کتاب انجمن مخفی نویسندگان زهرا عباس آبادی + دانلود نمونه رایگان

کتاب انجمن مخفی نویسندگان

انتشارات:نشر خودنویس
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب انجمن مخفی نویسندگان

کتاب انجمن مخفی نویسندگان نوشتهٔ «زهرا عباس‌آبادی» را نشر خودنویس منتشر کرده است. این اثر داستانی معاصر با محوریت نوجوانان و دغدغه‌های آن‌ها است که در بستری از واقعیت‌های اجتماعی و تاریخی روایت می‌شود. نویسنده با نگاهی به زندگی دانش‌آموزان، اضطراب‌های کنکور، دوستی‌ها و خاطرات خانوادگی، روایتی چندلایه از رشد فردی و کشف هویت ارائه داده است. نسخهٔ الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب انجمن مخفی نویسندگان

کتاب «انجمن مخفی نویسندگان» اثری داستانی است که در قالب رمان برای نوجوانان نوشته شده است. «زهرا عباس‌آبادی» در این کتاب، زندگی دختری به نام «نازنین» را دنبال می‌کند که درگیر دغدغه‌های روزمره، اضطراب‌های تحصیلی و جست‌وجوی هویت شخصی است. داستان در فضای مدرسه، خانه و شهر کوچک گرگان می‌گذرد و با ارجاع به وقایع تاریخی به‌ویژه حوادث انقلاب ۱۳۵۷ و یادمان‌های شهدا، پیوندی میان گذشته و حال برقرار می‌کند. ساختار کتاب مبتنی بر روایت اول‌شخص است و با ترکیب خاطرات، رؤیاها و واقعیت، لایه‌های مختلفی از احساسات و تجربه‌های نوجوانانه را به تصویر می‌کشد. در کنار روایت اصلی، ماجرای کشف یک انجمن مخفی و ارتباط آن با شخصیت‌های تاریخی و ادبی، به داستان عمق و جذابیت بیشتری می‌بخشد. این کتاب با تمرکز بر روابط دوستانه، خانواده و دغدغه‌های تحصیلی، تصویری ملموس از زندگی نوجوانان امروز ارائه می‌دهد.

خلاصه داستان انجمن مخفی نویسندگان

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

داستان با کابوسی آغاز می‌شود که «نازنین»، شخصیت اصلی در آن سقوط از قله را تجربه می‌کند؛ تصویری از اضطراب‌ها و نگرانی‌هایش در آستانهٔ کنکور. او با مشکلات خواب، اضطراب و فشارهای مدرسه دست‌وپنجه نرم می‌کند؛ پس در جست‌وجوی راهی برای رسیدن به آرامش، به کتاب‌فروشی و کافه پناه می‌برد. در این مسیر با دوستانش، «فاطمه» و «مبینا» دربارهٔ کتاب‌ها و زندگی صحبت می‌کند و به‌تدریج وارد ماجرایی می‌شود که با کشف نام «صدیقه پروانه»، شهید وقایع انقلاب ۱۳۵۷ گره می‌خورد. نازنین با پیگیری سرگذشت صدیقه و دوست شاعرش (ملیحه)، به انجمن مخفی نویسندگان راه پیدا می‌کند؛ مکانی زیرزمینی و رازآلود که خاطرات و کتاب‌های ممنوعهٔ سال‌های پیش از انقلاب را در خود جای داده است. او با اعضای انجمن ازجمله «خانم رستگار» و «آقای پروانه» آشنا می‌شود و مأموریت‌هایی برای کشف داستان‌های ناگفته و پیوند نسل‌ها به او سپرده می‌شود. در کنار این ماجراها نازنین با چالش‌های دوستی، رقابت‌های مدرسه، فشار خانواده و دغدغه‌های هویتی روبه‌رو است. اثر با ترکیب خاطرات، رؤیاها و واقعیت به‌تدریج لایه‌های پنهان شخصیت‌ها و انجمن را آشکار و نازنین را به‌سوی پذیرش خود و یافتن جایگاهش در جهان هدایت می‌کند.

چرا باید کتاب انجمن مخفی نویسندگان را بخوانیم؟

این کتاب دغدغه‌های تحصیلی، اضطراب‌های کنکور و روابط دوستانه را در بستری از تاریخ معاصر و خاطرات خانوادگی به تصویر کشیده است. «انجمن مخفی نویسندگان» نه‌تنها به مسائل روزمرهٔ نوجوانان می‌پردازد، بلکه با پیونددادن گذشته و حال، اهمیت روایتگری، حفظ خاطرات و کشف هویت را برجسته می‌کند. خواندن این اثر فرصتی برای هم‌ذات‌پنداری با شخصیت‌هایی است که در مسیر رشد و خودشناسی با چالش روبه‌رو می‌شوند.

این کتاب برای نوجوانان و جوانانی که با دغدغه‌های تحصیلی، اضطراب کنکور، جست‌وجوی هویت و روابط دوستانه درگیرند، مناسب است؛ همچنین برای علاقه‌مندان به داستان‌های معاصر با زمینه‌های اجتماعی و تاریخی و کسانی که به روایت‌های چندلایه و شخصیت‌محور علاقه دارند.

بخشی از کتاب انجمن مخفی نویسندگان

«بیرون پنجره تاریکی کم‌رنگ شده. انگار مسیر صاف شده باشد، تکان‌های قطار قابل‌تحمل‌تر است. «انسان کامل» را از کوله برمی‌دارم.

«حال کدام انسان، انسان کامل است؟ او که فقط عابد محض است؟ او که فقط آزاده‌ی محض است؟ او که فقط عاشق محض است؟ او که فقط عاقل محض است؟»

کوپه دیگر حرکت نمی‌کند. کتاب را می‌بندم.

تهران برایم غریبه است. سه، چهار بار برای دوره و کلاس آمده‌ام و تمام. بعضی از قسمت‌های شهر کوچک خودم هم برایم غریبه است، چه برسد به اینجا. با یک دنیا آدم‌های خوب یا مشکوک که جمله‌ی «تو هیچ‌وقت نمی‌فهمی زندگی کردن در یک ابرشهر چه شکلی است.» در نگاه‌ها و ابر بالای سرشان حک شده.

این بار قرار شده هر قدر می‌خواهم اینجا بمانم. مقیاسِ بی‌نهایت برای من از مثبتِ دو روز شروع می‌شود و در ده روز به پایان می‌رسد. ده روز در دوران کنکور یک عدد نجومی است که می‌شود در هر روزش ده‌ها تست زد یا یک کتاب را به پایان رساند.

من از همینِ هفتِ صبحِ ایستگاه راه‌آهن کارم را شروع کرده‌ام. اولین کاری که نویسنده باید انجام دهد: «نگاه کردن!»»