کتاب قول می دهم... لبرون جیمز + دانلود نمونه رایگان

تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

تصویر جلد کتاب قول می دهم...

کتاب قول می دهم...

نویسنده:لبرون جیمز
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب قول می دهم...

کتاب الکترونیکی «قول می‌دهم» نوشتهٔ لبرون جیمز و با تصویرگری نینا ماته و ترجمهٔ سمیه‌سادات آل‌حسینی، توسط نشر مهرسا و با همکاری مهروماه نو منتشر شده است. این کتاب در دستهٔ کتاب‌های کودک و نوجوان قرار می‌گیرد و با زبانی ساده و تصاویری رنگی، مفاهیمی مانند مهربانی، مراقبت، دلسوزی و تلاش را به کودکان آموزش می‌دهد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب قول می دهم...

«قول می‌دهم» اثری تصویری و داستانی برای کودکان است که با محوریت ارزش‌های انسانی و اجتماعی نوشته شده است. لبرون جیمز، نویسندهٔ کتاب، با الهام از تجربه‌های شخصی و دغدغه‌هایش دربارهٔ رشد و موفقیت کودکان، مجموعه‌ای از قول‌ها و تعهدات را در قالب جملاتی کوتاه و الهام‌گرفته از زندگی روزمره به تصویر کشیده است. این کتاب با تصاویر رنگی و جذاب نینا ماته همراه شده تا پیام‌های خود را به‌شیوه‌ای ملموس‌تر به مخاطب منتقل کند. ساختار کتاب به‌گونه‌ای است که هر صفحه یا هر بخش، یک قول یا تعهد را به‌صورت مستقل بیان می‌کند و در کنار آن، تصویر مرتبطی قرار گرفته است. این اثر در قالب داستانی کوتاه و مصور، تلاش می‌کند کودکان را به مهربانی، پشتکار، احترام به دیگران و امیدواری تشویق کند. «قول می‌دهم» نه‌تنها برای سرگرمی، بلکه برای آموزش ارزش‌های اخلاقی و اجتماعی به کودکان طراحی شده است و می‌تواند به‌عنوان ابزاری برای گفت‌وگو میان والدین و فرزندان یا معلمان و دانش‌آموزان مورد استفاده قرار گیرد.

خلاصه کتاب قول می دهم...

در «قول می‌دهم»، لبرون جیمز مجموعه‌ای از تعهدات و ارزش‌ها را از زبان یک کودک روایت می‌کند. هر قول، بخشی از مسیر رشد و یادگیری را نشان می‌دهد؛ از تلاش برای موفقیت در مدرسه و زندگی گرفته تا احترام به دیگران و پذیرش تغییرات. کودک داستان، قول می‌دهد که همیشه بهترین تلاش خود را به‌کار بگیرد، از اشتباهاتش درس بگیرد و هر بار که زمین می‌خورد، دوباره بلند شود. او به اهمیت مهربانی، فروتنی پس از موفقیت و قوی‌بودن پس از شکست اشاره می‌کند و بر جست‌وجوگری، پرسشگری و یافتن پاسخ‌ها تأکید دارد. در ادامه، کودک قول می‌دهد که در راه درست ایستادگی کند، اعتمادبه‌نفس داشته باشد و از آموخته‌هایش به‌خوبی استفاده کند. احترام به بزرگ‌ترها و هم‌سالان، تبدیل دنیا به جای بهتر و پایبندی به قول‌ها از دیگر پیام‌های اصلی کتاب هستند. در پایان، کودک به رویاپردازی، خوش‌بینی و شجاعت برای عبور از موانع اشاره می‌کند و تأکید دارد که هیچ‌وقت تسلیم نشود و همواره برای رسیدن به بهترین‌ها تلاش کند.

چرا باید کتاب قول می دهم... را بخوانیم؟

این کتاب با زبانی کودکانه و تصاویری جذاب، مفاهیمی مانند تلاش، پشتکار، مهربانی و احترام را به‌شیوه‌ای ملموس و قابل‌درک برای کودکان بیان می‌کند. «قول می‌دهم» می‌تواند به‌عنوان نقطهٔ شروعی برای گفت‌وگو دربارهٔ ارزش‌های اخلاقی و اجتماعی در خانواده یا مدرسه باشد. همچنین، این اثر به کودکان کمک می‌کند تا با پذیرش مسئولیت و تعهد، مسیر رشد فردی و اجتماعی خود را بهتر بشناسند و برای رسیدن به اهدافشان انگیزه پیدا کنند.

این کتاب برای کودکان گروه سنی دبستان و پیش‌دبستان مناسب است. همچنین والدین، مربیان و معلمانی که به‌دنبال آموزش ارزش‌های اخلاقی، مسئولیت‌پذیری و مهارت‌های زندگی به کودکان هستند، می‌توانند از این اثر بهره ببرند.

بخشی از کتاب قول می دهم...

«من قول می‌دهم. حسابی تلاش کنم و کار درست را انجام بدهم تا در بازی زندگی، رهبر و پیشرو باشم. من قول می‌دهم. تا جایی که می‌توانم درس بخوانم. از قوانین پیروی کنم. هر بار که زمین خوردم، باز هم بلند شوم و جبران کنم. و بگذارم نیروی شگفت‌انگیز درونی‌ام بدرخشد. من قول می‌دهم. کارها و چیزهای جدید را با آغوش باز بپذیرم و از شادی و نشاطی که تغییر برایم به همراه می‌آورد، لذت ببرم. من قول می‌دهم. همیشه لبخند بر لب داشته باشم و با مهربانی با دیگران صحبت کنم. من قول می‌دهم. بعد از هر موفقیتی همچنان متواضع و فروتن بمانم و بعد از هر شکستی باز هم قوی باشم.»

۵۰%