کتاب پسرک، موش کور، روباه و اسب چارلی مکسی + دانلود نمونه رایگان

کتاب پسرک، موش کور، روباه و اسب

نویسنده:چارلی مکسی
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب پسرک، موش کور، روباه و اسب

کتاب «پسرک، موش کور، روباه و اسب» نوشتهٔ چارلی مکسی و با ترجمهٔ معصومه ستاره، اثری تصویری و داستانی است که نشر مداد شمعی آن را منتشر کرده است. این کتاب با تصویرگری‌های خاص خود، داستانی تمثیلی و شاعرانه را روایت می‌کند که در آن چهار شخصیت اصلی، هر یک با ویژگی‌ها و دغدغه‌های متفاوت، در کنار هم به جست‌وجوی معنا و دوستی می‌پردازند. «پسرک، موش کور، روباه و اسب» اثری مناسب برای کودکان، نوجوانان و حتی بزرگسالان است و مفاهیمی چون مهربانی، امید، پذیرش خود و دوستی را در قالب داستانی ساده و تصاویر تاثیرگذار بیان می‌کند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب پسرک، موش کور، روباه و اسب

این کتاب تصویری و داستانی، اثری از «چارلی مکسی» است که با تصویرگری‌های منحصر به‌فرد خود، روایتی تمثیلی از زندگی و روابط انسانی را به تصویر کشیده است. «پسرک، موش کور، روباه و اسب» در قالب داستانی کوتاه و مصور، چهار شخصیت متفاوت را در سفری مشترک همراه می‌کند. هر یک از این شخصیت‌ها نمادی از بخشی از وجود انسان هستند: پسرک با کنجکاوی و پرسش‌هایش، موش کور با علاقه‌اش به کیک و مهربانی، روباه با سکوت و احتیاط و اسب با آرامش و خرد. روایت کتاب در فضایی خیال‌انگیز و طبیعتی متغیر رخ می‌دهد و در هر صفحه، گفت‌وگوها و جملات کوتاه اما عمیقی میان شخصیت‌ها رد و بدل می‌شود. این اثر نه‌تنها برای کودکان، بلکه برای هر کسی که به دنبال تامل در مفاهیم انسانی و ارزش‌های زندگی است، قابل توجه خواهد بود. ساختار کتاب به‌گونه‌ای است که می‌توان آن را از هر صفحه‌ای آغاز کرد و هر بار معنایی تازه از آن دریافت کرد. کتاب با الهام از حکایت‌های تمثیلی و ادبیات کودک و نوجوان، به موضوعاتی چون دوستی، پذیرش، امید و مهربانی می‌پردازد و با تصویرگری‌های سیاه‌قلم و دست‌نوشته‌های نویسنده، تجربه‌ای متفاوت از خواندن را رقم می‌زند.

خلاصه کتاب پسرک، موش کور، روباه و اسب

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! داستان با پسرکی آغاز می‌شود که در طبیعتی آرام و پوشیده از برف، با موش کوری آشنا می‌شود. این دو، در کنار هم به تماشای زیبایی‌های جهان می‌نشینند و دربارهٔ زندگی، ترس‌ها و آرزوهایشان گفت‌وگو می‌کنند. در ادامه، روباهی به جمع آن‌ها می‌پیوندد؛ روباهی که به‌دلیل سختی‌های زندگی، محتاط و کم‌حرف است. اسب نیز به‌عنوان آخرین همراه، گروه را کامل می‌کند؛ اسبی که با آرامش و خرد خود، به دیگران اطمینان و دلگرمی می‌دهد. در طول مسیر، هر یک از شخصیت‌ها با چالش‌ها و دغدغه‌های خود روبه‌رو می‌شوند. پسرک دربارهٔ موفقیت، عشق و معنای زندگی می‌پرسد. موش کور با علاقه‌اش به کیک و مهربانی، لحظات شیرینی را رقم می‌زند. روباه با سکوت و نگاه عمیقش، به اهمیت پذیرش و رهایی از مقایسه اشاره دارد. اسب نیز با جملات آرامش‌بخش خود، دیگران را به شجاعت، مهربانی با خود و امیدواری دعوت می‌کند. در این سفر، شخصیت‌ها یاد می‌گیرند که ضعف و آسیب‌پذیری بخشی از وجود انسان است و شجاعت واقعی در پذیرش خود و کمک‌خواستن از دیگران نهفته است. داستان با لحظاتی از دوستی، همدلی و امید پیش می‌رود و هر صفحه، فرصتی برای تامل در ارزش‌های انسانی فراهم می‌کند، بی‌آنکه پایان قطعی یا نتیجه‌ای مشخص ارائه دهد.

چرا باید کتاب پسرک، موش کور، روباه و اسب را بخوانیم؟

این کتاب با تصویرگری‌های خاص و جملات کوتاه اما عمیق، فرصتی برای تامل در مفاهیم انسانی فراهم می‌کند. روایت ساده و شاعرانهٔ آن، موضوعاتی چون مهربانی، دوستی، پذیرش خود و امید را به‌گونه‌ای بیان می‌کند که برای هر سنی قابل لمس است. «پسرک، موش کور، روباه و اسب» نه‌تنها برای کودکان، بلکه برای بزرگسالانی که به دنبال آرامش و الهام در زندگی روزمره هستند، تجربه‌ای متفاوت و تاثیرگذار رقم می‌زند. این اثر به خواننده یادآوری می‌کند که ضعف و آسیب‌پذیری بخشی از انسان بودن است و مهربانی با خود و دیگران، شجاعتی بزرگ به‌شمار می‌آید.

این کتاب برای کودکان، نوجوانان و بزرگسالانی مناسب است که به داستان‌های تصویری و تمثیلی علاقه دارند. برای کسانی که به دنبال آرامش، امید، پذیرش خود و مهربانی در زندگی هستند، یا درگیر دغدغه‌هایی مانند اضطراب، خودکم‌بینی و تنهایی‌اند، مطالعهٔ این اثر پیشنهاد می‌شود.

بخشی از کتاب پسرک، موش کور، روباه و اسب

«در هر سن که باشید این داستان برای شما مناسب است، فرقی ندارد شش سال باشید یا هشتاد سال. البته من گاهی احساس می‌کنم هر دو هستم. دوست دارم این کتاب در هر زمان و مکانی که هستید شما را در خود غرق کند. حتی اگر دوست دارید از وسط شروع به خواندن کنید؛ روی آن خط‌خطی کنید؛ گوشه‌هایش را تا بزنید؛ یا نیمی از آن را رها کنید. این داستان دربارهٔ یک پسر، یک موش کور، یک روباه و یک اسب است. خیلی راجع به آن‌ها برایتان توضیح نمی‌دهم، چون کم‌تر از سن ۳ هستید. پس سریع می‌روم سر اصل مطلب. پسرک با موش کور آشنا می‌شود و آن‌ها کنار هم از تماشای طبیعت لذت می‌برند. در گشت‌وگذارهایشان روباه را می‌بینند. اگر موش کور باشید می‌دانید که دیدن روباه اصلاً کار راحتی نیست. سختی‌های زندگی روباه را ساکت و محتاط کرده است. اسب پسرک و موش کور را از دور دیده است. آن‌ها با هم متفاوت هستند؛ درست مثل ما. و هرکدام نقطه‌ضعف‌های خودشان را دارند. من خودم را در هر چهار تای آن‌ها می‌بینم؛ شاید شما هم بتوانید خودتان را در آن‌ها پیدا کنید.»

۳۰%