمانت. پر میگیرم تا طلوع امید نوازش میکنم تب نگاهت را باد میشوم میان پیچش موهایت و اوج میگیرم تا بیکران آبیها بخند و بتابان عطر موهایت را که عشق گذر میکند از خیالاتم محبوبم نوازش صدایت عالمی دگر دارد مرهمیست برای فراغ خاطرهها. تابنده مثل خورشید تو خورشیدی همانقدر درخشان و پرحرارت نگاهت آفتابیست پرشکوه که میان چشمان پرتمنايم با اشتیاق به زندگیام میپاشد و گرمای عشقت. تنگاتنگ نفسهایم جایی کنج قلبم فانح زندگی میکند. من تو را دور و نزدیک، جرعه به جرعه زندگی میکنم. و تو مرا هر لحظه هر آنیه در عشق پرفروغ خود ذوب میکنی.»