معرفی و دانلود کتاب عهد شکسته pdf + خلاصه رایگان

کتاب عهد شکسته

۵.۰(از ۱ امتیاز)
لیلا رمضانی

معرفی کتاب عهد شکسته

کتاب عهد شکسته، نوشته لیلا رمضانی، رمانی ایرانی است که انتشارات نامه مهر آن را منتشر کرده است. رمان درباره‌ی زندگی یک دختر جوان به نام یگانه است و به روایت فرازونشیب‌های عاطفی، خانوادگی و اجتماعی او می‌پردازد. داستان در بستر جامعه‌ی معاصر ایران شکل می‌گیرد و با نگاهی جزئی‌نگر به روابط خانوادگی، دوستی‌ها، چالش‌های شغلی و دغدغه‌های شخصیِ شخصیت اصلی، تصویری ملموس از زندگی نسل جوان ارائه می‌دهد. نویسنده با زبانی صمیمی و توصیفاتی دقیق، فضای خانه، محل کار و روابط میان شخصیت‌ها را به‌خوبی ترسیم کرده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب عهد شکسته

کتاب عهد شکسته، اثر لیلا رمضانی، داستانی معاصر با محوریت زندگی یگانه، دختر جوانی است که درگیر کشمکش‌های خانوادگی، عاطفی و اجتماعی می‌شود. کتاب با نگاهی واقع‌گرایانه به مسائل و دغدغه‌های زندگی جوانان و به‌ویژه دختران، می‌پردازد و موضوعاتی مانند استقلال، هویت، فشارهای خانوادگی و روابط کاری را در بستر زندگی روزمره به تصویر می‌کشد.

داستان عهد شکسته به شیوه‌ی اول‌شخص روایت می‌شود و خواننده را با افکار و احساسات درونی یگانه همراه می‌کند. ماجراها در فضای خانوادگی و محیط شهری شکل می‌گیرند و شخصیت‌هایی مانند پدر، مادر، دوستان و همکاران، هر کدام در پیشبرد داستان و شکل‌گیری تجربه‌های یگانه نقش دارند. لیلا رمضانی با توصیف فضاها و روابط میان شخصیت‌ها، تصویری ملموس از زندگی شهری و چالش‌های زنان جوان ارائه می‌دهد.

یگانه در طول داستان با موقعیت‌های مختلفی روبه‌رو می‌شود؛ از فشار و اجبار برای ازدواج و سخت‌گیری‌های پدر گرفته تا روابط پیچیده با همکاران و تجربه‌ی دوستی‌های تازه. روایت کتاب در جریان همین اتفاق‌ها، تغییر و رشد تدریجی شخصیت اصلی را نشان می‌دهد؛ دختری که در مواجهه با مشکلات و تصمیم‌های دشوار، ناچار است با خواسته‌ها و انتخاب‌های خودش روبه‌رو شود.

خلاصه داستان عهد شکسته

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

داستان عهد شکسته با شرح زندگی یگانه آغاز می‌شود؛ دختری که در خانواده‌ای پرتنش بزرگ شده و همیشه میان خواسته‌های خودش و انتظارات خانواده قرار دارد. پس از ناکامی در ورود به دانشگاه، به پیشنهاد مادرش در یک شرکت تبلیغاتی مشغول به کار می‌شود و در آنجا با افرادی مانند آقای شایان و رویا آشنا می‌شود. محیط کار برای یگانه از یک سو فرصتی برای تجربه‌ی استقلال است و از سوی دیگر، او را با چالش‌هایی مانند همکاران سخت‌گیر، مزاحمت‌های محیط کار و روابط پیچیده با اطرافیان روبه‌رو می‌کند.

در خانه، رابطه‌ی یگانه با پدر مستبد و مادر مهربان اما نگرانش، بخش مهمی از زندگی او را شکل می‌دهد. پدر اصرار دارد یگانه با فردی که مورد تأیید خانواده است ازدواج کند، اما او با این تصمیم مخالف است و همین اختلاف، درگیری‌های شدیدی میان آن‌ها ایجاد می‌کند. پس از مشاجره‌ای تلخ با پدر، یگانه خانه را ترک می‌کند و به خانه‌ی مادربزرگش می‌رود؛ جایی که در آن احساس امنیت و آرامش بیشتری دارد.

در محل کار نیز آشنایی با رویا، دختری پرانرژی و صمیمی، به شکل‌گیری یک دوستی نزدیک میان آن‌ها منجر می‌شود و یگانه در کنار او بهتر با مشکلاتش کنار می‌آید. رابطه‌ی یگانه با آقای شایان، همکار جدی و کم‌حرفش، نیز به‌تدریج از حالت رسمی فاصله می‌گیرد و نشانه‌هایی از علاقه و احترام متقابل میان آن‌ها شکل می‌گیرد. در همین میان، مزاحمت‌های یکی از مردان شرکت، یگانه را با موقعیتی آزاردهنده و اضطراب‌آور روبه‌رو می‌کند.

یگانه در ادامه‌ی داستان با چالش‌های مختلف هویتی، عاطفی و اجتماعی روبه‌رو می‌شود و تلاش می‌کند میان خواسته‌های شخصی و فشارهایی که از سوی خانواده و محیط اطرافش بر او وارد می‌شود، تعادل برقرار کند. روایت کتاب بیش از هر چیز بر همین مسیر استقلال و رشد تدریجی شخصیت اصلی و تلاش او برای پیدا کردن جایگاه و انتخاب‌های خودش تمرکز دارد.

چرا باید کتاب عهد شکسته را بخوانیم؟

دلایل خواندن این کتاب را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• عهد شکسته با پرداختن به مسائل ملموس و روزمره‌ی جوانان، به‌ویژه دختران، تصویری واقعی از چالش‌های خانوادگی، اجتماعی و شغلی آنان ارائه می‌دهد.
  • روایت اول‌شخص و توصیف دقیق احساسات، خواننده را به دنیای یگانه نزدیک می‌کند و امکان همذات‌پنداری با او و تجربه‌هایش را افزایش می‌دهد.
  • کتاب به روابط خانوادگی، دوستی‌های صمیمی و تجربه‌های کاری می‌پردازد و موضوعاتی همچون استقلال، هویت فردی و مقاومت در برابر فشارهای سنتی را به تصویر می‌کشد.
  • حضور شخصیت‌های فرعی با ویژگی‌ها و دیدگاه‌های متفاوت نیز به داستان تنوع و پویایی بیشتری بخشیده است.

خواندن کتاب عهد شکسته را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب را به خوانندگانی پیشنهاد می‌کنیم که:

• به رمان‌های معاصر ایرانی علاقه‌مندند.
  • دغدغه‌ی روابط خانوادگی و چالش‌های میان اعضای خانواده را دارند.
  • به موضوع استقلال فردی و شکل‌گیری هویت علاقه دارند.
  • داستان‌هایی درباره‌ی چالش‌های شغلی و اجتماعی جوانان را می‌پسندند.
  • به دنبال شناخت بهتر زندگی، احساسات و دغدغه‌های دختران جوان در جامعه‌ی امروز هستند.
  • از داستان‌هایی با محوریت تجربه‌های عاطفی، خانوادگی و اجتماعی شخصیت‌های جوان لذت می‌برند.

بخشی از کتاب عهد شکسته

«حوصله دهان‌به‌دهان شدن با او را نداشتم، با بی‌حوصلگی از جایم بلند شدم، لبه تخت نشستم. سعی می‌کردم آرامش‌ام را حفظ کنم:

- چه اصراری داری با اون ازدواج کنم؟ چرا می‌خوای با آینده‌ام بازی کنی؟ او بی‌آبرو به همه چیز گند زد، خواهش می‌کنم بیشتر از این اجازه نده با غرورم بازی بشه... ازدواج ما هیچ آینده‌ای نداره!

پدر وارد اتاقم شد، با خشم، محکم روی میز زد:

- دهنت رو ببند! می‌دونم تو سرت چی می‌گذره؟

با تأکید بیشتر فریاد زد:

- اون پسر آسمون جل و خانواده‌ی املش رو فراموش کن؛ می‌فهمی؟! خوشبختی، یعنی پول، زندگی اون ور آب، برو از زندگی و جونیت لذت ببر! چه قدر باید تو گوشت بخونم، اون خانواده وصله ما نیستن؟!

پدر اصلاً متوجه حرف‌هایم نبود و باز مثل همیشه حرف خودش را می‌زد. از کوره دررفتم، از جایم بلند شدم و صدایم را بالا بردم:

- حالم از این حرف‌های تکراری به هم می‌خوره. دیگه نمی‌خوام نقش بازی کنم! عروسک کوکی که هر روز کوک می‌کردی، مُرد! تازه از خواب زمستونی بیدار شدم. تو آدم حسود و کثیفی هستی که مجبورم کردی عهد و پیمانم رو با عزیزترین کسم بشکنم. مطمئن باش هرگز به خاطر این کارت نمی‌بخشمت.»

معرفی این کتاب در تاریخ ۲۳ شهریور ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب عهد شکسته و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابعهد شکسته
موضوعرمان، داستان ایرانی
نویسندهلیلا رمضانی
انتشاراتانتشارات نامه مهر
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۸/۰۲/۰۱
فرمت کتابPDF
برچسبادبیات ایران

نظری برای کتاب ثبت نشده است.