کتاب اولین کتاب من، زمین استفانی مانکا شوتلر + دانلود نمونه رایگان

کتاب اولین کتاب من، زمین

انتشارات:نشر دُکسا
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب اولین کتاب من، زمین

اولین کتاب من، زمین (همه‌چیز درباره‌ی سیاره‌ی ما برای کودکان) اثری از استفانی مانکا شوتلر است که با ترجمه‌ی جواد کریمی و به همت نشر دکسا به‌صورت الکترونیکی منتشر شده است. این کتاب با زبانی ساده و تصویری، مفاهیم پایه‌ای و جذاب درباره‌ی سیاره‌ی زمین را برای کودکان توضیح داده است. نویسنده با بهره‌گیری از مثال‌های ملموس و تصاویر رنگی، تلاش کرده تا دنیای پیرامون را برای مخاطبان خردسال قابل لمس و درک کند. موضوعاتی مانند ساختار زمین، آب‌وهوا، اقیانوس‌ها، گیاهان، جاذبه و نقش انسان در حفاظت از محیط زیست، در این کتاب به‌صورت طبقه‌بندی‌شده و قابل فهم ارائه شده‌اند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب اولین کتاب من، زمین

اولین کتاب من، زمین نوشته‌ی استفانی مانکا شوتلر، اثری آموزشی و مصور برای کودکان است که به معرفی سیاره‌ی زمین و ویژگی‌های آن می‌پردازد. این کتاب با ساختاری منظم و فصل‌بندی‌شده، موضوعات مختلفی را درباره‌ی زمین مطرح کرده است؛ از لایه‌های درونی و بیرونی سیاره تا اقیانوس‌ها، خشکی‌ها، جو، آب‌وهوا و نقش گیاهان و جانوران. هر بخش با توضیحاتی کوتاه و مثال‌های قابل لمس برای کودکان همراه است. تصاویر رنگی و توضیحات ساده، فهم مطالب را برای مخاطبان آسان‌تر کرده است. در پایان کتاب، واژه‌نامه‌ای برای توضیح مفاهیم کلیدی و علمی آورده شده تا کودکان بتوانند با اصطلاحات جدید آشنا شوند. این کتاب نه‌تنها اطلاعات علمی پایه را منتقل می‌کند، بلکه به اهمیت مراقبت از زمین و محیط زیست نیز اشاره کرده است. نویسنده با توجه به تجربه‌ی زیست‌شناسی خود، تلاش کرده است تا کودکان را به کشف و پرسشگری درباره‌ی دنیای اطرافشان تشویق کند.

خلاصه کتاب اولین کتاب من، زمین

این کتاب غیرداستانی است و خلاصه‌ی محتوایی آن به شرح زیر است: اولین کتاب من، زمین با خوشامدگویی به سیاره‌ی زمین آغاز می‌شود و کودکان را به مشاهده و لمس دنیای اطرافشان دعوت می‌کند. در ابتدا، سیاره‌های منظومه‌ی شمسی معرفی شده‌اند و جایگاه زمین به‌عنوان تنها سیاره‌ی شناخته‌شده با حیات توضیح داده شده است. سپس ساختار زمین به‌صورت لایه‌لایه (هسته‌ی درونی، هسته‌ی بیرونی، گوشته و پوسته) شرح داده شده و تفاوت‌های هر بخش با مثال‌های ساده بیان شده است. در ادامه، کتاب به سطح زمین و تفاوت‌های خشکی و آب می‌پردازد. انواع خشکی‌ها، قاره‌ها و نقش صفحات زمین‌ساخت در شکل‌گیری کوه‌ها و دره‌ها توضیح داده شده‌اند. بخش‌هایی نیز به آتش‌فشان‌ها و نحوه‌ی شکل‌گیری آن‌ها اختصاص یافته است. موضوع آب و اقیانوس‌ها بخش مهمی از کتاب را تشکیل می‌دهد. تفاوت آب شور و شیرین، نقش اقیانوس‌ها در تولید اکسیژن و تنظیم دمای زمین، و اهمیت آب برای حیات به‌روشنی بیان شده است. همچنین، جو زمین و لایه‌های مختلف آن، نقش لایه‌ی اوزون و اهمیت آن در محافظت از موجودات زنده توضیح داده شده‌اند. کتاب به گردش زمین به دور خورشید و ماه، شکل‌گیری فصل‌ها و تغییرات ظاهری ماه نیز اشاره کرده است. مفاهیم جاذبه، جزر و مد، اقلیم و آب‌وهوا با مثال‌های روزمره و قابل فهم برای کودکان شرح داده شده‌اند. در پایان، اهمیت مراقبت از زمین و پیشنهادهایی برای رفتار مسئولانه نسبت به محیط زیست مطرح شده است.

چرا باید کتاب اولین کتاب من، زمین را بخوانیم؟

این کتاب با ارائه‌ی اطلاعات پایه‌ای درباره‌ی زمین، به کودکان کمک می‌کند تا شناخت بهتری از سیاره‌ی محل زندگی خود پیدا کنند. تصاویر رنگی و توضیحات کوتاه، یادگیری را برای مخاطبان خردسال جذاب‌تر و قابل فهم‌تر کرده است. از ویژگی‌های شاخص این اثر، توجه به ارتباط میان پدیده‌های طبیعی و زندگی روزمره است؛ برای مثال، توضیح درباره‌ی نقش گیاهان در تولید اکسیژن یا تأثیر جاذبه‌ی ماه بر جزر و مد. همچنین، کتاب با طرح پرسش‌هایی ساده، کودکان را به فکرکردن و کشف بیشتر تشویق کرده است. در کنار آموزش علمی، اهمیت حفاظت از محیط زیست و مسئولیت‌پذیری نسبت به زمین نیز مورد تأکید قرار گرفته است. این رویکرد، کتاب را به منبعی مناسب برای آموزش مفاهیم علمی و زیست‌محیطی تبدیل کرده است.

خواندن این کتاب به کودکان کنجکاو، دانش‌آموزان دبستانی و والدینی که به دنبال معرفی مفاهیم علمی پایه درباره‌ی زمین و محیط زیست به فرزندان خود هستند، پیشنهاد می‌شود. همچنین برای آموزگاران و مربیانی که به دنبال منابع آموزشی تصویری و ساده برای کلاس‌های علوم هستند، مناسب است.

بخشی از کتاب اولین کتاب من، زمین

به سیاره‌ی زمین خوش آمدید! تا حالا شده از خانه بیرون بروی و خاک را زیر پاهایت حس کنی؟ در هوای تازه نفس بکشی؟ یا سرت را بلند کنی و ابرهای پف‌دار را در آسمان ببینی؟ این چیزها و خیلی چیزهای دیگر سیاره‌ی شگفت‌انگیز ما، زمین را ساخته‌اند! زمین سومین سیاره‌ی منظومه‌ی شمسی است. زمین نه خیلی داغ است و نه خیلی سرد. این سیاره خشکی دارد و آب؛ مثل اقیانوس‌ها، برکه‌ها و آب باران. عمر زمین ۴.۵ میلیارد سال است. زمین خیلی قبل‌تر از به وجود آمدن انسان‌ها هم وجود داشته است. حتی از دایناسورها هم قدیمی‌تر است! زمین مثل پیاز از لایه‌های مختلف تشکیل شده است. در مرکز زمین، هسته‌ی درونی وجود دارد. این هسته بیشتر از آهن و نیکل جامد ساخته شده است. دور هسته‌ی درونی لایه‌ای به نام هسته‌ی بیرونی است. این هسته هم از آهن و نیکل ساخته شده ولی مایع است. مایع به راحتی جاری می‌شود و به شکل هر ظرفی که در آن است درمی‌آید. جامد شکل خودش را حفظ می‌کند.

یوتوپیا و دیستوپیا در ایران معاصر (جلد دوم)
میترا زرگر
امواج گرانشی
برایان کلگ
پیش‌گیری و کنترل آرتریت (التهاب‌ مفصل)
هاوارد برد
راهنمایی، مشاوره و روان درمانی
ابوالقاسم عیسی مراد
تحلیل و طراحی پیشرفته در نرم افزار ADAMS
مصطفی سیاوشی
شعله در مه (جلد دوم؛ دود در خورشید)
رنی عهدیه
فرهنگ پسامدرن
عبدالکریم رشیدیان
روابط فرازناشویی
مهین بیات
طرائق تدریس اللغه الثانیه المدخل التواصلی فی تعلیم اللغه العربیه
سهیلا محسنی‌نژاد
گام به گام با شاهنامه فردوسی (جلد دوم)
مهران امینی
سیمای رستم و خاندان او در حماسه های ملی ایران
مرضیه حسنکی
اندیشه های اقتصادی میلتون فریدمن
ایمون باتلر
هنر دستیابی به تمرکز (خلاصه کتاب)
مایکل هایت
خاکستر خاموش
رشید آل ابراهیم
بازی های آموزشی برای پرورش حواس پنجگانه (۴ تا ۶ سال)
منیره عابدی
بهایابی ۱