کتاب مهمان واژه هایم می شوی؟ نازیلا سهیلی + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب مهمان واژه هایم می شوی؟

کتاب مهمان واژه هایم می شوی؟

امتیازبدون نظر

معرفی کتاب مهمان واژه هایم می شوی؟

کتاب الکترونیکی «مهمان واژه‌هایم می‌شوی؟» نوشتهٔ نازیلا سهیلی و منتشرشده به‌وسیلهٔ نشر نسل روشن، مجموعه‌ای از دل‌نوشته‌ها و قطعه‌های ادبی است که با نگاهی شخصی و احساسی به زندگی، خاطرات، دغدغه‌ها و تجربه‌های روزمره می‌پردازد. این اثر در قالب ناداستان و با زبانی خودمانی، احساسات و افکار نویسنده را دربارهٔ موضوعاتی چون خانواده، آرزوها، دلتنگی‌ها، امید و گذر زمان بیان می‌کند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب مهمان واژه هایم می شوی؟

«مهمان واژه‌هایم می‌شوی؟» اثری در قالب ناداستان و مجموعه‌ای از دل‌نوشته‌ها و قطعه‌های ادبی است که نازیلا سهیلی آن را خلق کرده است. این کتاب، به‌جای روایت داستانی خطی یا شخصیت‌محور، با تکیه‌بر تجربه‌های زیسته و احساسات نویسنده، به موضوعاتی مانند خانواده، خاطرات، دغدغه‌های روزمره، امید، دلتنگی، آرزوها و چالش‌های زندگی مدرن می‌پردازد. ساختار کتاب به‌صورت قطعه‌های کوتاه و مستقل است که هرکدام با زبانی ساده و صمیمانه، بخشی از جهان‌بینی و نگاه نویسنده را بازتاب می‌دهد. در این مجموعه، نویسنده با بهره‌گیری از تصاویر و استعاره‌های ملموس، تلاش کرده است تا احساسات مشترک انسانی را به تصویر بکشد و خواننده را به تأمل دربارهٔ زندگی و ارزش‌های آن دعوت کند. کتاب، فضایی میان خاطره و تأمل شخصی ایجاد می‌کند و با محوریت موضوعاتی چون گذر زمان، دلتنگی برای گذشته، امید به آینده و اهمیت لحظهٔ اکنون، مخاطب را به سفری درونی می‌برد.

خلاصه کتاب مهمان واژه هایم می شوی؟

این کتاب مجموعه‌ای از دل‌نوشته‌ها و قطعه‌های ادبی است که هرکدام به موضوعی از زندگی روزمره، احساسات و دغدغه‌های انسانی می‌پردازد. نویسنده با نگاهی شخصی و گاه شاعرانه، از خانواده و نقش آن در آرامش و امنیت سخن گفته و به اهمیت پدر و مادر به‌عنوان ستون‌های زندگی اشاره کرده است. در بخش‌هایی دیگر، به عادت‌کردن انسان‌ها به اشیا و آدم‌ها و ترس از جدایی و تغییر پرداخته شده و نویسنده از مواجهه با فقدان و گذر زمان سخن می‌گوید. آرزوها، خاطرات، دلتنگی‌ها و امید به آینده، از دیگر موضوعات تکرارشونده در این مجموعه هستند. نویسنده گاهی از خود و هویت گمشدهٔ انسان در مسیر زندگی می‌نویسد و مخاطب را به بازنگری در ارزش‌ها و اولویت‌هایش دعوت می‌کند. قطعه‌هایی دربارهٔ فصل‌ها، به‌ویژه پاییز و اسفند، با توصیف حس و حال این ایام، فضای احساسی کتاب را غنی‌تر کرده‌اند. در بخش‌هایی، نویسنده به دغدغه‌های اجتماعی و فرهنگی، مانند تأثیر تکنولوژی بر روابط انسانی، فاصله‌گرفتن از احساسات و ارزش‌های گذشته و اهمیت حفظ انسانیت اشاره دارد. همچنین، قطعه‌هایی دربارهٔ خاطرات، عکس‌ها، دوستی‌ها و لحظات سادهٔ زندگی، یادآور ارزش‌های کوچک اما مهم روزمره‌اند. در مجموع، کتاب «مهمان واژه‌هایم می‌شوی؟» تلاشی است برای ثبت و بازتاب احساسات، خاطرات و دغدغه‌های انسانی در قالبی ادبی و تأمل‌برانگیز.

چرا باید کتاب مهمان واژه هایم می شوی؟ را بخوانیم؟

این کتاب با قطعه‌های کوتاه و مستقل، فرصتی برای مکث و تأمل در میان شتاب زندگی روزمره فراهم می‌کند. هر دل‌نوشته، دریچه‌ای به احساسات و تجربه‌های مشترک انسانی باز می‌کند و خواننده را به بازنگری در ارزش‌ها، خاطرات و امیدهایش دعوت می‌کند. «مهمان واژه‌هایم می‌شوی؟» با پرداختن به موضوعاتی چون خانواده، دلتنگی، آرزوها و دغدغه‌های اجتماعی، می‌تواند همدم لحظات خلوت و فرصتی برای همدلی و آرامش باشد. این اثر برای کسانی که به دنبال لمس احساسات و تجربه‌های انسانی در قالبی ادبی هستند، جذابیت دارد.

این کتاب برای علاقه‌مندان به دل‌نوشته‌ها، قطعه‌های ادبی و ناداستان‌های احساسی مناسب است. کسانی که دغدغهٔ خودشناسی، مرور خاطرات، تأمل دربارهٔ زندگی و ارزش‌های انسانی دارند، می‌توانند با این اثر ارتباط برقرار کنند. همچنین، برای افرادی که به دنبال آرامش و همدلی در میان دغدغه‌های روزمره هستند، مطالعهٔ این کتاب پیشنهاد می‌شود.

بخشی از کتاب مهمان واژه هایم می شوی؟

«قلمم را با انگشتانم، چنان رقصان بر روی کاغذی از جنس ابریشم به حرکت درمی‌آورم تا تمامیه کلمات و جملاتی آمیخته از احساس و گاه واقعیت را حک کنم. احساسی که از درون تراوش می‌کند تا به دلت بنشیند... "لطفا با احساس خوانده شود" قلمم، بهترین دوست و کاغذم یار همیشگی... آن زمانی که قلمم را با آن جثهٔ کوچکش که بر روی میز در حال استراحت می‌باشد را برمی‌دارم، انگار جانش تازه می‌شود و هیجان دارد تا هر آنچه که من و اما کاغذم همیشه آماده، همیشه منتظر تا نوشته‌هایم را در دل خود جای دهد. همیشه در انتظار... در انتظار کلمه یا کلماتی که وقتی در کنار هم قرار می‌گیرند، دوش تا دوش هم جملاتی را تشکیل می‌دهند. آن هنگام هست که من، کاغذ و قلمم هر سه با هم‌فکری هم خوشنود تا هرآنچه داریم را از دل و جان ثبت کنیم... شاید حرف دل، شاید هم درد دل و یا شاید حرف دل خیلی از آدم‌ها... آدم‌ها برای بیان احساساتشان گاهی نقاشی می‌کشند، گاه نوازندگی می‌کنند و عده‌ای هم خوانندگی... و بعضی مانند من دست به قلم می‌شوند...»