کتاب می خواهم معلم شوم
معرفی کتاب می خواهم معلم شوم
کتاب الکترونیکی «میخواهم معلم شوم» نوشتهٔ لارا دریسکول با ترجمهٔ ناهید تمیمداری و تصویرگری کتلینا اچبوری، توسط نشر دکسا منتشر شده است. این کتاب داستانی کودکانه است که با تصاویر رنگی و جذاب، به معرفی نقش معلم و اهمیت آموزش در زندگی کودکان میپردازد. مخاطب اصلی این اثر گروه سنی ب است و در قالب داستانی ساده و قابل لمس، کودکان را با مشاغل مختلف آموزشی و تأثیر آنها در زندگی روزمره آشنا میکند. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب می خواهم معلم شوم
در «میخواهم معلم شوم» لارا دریسکول با نگاهی کودکانه و صمیمی، دنیای آموزش و نقش معلم را از زاویهٔ دید یک کودک روایت کرده است. این کتاب در قالب داستانی کوتاه و مصور، به زندگی روزمرهٔ کودکی به نام نوا میپردازد که علاقهمند است معلم شود. ساختار کتاب بهگونهای است که هر بخش، یکی از معلمان یا مربیان زندگی نوا را معرفی میکند؛ از معلم مدرسه گرفته تا مربی شنا و حتی مربی حیوانات خانگی. تصاویر رنگی و روایت ساده، فضای کتاب را برای کودکان جذاب و قابل لمس کرده است. این اثر نهتنها به نقش معلم در مدرسه میپردازد، بلکه به نقش آموزش در خانه و جامعه نیز اشاره دارد و نشان میدهد که یادگیری محدود به کلاس درس نیست. کتاب با زبانی کودکانه و ملموس، مفاهیم مهمی مانند همکاری، یادگیری گروهی، و اهمیت تلاش را به تصویر کشیده است.
خلاصه کتاب می خواهم معلم شوم
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند! داستان با نوا، کودکی که دوست دارد معلم شود، آغاز میشود. او با خواهر کوچکش استلا بازی میکند و تلاش دارد به او کلمات جدید یاد بدهد. نوا از اینکه میتواند به استلا آموزش بدهد، احساس غرور میکند و این تجربه، علاقهٔ او به معلمشدن را تقویت میکند. در ادامه، نوا به معلمهای مختلفی که در زندگیاش حضور دارند اشاره میکند؛ معلم مدرسه که به او و همکلاسیهایش خواندن و نوشتن یاد میدهد، معلم هنر که دنیای رنگها را معرفی میکند، معلم ورزش که اهمیت کار گروهی و بازی منصفانه را آموزش میدهد، و معلم موسیقی که به مادر نوا درس میدهد. حتی مربی شنا و مربی حیوانات خانگی نیز در این داستان نقش دارند و هرکدام بخشی از یادگیری نوا را شکل میدهند. در پایان، نوا با کمک به استلا برای گفتن اسمش، حس موفقیت و شادی را تجربه میکند و بیش از پیش به معلمشدن علاقهمند میشود. داستان با تأکید بر نقش معلم در زندگی و لذت یادگیری به پایان میرسد، بیآنکه پایان ماجرا را بهطور کامل افشا کند.
چرا باید کتاب می خواهم معلم شوم را بخوانیم؟
این کتاب با روایت ساده و کودکانه، به اهمیت آموزش و نقش معلم در زندگی کودکان میپردازد. «میخواهم معلم شوم» نهتنها به معرفی مشاغل آموزشی میپردازد، بلکه نشان میدهد یادگیری در خانه، مدرسه و حتی در تعامل با حیوانات خانگی اتفاق میافتد. تصاویر رنگی و فضای شاد کتاب، کودکان را به دنیای یادگیری علاقهمند میکند و آنها را با مفهوم همکاری، تلاش و موفقیت آشنا میسازد. این اثر میتواند الهامبخش کودکانی باشد که به آموزش و یادگیری علاقه دارند یا دوست دارند نقش معلم را تجربه کنند.
این کتاب برای کودکان گروه سنی ب مناسب است، بهویژه آنهایی که به مشاغل آموزشی علاقه دارند یا دوست دارند دربارهٔ نقش معلم و یادگیری بیشتر بدانند. همچنین برای والدین و مربیانی که میخواهند اهمیت آموزش را به زبان کودکانه به فرزندان خود منتقل کنند، گزینهٔ مناسبی است.
بخشی از کتاب می خواهم معلم شوم
«من به استلا یاد دادهام که بگوید «پای بای». من به استلا یاد دادهام که بگوید «نه». او حتی اسم خواهرمان لوسی را هم میتواند بگوید. استلا به او میگوید: «او... سی.» من خودم را نشان دادم و از او پرسیدم: «میتوانی اسم من را بگویی؟ بگو نوا!» اما استلا دهانش پر بود. دوباره گفتم. «نو... ۲. بگو نو!» الآن استلا از حرف زدن خسته شده است. ولی من میخواهم استلا اسمم را یاد بگیرد! به او گفتم: «بعداً دوباره تمرین میکنیم.» الآن وقتش شده که من بروم پیش معلمهای خودم. من یکعالمه معلم دارم. او به ما کلمههای جدید یاد میدهد. خانم فینچ دربارهٔ آدمهای مهم به ما چیز یاد میدهد. خانم فینچ به ما یاد میدهد که چطوری دوستی خوبی باشیم.»