معرفی و دانلود کتاب عصمت در قرآن pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
اندیشه معاصر

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب عصمت در قرآن

در مباحث اعتقادی و به ویژه در بحث راه‌شناسی و راهنماشناسی، عصمت وسائط و راهنمایان (انبیا، ائمه، فرشتگان) موقعیّت خاصّی پیدا می‌کند. قرآن کریم، این موضوع را مورد عنایت، گاهی صریح و گاهی ضمنی و تلویحی مورد بحث قرار داده است. در این نوشتار، ضمن توجّه به تعریف موضوعات و عناوین، تلاش شده که حتّی‌المقدور به موضوع عصمت از منظر قرآن کریم نگریسته شود. و از آنجا که سنّت یعنی سخنان پیامبر (ص) و اهل‌ بیت (ع) به منزله شرح و تفسیر و تبیین کلام خدا می‌باشد، در هر مبحث، مواردی از احادیث نیز نقل شده است. در سراسر نوشتار تصمیم و تلاش براین بوده که بحث‌ها به شیوة کلامی مطرح شود، یعنی در هر مورد از دلایل عقلی و نقلی برای اثبات مدّعا بهره گرفته و سرانجام به شبهات مطروحه پاسخ داده شود.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب عصمت در قرآن و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابعصمت در قرآن
موضوعقرآن و علوم قرآنی
نویسندهرضا محمدی
انتشاراتاندیشه معاصر
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۸۹/۰۸/۱۰
فرمت کتابPDF

۱۳۹۸/۰۱/۲۴

باید دوستان توجه زیادی به قرآن و مفاهیم آن داشته باشند .ما نمیگیم کتاب های دیگر رو نخورید بله بخونید اما قرآن و مفاهیم آن مهم تر از بقیه هست به خصوص این موضوع کتاب. .....با تشکر