کتاب سمندری که آواز خودش را شنید! ریچل برایت + دانلود نمونه رایگان

تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

تصویر جلد کتاب سمندری که آواز خودش را شنید!

کتاب سمندری که آواز خودش را شنید!

نویسنده:ریچل برایت
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب سمندری که آواز خودش را شنید!

کتاب الکترونیکی «سمندری که آواز خودش را شنید» نوشتهٔ ریچل برایت با تصویرگری جیم فیلد و ترجمهٔ کسرا شاهدی، توسط نشر مهرسا منتشر شده است. این کتاب داستانی کودکانه است که با زبانی ساده و تصاویری رنگارنگ، به موضوع مهارت‌های زندگی و اهمیت توجه به دیگران می‌پردازد. روایت ماجرای سمندری کوچک و پرحرف به نام «گلدی» است که در جزیره‌ای گرمسیری زندگی می‌کند و فکر می‌کند بهترین است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب سمندری که آواز خودش را شنید!

«سمندری که آواز خودش را شنید» اثری داستانی برای کودکان است که در قالب قصه‌ای کوتاه و مصور، مفاهیمی مانند همدلی، احترام به دیگران و شناخت خود را مطرح می‌کند. ریچل برایت، نویسندهٔ کتاب، با همکاری جیم فیلد به‌عنوان تصویرگر، دنیایی شاد و پرجنب‌وجوش خلق کرده است که شخصیت اصلی آن، سمندری کوچکی به نام «گلدی»، در مرکز اتفاقات قرار دارد. این کتاب با روایت ماجراهای روزمرهٔ گلدی و تعامل او با دیگر ساکنان جزیره، به‌تدریج مخاطب را با پیام‌های اخلاقی و اجتماعی آشنا می‌کند. ساختار کتاب به‌صورت داستانی و مصور است و هر صفحه با تصاویر جذاب و رنگارنگ همراه شده تا کودکان را به خواندن و دنبال‌کردن قصه ترغیب کند. این اثر در دسته‌بندی داستان‌های کودکانه با محوریت مهارت‌های زندگی قرار می‌گیرد و به‌گونه‌ای طراحی شده که هم برای خواندن مستقل کودکان و هم برای خواندن گروهی یا والد-کودک مناسب باشد.

خلاصه کتاب سمندری که آواز خودش را شنید!

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! داستان با معرفی جزیره‌ای گرمسیری آغاز می‌شود که ساکنانش با مهمان‌نوازی و شادی روزگار می‌گذرانند. در این میان، سمندری کوچکی به نام «گلدی» زندگی می‌کند که همیشه دوست دارد مرکز توجه باشد. گلدی با صدای بلند آواز می‌خواند، در جمع سمندرها نظم را به‌هم می‌زند و همیشه بهترین‌ها را برای خودش برمی‌دارد. رفتارهای خودمحورانهٔ او باعث می‌شود دیگران از دستش خسته شوند و در نهایت، گلدی را از جمع خود دور کنند. گلدی که از این برخورد ناراحت شده، تصمیم می‌گیرد جزیره را ترک کند و جایی برود که قدرش را بدانند. در مسیر، با پژواک صدای خودش روبه‌رو می‌شود و متوجه می‌شود آنچه فکر می‌کرد صدای دیگران است، در واقع بازتاب رفتار و صدای خودش بوده است. این تجربه باعث می‌شود گلدی به اشتباهاتش پی ببرد و بفهمد که رفتارهایش چگونه دیگران را آزار داده است. در بازگشت به خانه، گلدی تصمیم می‌گیرد تغییر کند. او به دیگران احترام می‌گذارد، در صف صبحانه تعارف می‌کند و در جمع سمندرها با مهربانی رفتار می‌کند. در نهایت، گلدی درمی‌یابد که محبوبیت واقعی از مهربانی و توجه به دیگران به‌دست می‌آید و هر رفتاری که از انسان سر بزند، بازتابی به‌سوی خودش خواهد داشت.

چرا باید کتاب سمندری که آواز خودش را شنید! را بخوانیم؟

این کتاب با داستانی ساده و قابل‌درک برای کودکان، مفاهیمی مانند همدلی، احترام به دیگران و اهمیت بازنگری در رفتارهای فردی را مطرح می‌کند. روایت ماجرای گلدی به کودکان کمک می‌کند تا پیامدهای خودمحوری و اهمیت توجه به احساسات دیگران را درک کنند. تصاویر جذاب و رنگارنگ کتاب، فضای شاد و دلنشینی ایجاد کرده که خواندن آن را برای کودکان لذت‌بخش می‌کند. همچنین، این داستان فرصتی برای گفت‌وگو میان والدین و کودکان دربارهٔ رفتارهای اجتماعی و ارزش‌های انسانی فراهم می‌آورد.

مطالعهٔ این کتاب برای کودکان گروه سنی الف و ب مناسب است، به‌ویژه برای آن‌هایی که در حال یادگیری مهارت‌های اجتماعی و ارتباطی هستند. همچنین والدین، مربیان و آموزگاران می‌توانند از این کتاب برای آموزش مفاهیم همدلی و احترام به دیگران بهره ببرند.

بخشی از کتاب سمندری که آواز خودش را شنید!

«به من می‌گویند گلدی خفن! اینجا را نگاه! حالا این‌وَر را نگاه! به آوازم گوش کن! ببین چه‌جوری هنرنمایی می‌کنم! من همه‌فن‌حریف هستم! همین روزهاست که مشهور بشوم! می‌دانم اگر همین‌طوری ادامه بدهم... وقت صبحانه که می‌شد، گلدی‌خان همه را کنار می‌زد و گنده‌ترین انبه را برمی‌داشت برای خودش و تنهایی یک لقمه‌ی چپش می‌کرد. موقع خواب، گلدی این‌وَر و آن‌وَر راه می‌رفت و بلندبلند آواز می‌خواند و با این کارش، سمندرکوچولوها را از خواب ناز بیدار می‌کرد! زیر نور ماه، وقتی که همه‌ی سمندرها دور هم جمع می‌شدند، گلدی خودش را تکان‌تکان می‌داد، بالا و پایین می‌پرید و گروه را به هم می‌ریخت! فرقی نمی‌کرد شب باشد یا روز، گلدی دست از این رفتارهایش برنمی‌داشت. بقیه اصلاً برایش مهم نبودند. چون فکر می‌کرد بهترین است!»

۵۰%