تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب شاهدخت واتیکان
معرفی کتاب شاهدخت واتیکان
کتاب الکترونیکی «خاطرات لوکرتسیا بورجیا (شاهدخت واتیکان)» نوشتهٔ سی. دبلیو. گورتنر و با ترجمهٔ هالهٔ نادری، روایتی داستانی-تاریخی از زندگی یکی از چهرههای جنجالی عصر رنسانس ایتالیا است. این رمان با محوریت شخصیت «لوکرتسیا بورجیا»، دختر پاپ الکساندر ششم، به وقایع سیاسی، خانوادگی و اجتماعی دربار واتیکان و ایالات پاپی میپردازد. ناشر این اثر «شاک» است. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب شاهدخت واتیکان
این رمان تاریخی، با الهام از زندگی واقعی «لوکرتسیا بورجیا»، به بازآفرینی فضای پرآشوب ایتالیا در دوران رنسانس میپردازد؛ دورانی که واتیکان و خاندانهای اشرافی درگیر رقابتهای سیاسی و قدرتطلبی بودند. نویسنده با بهرهگیری از اسناد تاریخی و تخیل خود، روایتی اولشخص از زبان لوکرتسیا ارائه میدهد و مخاطب را به درون کاخها، صومعهها و کوچههای رم میبرد. کتاب در سال ۲۰۱۶ منتشر شده و با وجود وفاداری به شخصیتهای تاریخی، بسیاری از وقایع و گفتوگوها را بر اساس تخیل نویسنده روایت میکند. «خاطرات لوکرتسیا بورجیا» تصویری از زندگی زنان اشرافی، مناسبات خانوادگی، دسیسههای سیاسی و چالشهای اخلاقی در یکی از پرتنشترین دورههای تاریخ اروپا ارائه میدهد. این اثر، علاوه بر پرداختن به زندگی شخصی لوکرتسیا، به نقش او در تحولات سیاسی و اجتماعی عصر خود نیز میپردازد و تصویری چندلایه از قدرت، عشق، خیانت و بقا در دنیای پرآشوب آن زمان ترسیم میکند.
خلاصه کتاب شاهدخت واتیکان
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند! داستان با روایت لوکرتسیا بورجیا، دختر پاپ الکساندر ششم، آغاز میشود؛ دختری که از کودکی در میان کشمکشهای خانوادگی و سیاسی بزرگ میشود. او در خانهای پر از رمز و راز، میان مادری سختگیر و پدری قدرتمند، با برادرانی جاهطلب و خواهرخواندهای مرموز، رشد میکند. با مرگ پاپ اینوسنت و انتخاب پدرش به عنوان پاپ جدید، زندگی لوکرتسیا دگرگون میشود و او ناخواسته وارد بازیهای قدرت واتیکان و خاندانهای رقیب میشود. در این مسیر، لوکرتسیا با اتهامات، شایعات و دشمنیهای فراوانی روبهرو میشود و باید میان وفاداری به خانواده و آرزوهای شخصی خود تعادل برقرار کند. روایت کتاب، علاوه بر نمایش روابط خانوادگی و عاطفی، به توطئهها، خیانتها و خشونتهایی میپردازد که لوکرتسیا و اطرافیانش را احاطه کردهاند. داستان، تصویری از زنی جوان ارائه میدهد که در جهانی مردسالار و بیرحم، برای بقا و یافتن هویت خود تلاش میکند، بیآنکه پایان ماجرا را بهروشنی افشا کند.
چرا باید کتاب شاهدخت واتیکان را خواند؟
این کتاب با ترکیب عناصر تاریخی و داستانی، مخاطب را به قلب یکی از پرحاشیهترین خاندانهای تاریخ اروپا میبرد و از زاویه دید یک زن جوان، پیچیدگیهای قدرت، سیاست و روابط خانوادگی را به تصویر میکشد. روایت اولشخص و جزئینگرانه، امکان همذاتپنداری با شخصیت اصلی را فراهم میکند و فضای پرتنش و پررمزوراز عصر رنسانس را ملموس میسازد. علاقهمندان به تاریخ، رمانهای شخصیتمحور و داستانهایی با پسزمینه سیاسی و اجتماعی، میتوانند از خواندن این اثر، شناختی تازه از نقش زنان در تاریخ و چالشهای آن دوران به دست آورند.
خواندن کتاب شاهدخت واتیکان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این رمان برای علاقهمندان به داستانهای تاریخی، دوستداران روایتهای شخصیتمحور و کسانی که به تاریخ اروپا، بهویژه عصر رنسانس و نقش زنان در قدرت علاقه دارند، مناسب است. همچنین برای کسانی که به دنبال درکی عمیقتر از مناسبات خانوادگی و سیاسی در دربارهای اروپایی هستند، خواندن این کتاب پیشنهاد میشود.
بخشی از کتاب شاهدخت واتیکان
«پدرم میگفت رسوایی و بدنامی صرفاً بازی سرنوشت و زادهٔ یک تصادف است. او این جمله را همیشه با لبخندی بر لب میگفت و آسودهخاطر دست گوشتالوی خود را که با انگشتر پاپ اعظم، فیشرمن، مزین شده بود؛ تکان میداد. گویی با تکان دادن انگشتانش آن ابر آسیبزای اتهاماتی را که بر سرمان موج میزد، و همینطور آن خباثت، فساد خونبها، سوءاستفاده و تجاوز اهریمنی را که در گوشمان زمزمه میکرد، میتوانست از بین ببرد. همیشه به او و حرفهایش ایمان داشتم. باور داشتم که او همهچیز را میداند. اما حالا... این من هستم که بیشتر میدانم. چگونه میتوانم آشفتگی و هرجومرج ناشی از حضور ما، زندگیهای تباهشده، قربانیان بیگناه و خونهای ریختهشده را توضیح دهم؟ چگونه میتوانم مسیر پیشبینینشدهٔ زندگی و سرگردانی همیشگی در هزارتوی الگوی زندگی بیرحم خانوادهام را توجیه کنم؟ هیچ دلیلی نمیتواند وجود داشته باشد. بدنامی اتفاقی نیست. مانند زهر...»