کتاب مرهون انفصال (مجموعه شعر) سروش نجفی کلیانی + دانلود نمونه رایگان

تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

تصویر جلد کتاب مرهون انفصال (مجموعه شعر)

کتاب مرهون انفصال (مجموعه شعر)

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب مرهون انفصال (مجموعه شعر)

کتاب الکترونیکی «مرهون انفصال» (مجموعه شعر) سرودهٔ «سروش نجفی کلیانی» و با همکاری نشر ماهواره منتشر شده است. این مجموعه شامل اشعار فارسی معاصر است که در قالب‌های مختلف سروده شده‌اند و دغدغه‌های عاطفی، فلسفی و اجتماعی شاعر را بازتاب می‌دهند. «مرهون انفصال» در دسته‌بندی شعر فارسی معاصر قرار می‌گیرد و برای علاقه‌مندان به شعر و ادبیات امروز ایران اثری قابل توجه است. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب مرهون انفصال (مجموعه شعر)

«مرهون انفصال» مجموعه‌ای از اشعار معاصر است که در سال ۱۴۰۳ منتشر شده و فضای ذهنی و عاطفی شاعر را در مواجهه با جدایی، دلتنگی و دغدغه‌های انسانی به تصویر می‌کشد. این کتاب در بستری از زبان و تصاویر شاعرانه، به موضوعاتی چون عشق، فقدان، امید و سرگشتگی می‌پردازد. شاعر با بهره‌گیری از عناصر سنتی و مدرن، تلاش می‌کند تجربه‌های شخصی و جمعی را به زبان شعر بیان کند. اشعار این مجموعه اغلب کوتاه و موجز هستند و هر کدام به نوعی بازتابی از حالات روحی و اندیشه‌های شاعر در مواجهه با جهان پیرامون‌اند. «مرهون انفصال» در فضایی میان سنت و نوگرایی حرکت می‌کند و با ارجاع به اسطوره‌ها و نمادهای آشنا، مخاطب را به تامل دربارهٔ مفاهیم عمیق انسانی دعوت می‌کند. این کتاب برای کسانی که به شعر معاصر و بیان احساسات انسانی علاقه دارند، می‌تواند تجربه‌ای متفاوت باشد.

چرا باید کتاب مرهون انفصال (مجموعه شعر) را خواند؟

این مجموعه شعر با پرداختن به موضوعاتی چون جدایی، دلتنگی، عشق و امید، فرصتی برای همدلی با احساسات انسانی فراهم می‌کند. زبان شاعرانه و تصاویر ملموس، مخاطب را به دنیای درونی شاعر نزدیک می‌کند و امکان تامل دربارهٔ تجربه‌های مشترک انسانی را به وجود می‌آورد. «مرهون انفصال» می‌تواند برای کسانی که به دنبال لمس عواطف عمیق و بازتاب دغدغه‌های روزمره در قالب شعر هستند، جذاب باشد.

خواندن کتاب مرهون انفصال (مجموعه شعر) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

علاقه‌مندان به شعر معاصر فارسی، کسانی که دغدغه‌های عاطفی و فلسفی دارند و افرادی که به دنبال تجربهٔ بیان احساسات و اندیشه‌ها در قالب شعر هستند، می‌توانند از مطالعهٔ این کتاب بهره‌مند شوند. همچنین برای دوستداران ادبیات و کسانی که به دنبال کشف نگاه‌های تازه به موضوعات انسانی‌اند، این مجموعه پیشنهاد می‌شود.

فهرست کتاب مرهون انفصال (مجموعه شعر)

این کتاب یک مجموعه شعر است و ساختار آن بر اساس اشعار مستقل و بدون فصل‌بندی مشخص شکل گرفته است. هر شعر با عنوان یا شماره‌ای جداگانه ارائه شده و موضوعات متنوعی مانند جدایی، عشق، امید، دلتنگی و تاملات فلسفی را در بر می‌گیرد. مخاطب با ورق‌زدن کتاب، با هر شعر وارد فضایی تازه از احساس و اندیشه می‌شود که گاه به تجربه‌های شخصی شاعر و گاه به دغدغه‌های جمعی اشاره دارد.

بخشی از کتاب مرهون انفصال (مجموعه شعر)

«لابه فخر آسمان تن دادم امشب سراپا کینه‌ام فریادم امشب تمام برگ برگ دفتر من به دست باد و خود بر بادم امشب اگر شیرین من با من نماند به کوه بیستون فرهادم امشب دلم در سینه می‌لرزد مبادا... و آیا می‌برد از یادم امشب گر او صید باشد بی‌گمان من به ناکامی مگر صیادم امشب و گر صیاد او باشد دریفا که من از بند او آزادم امشب به فریادم برس باری تعالی که در بند غم و بیدادم امشب چرا که می‌رود از دیدگانم چه بد از چشم او افتادم امشب چه فخری آسمان‌ها می‌فروشد نرو ای زینت میعادم امشب»