کتاب مغرور و عاشق
معرفی کتاب مغرور و عاشق
کتاب الکترونیکی «مغرور و عاشق» اثر نسترن شاکر توسط نشر زرنوشت منتشر شده است. این رمان عاشقانه، داستانی معاصر را روایت میکند که در بستر زندگی شهری و دغدغههای جوانان امروزی شکل گرفته است. محوریت داستان بر روابط عاطفی، چالشهای خانوادگی و کشمکشهای درونی شخصیتها استوار است. «مغرور و عاشق» با تمرکز بر شخصیتهایی با روحیات متفاوت، به بررسی مفاهیمی چون غرور، عشق، اعتماد به نفس و نقش سنتها در تصمیمگیریهای مهم زندگی میپردازد. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب مغرور و عاشق
این رمان با روایت زندگی حلما، دختری جوان و کماعتماد به نفس، و سامان، مردی با گذشتهای پر فراز و نشیب، به بررسی روابط عاشقانه و خانوادگی در جامعهٔ امروز میپردازد. «مغرور و عاشق» در قالب داستانی بلند و با روایتی خطی، مخاطب را با فرازونشیبهای احساسی و اجتماعی شخصیتها همراه میکند. فضای داستان عمدتاً در محیط خانه، محل کار و جمعهای خانوادگی میگذرد و نویسنده با پرداختن به جزئیات روابط میان اعضای خانواده و دوستان، تصویری ملموس از دغدغههای نسل جوان ارائه داده است. در کنار روایت اصلی، شخصیتهایی با گذشتههای پیچیده و رازهای پنهان نیز حضور دارند که به تدریج وارد داستان میشوند و گرههای تازهای در مسیر قهرمانان ایجاد میکنند. ساختار کتاب بر پایهٔ گفتوگوهای پررنگ و توصیفهای احساسی استوار است و بهویژه به نقش سنتها، انتظارات خانواده و فشارهای اجتماعی در شکلگیری تصمیمات شخصیتها توجه شده است. «مغرور و عاشق» با تمرکز بر موضوعاتی چون اعتماد به نفس، هویت فردی، و چالشهای ورود به زندگی مشترک، تصویری از کشمکشهای درونی و بیرونی جوانان در آستانهٔ ازدواج را به نمایش میگذارد.
خلاصه داستان مغرور و عاشق
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند! داستان «مغرور و عاشق» با معرفی حلما، دختری جوان و خجالتی آغاز میشود که در آستانهٔ ازدواج با سامان قرار دارد. حلما با وجود زیبایی و مهربانی، همواره از کمبود اعتماد به نفس رنج میبرد و رابطهٔ نزدیکی با پدرش ندارد. سامان، مردی با گذشتهای پر از زخمهای عاطفی، پس از جدایی از عشق قبلیاش، تصمیم به ازدواج با حلما میگیرد. مراسم خواستگاری و صیغهٔ محرمیت با حضور خانوادهها برگزار میشود و لحظات پرتنشی میان دو خانواده و شخصیتهای اصلی شکل میگیرد. در این میان، آنیتا، معشوقهٔ سابق سامان، که هنوز به او علاقه دارد، از دور مراقب زندگی جدید سامان است و با حسرت و پشیمانی به گذشتهٔ خود میاندیشد. حضور او سایهای از تهدید و رقابت را بر رابطهٔ حلما و سامان میاندازد. در ادامه، داستان به زندگی روزمرهٔ حلما میپردازد؛ او در محیط کار با مشکلاتی چون مدیر سختگیر و مزاحمتهای اجتماعی روبهروست. دوستی نزدیک حلما با مینا، همکارش، نقش مهمی در حمایت عاطفی او دارد. سامان نیز با حساسیت و مراقبت، سعی در تقویت اعتماد به نفس حلما دارد. در کنار این روابط، گذشتهٔ سامان و حضور آنیتا بهعنوان رقیب عاطفی، تنشهایی را در زندگی حلما ایجاد میکند. روایت داستان با تمرکز بر احساسات، تردیدها و امیدهای شخصیتها پیش میرود و مخاطب را با چالشهای ورود به زندگی مشترک، نقش خانواده و فشارهای اجتماعی همراه میکند. پایان داستان تا حد زیادی باز گذاشته شده و سرنوشت نهایی شخصیتها بهطور کامل افشا نمیشود.
چرا باید کتاب مغرور و عاشق را بخوانیم؟
«مغرور و عاشق» با پرداختن به موضوعات ملموس و روزمرهٔ جوانان، بهویژه دغدغههای ورود به زندگی مشترک، چالشهای اعتماد به نفس و نقش خانواده در تصمیمگیریهای مهم، اثری قابل توجه برای علاقهمندان به رمانهای عاشقانهٔ معاصر است. روایت داستان با تمرکز بر احساسات و کشمکشهای درونی شخصیتها، امکان همذاتپنداری را برای خواننده فراهم میکند. همچنین، حضور شخصیتهایی با گذشتههای پیچیده و روابط چندلایه، داستان را از یکنواختی دور نگه میدارد و لایههای مختلفی از عشق، غرور، پشیمانی و امید را به تصویر میکشد. این کتاب میتواند برای کسانی که به دنبال روایتی از زندگی واقعی با چاشنی احساس و واقعگرایی هستند، جذاب باشد.
این رمان برای علاقهمندان به داستانهای عاشقانهٔ معاصر، کسانی که با دغدغههای ورود به زندگی مشترک، چالشهای اعتماد به نفس و روابط خانوادگی دستوپنجه نرم میکنند، مناسب است. همچنین برای جوانانی که به دنبال شناخت بهتر احساسات و روابط انسانی هستند، پیشنهاد میشود.
بخشی از کتاب مغرور و عاشق
«حلما مقابل آینه ایستاد. یکبار دیگه ظاهرش را چک کرد. همه چیز به نظرش مرتب امد. با صدای باز شدن درب اتاق از اینه دل کند و به مادرش که با اسپند دودکن سعی در درست کردن دود غلیظی داشت خیره شد. مادرش قربان صدقهاش رفت: «الهی من قوربونت برم. چشم حسود و رو بردی.» معترضانه مادرش را صدا زد: «ولی مادر جان! چشمهای من خیلی معصومه. هیچ شیطنتی در اونها وجود نداره. گاهی اوقات خودم هم تعجب میکنم که چه طور سامان عاشقم شده.» مادرش لبخندی زد و گفت: «فکر میکنم باید دقیقتر به آیینه نگاه کنی.» شیطنت وار با دو انگشت شست و اشاره پلکهایش را از هم فاصله داد و به آینه خیره شد: «باز هم چیزی نمیبینم. اوایل آشنایی. سامان هميشه تاکید داشت که معصومیت چشمهام بیشتر از هر چیز دیگهای به چشمش اومده.» مادرش با تأسف سری تکان داد: «ای کاش خدا به اندازه زیباییت کمی هم اعتماد به نفس به تو داد.» حلما فس شده و با شانههای افتاده به آینه خیره شد. حق با مادرش بود؛ اما سعی در انکار حقیقت داشت. هیچوقت به خودش اعتماد نکرد و از نظرش آدم مفید و به درد بخوری نبود. مادرش که چهره ماتم زدهاش را دید با لحنی لطیف و ملایم گفت: «تو دختر منی و بهتر از هر کس دیگهای تو رو میشناسم. اگه اعتماد به نفست رو بالا ببری و به خودت مطمئن باشی، قدرت این رو داری که کوه رو جابهجا کنی و دنیا رو توی مشتت داشته باشی. به قدرت درونت اعتماد داشته باش. تو دختر باهوش و زرنگی هستی.»